KolegaZWojska 69518 137

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 5.09.2011 roku

Wyświetleń 69518

Odpowiedzi 137

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Przeprosiny przyjęte.
A w łotra nie gram już : p ambitnie studiuje a Isengard zostawiam do czasu aż go kupie czyli nigdy...

Reverse

Reverse

Użytkownicy
posty282
Propsy49
  • Użytkownicy
Modele piękne!!! :lol:

Spoiler
[ramka]ANGER and FORGIVENESS | [/b]Unity3D.pl | TheGamers | NoteFun[/ramka]

NoteFun:
Spoiler
[/size]NoteFun jest już prawie gotowe!!! Jak tylko ukończymy wersję 1.0,to grę będziecie mogli znaleźć w popularnych sklepach mobilnych oraz PC.
[/b]

AaF:
Spoiler
Niedługo udostępnimy demonstracyjną, przeglądarkową wersję Anger and Forgiveness. Odbędzie się to po ukończeniu prac nad światem.
[/b][/size]

[ramka]Moje konto na p3d.in[/ramka]

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Moze jak i ja zrobie teczke z Gothic artem i vstavie pare modeli to dostane setky propsov ????? :lol:   :ok:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

KolegaZWojska
#43 2012-01-26, 20:31(Ostatnia zmiana: 2012-01-26, 20:31)
Ostatnio stwierdziłem, że mam trochę zaległości z wektorowej więc postanowiłem to nadrobić. XD Jak na razie baby steps, ale jakoś to chyba wygląda. XD

Firma wyimaginowana oczywiście, a dla niej papier firmowy, koperta i wizytówka pracownika.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Nie pogardzę zjebką, komentarzem czy nawet propsem...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, ale kto wysyła do rodziny pocztówkę z Hurtowni materacy? :lol2:

sauron
  • Gość
wygląda jak wyprasowane gówno xD

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Źle to wygląda.
usuń cień spod "języka" lub daj mu 5-10% przeźroczystości
logo ma kiepski kolor + ten kształt przywodzi na myśl plamę, kupę.
Nie używałbym w takim przypadku loga, jako duży element naniesiony gdzies w tle.

w stopce ułuż lepiej kategorie, np w dwóch słupkach i kilka wierszy

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Już bym tego nie poprawiał, tylko wrzucił do szuflady ;)

Typografia leży, ogólnie nawalone bez ładu, szczególnie na wizytówce. Od razu na starcie pozbądź się zwyczaju używania cienia w takiej formie, lekko mówiąc wygląda to gównianie. Jeśli już o gównie mowa, to sam sygnet faktycznie je przypomina, gówno w rozjechanej wersji.

Na przyszłość, jak zaczynasz coś robić, to poświęć trochę czasu na poprzeglądanie inspiracji, szukanie pomysłu, dopiero potem działaj. Logo powinno coś przedstawiać, Twoje, za przeproszeniem, gówno przedstawia. Ale działaj, nie ma co się poddawać  :lol: :ok:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

KolegaZWojska
#50 2012-01-27, 10:31(Ostatnia zmiana: 2012-01-27, 10:33)
Ok, ale kto wysyła do rodziny pocztówkę z Hurtowni materacy? :lol2:
Nie, to firma wysyła pocztówkę przypuszczalnie do innej firmy w jakiś tam biznesowych sprawach.

wygląda jak wyprasowane gówno xD
To mnie rozbawiło XD

Już bym tego nie poprawiał, tylko wrzucił do szuflady ;)
Tak zrobię.

Od razu na starcie pozbądź się zwyczaju używania cienia w takiej formie
Nom, w adobe ilustratorze robiłem i te cienie faktycznie tam są jakieś posrane, na dodatek generują się dłużej od herbaty.

Na przyszłość, jak zaczynasz coś robić, to poświęć trochę czasu na poprzeglądanie inspiracji, szukanie pomysłu, dopiero potem działaj. Logo powinno coś przedstawiać, Twoje, za przeproszeniem, gówno przedstawia. Ale działaj, nie ma co się poddawać  :lol: :ok:
Skupiłem się na kompozycji XD

Dzięki wszystkim, wiedziałem że typkom z reala, mówiącym zawsze "wow jakie fajne!" nie można ufać.

sauron
  • Gość
poszperaj tutaj za inspiracjami, po słowach kluczowych
http://browse.deviantart.com/designs/

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
pomijając trafne wyprasowane gówno xd to no ni chuja to nie wygląda jak materac nawet do dywanu to nie podobne : p

Skupiłem się na kompozycji XD

Bitch please... xd ale propsa dam : p

Liabaen

Liabaen

Użytkownicy
posty51
Propsy20
  • Użytkownicy
Modele robią bardzo dobre wrażenie (zwłaszcza oteksturowane).
Kilka wg mnie najlepszych:
http://i272.photobucket.com/albums/jj181/zksoftware/photo3.jpg - Super miecz. Ten ostatni, po prawej stronie
http://i272.photobucket.com/albums/jj181/zksoftware/photo10.jpg - Chyba najlepsza halabarda.
http://i272.photobucket.com/albums/jj181/zksoftware/Predofoto5.jpg - Naprawdę zajebista tekstura maski.

TheModders - Co ja pacze?

Spoiler
Przypałętał się do nas czarny kundel. Drogą demokratycznego losowania zyskał imię Murzyn. Wczoraj ktoś dzwoni do drzwi. Brat: Te, otwórz! Ja: Zara, tylko zamknij murzyna w piwnicy bo ludzie idą. Mina sołtysa, który chodził z petycją bezcenna. YAFUD

Więcej... http://www.yafud.pl/7040/#ixzz1usI0fGdu

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

KolegaZWojska
#54 2012-02-15, 22:32(Ostatnia zmiana: 2012-02-15, 22:43)
Trochę rysowałem ostatnimi czasy. Prace rysowane na A2, dwie to czarno białe akryle, niektórych nie miałem czasu skończyć. Niestety tylko taką jakość zdjęć miałem pod ręką, ale mam nadzieję, że spodoba się mimo to. XD

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

KolegaZWojska
#55 2012-02-15, 22:40(Ostatnia zmiana: 2012-02-15, 22:52)
w niektórych perspektywę psuje jakiś element (na przykład myszka w pierwszym, albo krzywy stół w ostatnim). Szału nie ma, ale nie jest źle :)

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Faktycznie, perspektywa nieraz kuleje, ale ogólnie fajnie.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Może uda mi się to zeskanować gdzieś w jakiejś porządnej drukarni, bo słaba jakość zdjęć psuje cały efekt. Bo np walizka z okiennicą wyszła imo naprawdę fajnie (a jest mocno samokrytyczną osobą), a tutaj tego kompletnie nie widać.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka

maciejh
Rzeka

KolegaZWojska
#58 2012-02-15, 23:26(Ostatnia zmiana: 2012-02-15, 23:26)
Sam tak nie potrafię, ale jakoś takoś mi nie pasują te rysunki. Takie trochę oschłe to. Choć ten ostatni - fajny.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ach ty artysto xd

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry