Jakie polecacie gry na multi 25439 83

O temacie

Autor Sawik

Zaczęty 13.08.2011 roku

Wyświetleń 25439

Odpowiedzi 83

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
JEśli gry na multi to tylko takie gdzie jest szybka rozgrywka mmorpg to ogółem rozrywka na 2-3 tyg i tyle potem można wrócić za jakiś czas i znowu pograć 2-3 tygodonie więc jeśli już chcesz coś kupić to lepiej zainwestować w jakiegoś FPSa

Jak by co mam cdkeya do CoDa jak ktoś chce, oryginał oczywiście xD

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
PS: W pierdonce można to dostać za 10 zł. O ile Zamość posiada biedronkę, rzecz jasna. :lol2:  
Jest też Two Worlds za dychę, tam też jest nawet fajny multiplayer, tylko mało ludzi już w to gra, ale zawsze można kupić grę i zostać redaktorem na stronie o Two Worlds.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak by co mam cdkeya do CoDa jak ktoś chce, oryginał oczywiście xD
nie słuchajcie tej mendy, znów za dużo wypił :D

Astek nakurwiaj w lotro
nie wciągniecie mnie do swojej sekty :lol2:  mam immunitet - iplusa

Aztek kupuj L4D2, pomucimy :D
ja korzystam raczej z 'cyfrowej dystrybucji gier używanych' :ok:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Jakie polecacie gry na multi
#43 2011-08-14, 21:25(Ostatnia zmiana: 2011-08-14, 21:30)
nie wciągniecie mnie do swojej sekty :lol2:  mam immunitet - iplusa
Trudno w to uwierzyć ale lotro jest na tyle dobrze zaprogramowane pod tym względem, że radzi sobie nawet z "technologią" iplusa pobierając absolutne minimum połączenia i da się w nie grać nawet na Edge jak się ma przynajmniej 3 kreski i to nawet po przekroczeniu limitów.

Siadaj pod ratusz i ciągnij neta! Jakoś zassiesz tego lotra.

(chyba że masz stacjonarny komputer - wtedy płacz)

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Pozwolicie, że się spytam, można w to grać pobierając kopię z internetu, bez kupowania jakiegoś abonamentu?

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

#45 2011-08-14, 21:47(Ostatnia zmiana: 2011-08-14, 21:48)
ja korzystam raczej z 'cyfrowej dystrybucji gier używanych'  
e weź no... pomucimy... jebać singla w l4d2. MUUUUUUULTIIIIIIIIIIIII PLAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR.... MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓZZZZZZZZZZZGGGGGG.......

Pozwolicie, że się spytam, można w to grać pobierając kopię z internetu, bez kupowania jakiegoś abonamentu?
nje potrzeba abonamentu. to tylko kolejne darmowe mmo.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
team fortress 2, zajebista rzecz

Spoiler

WAH WAH WAH.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
League of Legends, masz tam wszystko, fajne dupy, ninja, skarlałe mumie, protoplasty Son Goku, zombie, yeti, gówniane golemy, ludzi z ognia, ludzi-węże, ludzi-ludzi. I możesz na każdy mecz wybrać kogoś innego.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
team fortress 2, zajebista rzecz
Zdecydowanie popieram, a sądząc po specyfice tego forum znalazłoby się pewnie więcej osób którym chciałoby się tą grę skryptować :lol2:  (tak, da się i czasami świetnie ułatwia to rozgrywkę :D )

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
A ja wciąż trwam w zaparte i polecam starego dobrego World of Warcraft ;3

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Mam  nowy genielny pomysł

Pierdol komputer i pograj w multi np piłkę nożną koszykówkę może być ręczna a nawet szachy jak chcesz grać 1vs1 : p

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Polecam Warbanda  :lol:  to coś bardziej oryginalnego niż napierdzielanie lvl po nocach

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
League of Legends, masz tam wszystko, fajne dupy[...]

:blink:

W LoL#msg1002660a faktycznie gra się przyjemnie i to bardzo.. trzeba tylko wiedzieć jak bo ludzie strasznie tam whinują, jeżeli coś im nie podchodzi.

Jeżeli lubisz FPS to polecam Wolfenstein:Enemy Territory. Gra nie zajmuje nawet 1GB, wymagania są takie, że na moim pc sprzed wojny secesyjnej chodzi na ful detalach, max fps i jeszcze w ch*j ramu nietkniętego zostaje + nie trzeba robić żadnych zjebanych kont ani nic a gra jest darmowa (jest tylko i wyłącznie wersja trial, jeżeli chodzi o ET) Nie jest to jakieś extra coś pod względem grafiki (cs i urban terror bije akurat na głowę), ale gra się na prawdę przyjemnie ;)

Jeżeli wolisz MMORPG to polecam też Lineage II, Last Chaos, Rappelz (akurat gram xD), Runes OF Magic i Dungeon of dragons. Metin i Shaya(jakoś tak)  to syf jakich mało, nawet nie zaczynaj bo to strata czasu :lol:  Swoją drogą jestem takim no life, że grałem we wszystkie mmorp jakie istnieją ;d

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
:blink:

W LoL#msg1002843a faktycznie gra się przyjemnie i to bardzo.. trzeba tylko wiedzieć jak bo ludzie strasznie tam whinują, jeżeli coś im nie podchodzi.

Jeżeli lubisz FPS to polecam Wolfenstein:Enemy Territory. Gra nie zajmuje nawet 1GB, wymagania są takie, że na moim pc sprzed wojny secesyjnej chodzi na ful detalach, max fps i jeszcze w ch*j ramu nietkniętego zostaje + nie trzeba robić żadnych zjebanych kont ani nic a gra jest darmowa (jest tylko i wyłącznie wersja trial, jeżeli chodzi o ET) Nie jest to jakieś extra coś pod względem grafiki (cs i urban terror bije akurat na głowę), ale gra się na prawdę przyjemnie ;)

Jeżeli wolisz MMORPG to polecam też Lineage II, Last Chaos, Rappelz (akurat gram xD), Runes OF Magic i Dungeon of dragons. Metin i Shaya(jakoś tak)  to syf jakich mało, nawet nie zaczynaj bo to strata czasu :lol:  Swoją drogą jestem takim no life, że grałem we wszystkie mmorp jakie istnieją ;d
Wolfenstein:Enemy Territory mam oryginał nawet nie wiedziałem że to ma multi o.O
Na razie pogrywam w metina2, cs a lotro mam zainstalowane ale jeszcze nie mam nawet konta. A GothicMultiplayer też jeszcze testu nie miał.
Gram tylko w ramach odreagowania jak mi modowanie nie wychodzi więc obczajenie wszystkich gier zajmie mi kupę czasu :D

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

#54 2011-08-16, 03:49(Ostatnia zmiana: 2011-08-16, 03:50)
Wolfenstein: Enemy Territory mam oryginał nawet nie wiedziałem że to ma multi o.O

Chyba Wolfenstein: Return to the Castle. Wolfenstein: Enemy Territory jest darmowe i to jest multi. Ciężko znaleźć serwer bez botów. Ja znam jeden BunkerServer#1, ale to amerykański i raczej ping nie będzie zadowalające. Pomimo tego nawet na nim Polacy grają, że mają ping zawsze powyżej 100.

http://returntocastlewolfenstein.filefront.com/file/Enemy_Territory;14380

Tutaj masz link do downloadu, gra jest całkowicie darmowa.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Chyba Wolfenstein: Return to the Castle. Wolfenstein: Enemy Territory jest darmowe i to jest multi.
Tu masz rację xD mam Returna. Zawsze byłem słaby z podtytułów :D

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Ciężko znaleźć serwer bez botów.

Jeżeli grasz na NoQuarterze albo JayModzie (na etPub chyba też) to pozdro :ok:  Polecam ETPro. 0 botów, 0 jakichś dodatkowych pierdół i zbędnych dodatków na serwerach... po prostu przyjemna gra.

gothic1210
  • Gość
Ja chyba zaryzykuję i pobiorę Forsaken World.  :D   Nie ma nic lepszego na mojego FX'a.

DarkeY

DarkeY

Użytkownicy
posty80
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MMORPG:Metin2, najlepiej metin2.sg - SINGAPORE,globalny serwer.
Strzelanka:CrossFire - Angielska

Youtuber/Streamer - Dawid Tieru Saworski
youtube.com/user/dawio966

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Crossfire jest chinskie czy tam japonskie albo i koreanskie xd

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry