Idziesz w złą. Mam wrażenie że w ogóle nie za bardzo masz pojęcie co robisz.
Twojego pierwszego posta zinterpretowałem dokładnie tak jak Rybopiotr. Nawet gdybyś miał dobrze zrobione duale, to przecież dopiero część tego co chcesz mieć, a że nie zadajesz konkretnego pytania, to wnioskuję że w ogóle jeszcze się za to nie zabrałeś i oczekujesz na kompleksowe instrukcje.
Po pierwsze, widać że nie wiesz jak działają czary. Otóż jakiekolwiek funkcje są wywoływane dopiero kiedy gracz zacznie czarować (tzn nie tylko "wybierze" czar, ale zacznie aktywnie poświęcać na niego manę). W związku z tym totalnie nie nadaje się to do wyciągania broni, to byłby raczej czar przyzywający broń, wymagałby kilku różnych akcji zamiast wciśnięcia jednego przycisku.
Po drugie, zanim zaczniesz zajmować się obsługą przycisku, musisz przecież w ogóle mieć funkcje wyciągającą te dwie bronie na raz żeby móc ją wywołać. W każdym razie to akurat prosta sprawa nie wykraczająca poza wykorzystanie podstawowych funkcji.
Wreszcie na koniec, musisz mieć w pełni działający miecz na slocie kuszy. Sam próbowałem coś takiego osiągnąć, ale dałem sobie spokój kiedy męczyły mnie crashe przy próbie dobijania nim przeciwników. Znalazłeś na to rozwiązanie?