Dziedzictwo - Dyskusja ogólna 423241 991

Ankieta

Chcesz aby dubbing był połączony z paczką modyfikacji?

Tak. Wszystko w jednym.
Tak, jeżeli będzie możliwość wyłączenia go podczas gry, gdyby nie spełniał moich oczekiwań.
Nie. Lepiej zrobić to jako osobną paczkę.

O temacie

Autor kaczka

Zaczęty 30.04.2011 roku

Wyświetleń 423241

Odpowiedzi 991

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Pierwszy raz muszę się zgodzić z WWZ-em :D  gadać każdy umie trza mieć dowody na swoje wypociny (nie żebym w Ciebie wątpił Kaczka :P) i literek to nie ma co oceniać dopiero gdy zobaczę co i owo to można gadać o sprawiedliwej ocenie :D

kaczka

kaczka

Moderator działu
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
  • Definitely not kaczka!

kaczka
Moderator działu

Dziedzictwo - Dyskusja ogólna
#61 2011-06-06, 23:45(Ostatnia zmiana: 2011-06-08, 15:55)
Cytat: WWZ#msgote author=WWZ
Nie ma co komentowac, pokaz cos konkretnego
Infidel? ;p

Cytat: edeksumo#msgote author=WWZ
nie żebym w Ciebie wątpił Kaczka :P
No ja myślę

Screeny dodam do poprzedniego mojego posta nawet jutro ;) Doskonale rozumiem, że na słowo trudno wierzyć i wcale się temu nie dziwię, więc oczywiście dowody zostaną ukazane w jak najlepszym świetle :)  Zbesztajcie mnie za ten ogromny błąd. :D

EDIT:
Screeny dodam troszeczkę później z racji tego, że szkoła zdecydowanie jest u mnie na wyższej pozycji niż modding gothic#msgote author=WWZa. Do piątku (10 czerwca) niezbyt dużo porobię bo mam zamiar podopieszczać swoje oceny . 10 Czerwiec, godzina 15:00 i wznawiam pracę :D

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
Nikt dawno nie pisał!
Czy prace nadal idą?
Mam nadzieje :ayfkm:  

Fajnie by było wprowadzić orków Nordmarskich ale to nie moja robota... :lol:

iktorn

iktorn

Użytkownicy
posty89
Propsy12
  • Użytkownicy
Chyba idą, ale wiecie, że idą wakacje i Kaczka spędza czas z dziewczyną, zamiast moddować.

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
dziewczyną

a przeczytałem z mężczyzną :lol:  

BEZ OBRAZY :naughty:  :pokerface:

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
a przeczytałem z mężczyzną  
jeśli mylisz dziewczynę z mężczyzną to wiedz, że coś się dzieje

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

kaczka

kaczka

Moderator działu
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
  • Definitely not kaczka!
Idą pracę idą. Z dziewczyną siedzę codziennie to prawda, ale modować, moduję po nocach ;p  Dziś na ten przykład jakoś 3:30 spać poszedłem bo mnie oderwali siłą od spacera. Orków to będą najróżniejsze grupy. Zrobiłem niedawno coś takiego, że orkowie wojownicy już nas nie atakują (tylko wybrani oczywiście). Maja w nas po prostu wyjebane.

• Stworzeni zostali orkowie, którzy nas nie  atakują (Są warrior#msg150971s, którzy od razu na nas lecą i tacy, którzy chcą  bić dopiero wtedy, kiedy my coś zrobimy),
  • Umożliwiona została również rozmowa z orkami, tym samym również otrzymywanie od nich zadań,
  • Obniżone zostały umiejętności bojowe orków (zmniejszona siła i obrażenia orkowych broni) oraz nieco podwyższone HP points ;p
  • Stworzony nowy rodzaj orków (Ork-strażnik)
  • Każdemu  orkowi (oprócz szamanów) dodałem do ekwipunku kuszę i 100 bełtów (Nie  ma co się bać, umiejętności strzeleckie orków to tylko 30% ). Kusza oczywiście im ork wyższy rangą, tym lepsza (Elita - Ciężka kusza, Wojownik - Kusza, Strażnik - Kusza)
[/list]

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
co do orkow straznikow to oni jakie bronie beda mieli? jak beda wygladac? gdzie beda wystepowac? i dlaczego ork straznik jest nizszy ranga niz w jedynce? :blink:  

Zrobiłem niedawno coś takiego, że orkowie wojownicy już nas nie atakują (tylko wybrani oczywiście)

na serio??/ :roll:  
a dlaczego tylko wojownicy? a elici i straznicy beda nas napier... a wojownicy (niektorzy)beda sie temu bezczynnie przygladac i tobie dopingowac ??? :ayfkm:  
a orkowie kusznicy ?co co tylko kusze maja i maja 100% umiejetnosci strzeleckich i lekki topor orkow a z lukami na orkach jeszcze nie probowalem  :lol:  

PoZdRo AlL

kamil101

kamil101

Użytkownicy
posty42
Propsy3
  • Użytkownicy
Nie no pewnie zrobi że i elita oraz strażnicy (wybrani) nie będą nas bić chyba że takie założenia ma kaczka na neutralność wojowników

kaczka

kaczka

Moderator działu
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
  • Definitely not kaczka!
Nie no pewnie zrobi że i elita oraz strażnicy (wybrani) nie będą nas bić chyba że takie założenia ma kaczka na neutralność wojowników
Otóż to.

a  orkowie kusznicy ?co co tylko kusze maja i maja 100% umiejetnosci  strzeleckich i lekki topor orkow a z lukami na orkach jeszcze nie  probowalem  :lol:  

Każdy ork ma kuszę. Będą atakować z niej, jeżeli będą za daleko na atak bronią białą, jeżeli jednak podejdziemy bliżej chowają kuszę i lecą ze scyzorykiem, poza tym każdy z nich ma umiejętności strzeleckie na 60%, czyli tak, jakby w G1 wyuczyli się 1 poziom strzelania z kuszy.

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
spox juz kumam a powiedz jeszcze...

KIEDY NASTEPNE SCREENY!!!!!!!!!!!1

kaczka

kaczka

Moderator działu
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
  • Definitely not kaczka!
Aktualnie ogarniam sprawy związane z naborem do szkoły ponadgimnazjalnej. 1 Lipca jadę zawieść ostatnie dokumenty i od tego czasu wznawiam prace + w niedługim czasie dodam nowe screeny

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy

diegot

Dziedzictwo - Dyskusja ogólna
#72 2011-06-30, 13:41(Ostatnia zmiana: 2011-06-30, 13:42)
A to już jutro :naughty:

Ale jestem podekscytowany

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Aktualnie ogarniam sprawy związane z naborem do szkoły ponadgimnazjalnej.

Lol? A co tu jest do ogarniania?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też nie wiem. Kopie świadectw zaniesione. W pierwszych dniach lipca trzeba tylko oryginał, kartę zdrowia i 2 zdjęcia legitymacyjne zanieść do szkoły

kaczka

kaczka

Moderator działu
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
  • Definitely not kaczka!
Już ja wiem co tam mam do ogarniania ;p  Ale chodzi o to, ze od 1 lipca (Czyli jutro) zaczynam już spowrotem ogarniać tak porządnie. Generalnie wczoraj w nocy siedziałem już i robiłem coś tam, więc niedługo jakieś nowe screnny będą.

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
aha...

sorry za offtop  :lol2:  
a co do tego 1 lipca i w ogole to sie spiesz bo niewiadomo kiedy zaplanujesz prmiere i mam 2 pytania

ILE % MODA ZROBIONE??
BĘDZIE DUBBING??

kaczka

kaczka

Moderator działu
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
  • Definitely not kaczka!
Póki co to dubbing mam głęboko... chodzi mi o zrobienie jak najlepszego moda (nie robi w jak długim czasie), który po premierze będzie miał jak najmniej łatek, albo i wcale... beta testy w przyszłości wykażą. Moda tak na prawdę jest zrobione na oko z 10%. Trudno mi to określić. Górnicza Dolina jest w ogromnym stopniu obvobowana, skrypty są przerabiane, tworzone i aktualizowane (jeżeli tak można to nazwać). Dialogi itd sukcesywnie dodawane. Generalnie praca posuwa się do przodu.

Look M.M

Look M.M

Użytkownicy
posty96
Propsy3
  • Użytkownicy
Kaczka,twój modzik będzie dość ciekawy, a z tymi orkami to nie udało by ci się jeszcze trochę je podrasować,np:
-hełmy
-broń jednoręczna, lecz dość spora jak na orka.
-szkielet orka(kościotrup jak nic)

Przybyłem Zobaczyłem Rozpierdoliłem :)

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Look, a przyglądałeś się kiedyś jak orkowie trzymają broń w Gothicu 2?

0 użytkowników
Do góry