O temacie
Autor Sawik
Zaczęty 13.08.2011 roku
Wyświetleń 25439
Odpowiedzi 83
Klark Cent
RoMek RaveN Studio
PS: W pierdonce można to dostać za 10 zł. O ile Zamość posiada biedronkę, rzecz jasna.
Anonymized
Jak by co mam cdkeya do CoDa jak ktoś chce, oryginał oczywiście xD
Astek nakurwiaj w lotro
Aztek kupuj L4D2, pomucimy
KolegaZWojska Rzeka
nie wciągniecie mnie do swojej sekty mam immunitet - iplusa
eto
ja korzystam raczej z 'cyfrowej dystrybucji gier używanych'
Pozwolicie, że się spytam, można w to grać pobierając kopię z internetu, bez kupowania jakiegoś abonamentu?
SoMe
Vierzba
inż. Avallach Administrator
team fortress 2, zajebista rzecz
Kain
Lansjer Rzeka
kaczka RaveN Studio
League of Legends, masz tam wszystko, fajne dupy[...]
Sawik
:blink: W LoL#msg1002843a faktycznie gra się przyjemnie i to bardzo.. trzeba tylko wiedzieć jak bo ludzie strasznie tam whinują, jeżeli coś im nie podchodzi.Jeżeli lubisz FPS to polecam Wolfenstein:Enemy Territory. Gra nie zajmuje nawet 1GB, wymagania są takie, że na moim pc sprzed wojny secesyjnej chodzi na ful detalach, max fps i jeszcze w ch*j ramu nietkniętego zostaje + nie trzeba robić żadnych zjebanych kont ani nic a gra jest darmowa (jest tylko i wyłącznie wersja trial, jeżeli chodzi o ET) Nie jest to jakieś extra coś pod względem grafiki (cs i urban terror bije akurat na głowę), ale gra się na prawdę przyjemnie ;)Jeżeli wolisz MMORPG to polecam też Lineage II, Last Chaos, Rappelz (akurat gram xD), Runes OF Magic i Dungeon of dragons. Metin i Shaya(jakoś tak) to syf jakich mało, nawet nie zaczynaj bo to strata czasu Swoją drogą jestem takim no life, że grałem we wszystkie mmorp jakie istnieją ;d
Żelazko
Wolfenstein: Enemy Territory mam oryginał nawet nie wiedziałem że to ma multi o.O
Chyba Wolfenstein: Return to the Castle. Wolfenstein: Enemy Territory jest darmowe i to jest multi.
Ciężko znaleźć serwer bez botów.
gothic1210 Gość
DarkeY
Jurigag