Bijcie się... bijcie a ja idę po pop corn ; p
Heh, dopiero co pisałeś, że się nie chcesz w to mieszać dziadzie borowy. ; p
proponuję żebyś przestał pisać w cudzysłowach
Cudzysłowy w wypowiedzi, którą właśnie zacytowałeś, znaczą, to co znaczą. Zastosowałem je z innych względów, niż potrzeby #msg154255dochodzenia głębi przemyśleń o których mam mgliste, teoretyczne i nijakie pojęcie#msg154255. :roll:
Masz coś więcej do dodania?
Tak, powiedz mi teraz jaką miałeś styczność z systemami MLM, czy marketingiem internetowym oraz zarabianiem na #msg154255sieci#msg154255 (tu, adnotacja, aby nie było mgliście

- #msg154255sieć#msg154255 - oznacza sieć kontaktów, posiadanych w procesie wyrabiania sobie marki w internecie, np. sieć mailingowa, przez którą masz spory potencjał komercyjny)
W zasadzie to nie musisz odpisywać, bo rozmowa z Tobą jest jak zwykle niezwykle #msg154255pasjonująca i przyjemna#msg154255 i jak to napisał Elvans "Ty się już nie czepiasz"

Fajniej by było, gdybyś zamiast rzucać #msg154255pierdoleńcami#msg154255 i podchodzić jak pies do jeża, starał się jeszcze coś zrozumieć z tego co mówię. Ale Ty chyba już tak masz.
Swoją drogą, nie pisałem pierwszego posta do Ciebie więc, w zasadzie nie kapuję dlaczego akurat Ty się tak żywo włączyłeś do dyskusji, no ale zauważyłem, że lubisz ze mną prowadzić pogawędki. Jak chcesz, możemy się umówić na kawę, czy coś