Dziękuje! Mam pojęcie o MDS#msg1003265ach, tak naprawdę siedze w moddingu grubo 2 lata. Poradzilem sobie z animacjami (pkt.1) . (Animacje są płynne, zaangażowane są tagże nogi oraz tułów.
To nie jest zapewnieniem że sobie poradzisz. Ja animacje też mam, i co? Nawet mogę założyć drugą broń ale nie pokazuje się na zs#msg1003265ie jak znajdę sposób by to naprawić wszystko będzie gotowe (W końcu).
To jest największy problem (edeksumo mi tak powiedział i miał racje

)
Teraz skoro jak twierdzisz jesteś obeznany z MDS i tego typu sprawami możesz spróbować zrobić to jako kuszę. Wymagało by to podziału na miecze prawo/lewo ręczne ale myślę że mogło by działać (nie testowałem tego).
Po prostu zamień animacje w MDS oraz slot z righthand na lefthand. Zapewne napotkasz wiele problemów (pominę że sama podmiana animacji zajmie wieki), oraz zrób by wybieranie broni się nie kłóciło ze sobą.
Pozwolę sobie jeszcze spytać czy animacje duali masz wszystkie czy tylko walki?
Użyj tego tylko jeżeli nie uda Ci się zrobić tego tak jak mówił Avallach ponieważ to jest nie sprawdzone możliwe że któryś z bardziej doświadczonych modderów oświeci mnie że to jest idiotyczny pomysł. ;-)