Fragment dla Shreka
Nie bardzo kapuje. Thoro zadał proste pytanie. Dałem odpowiedź w pierwszym zdaniu wypowiedzi "Druga opcja". No sorry shrek, prościej odpowiedzieć się nie da. Wszystko co potem jest tylko jakimś tam dodatkowym rozwinięciem.
Zresztą tym bardziej nie kapuje, czemu piszesz 'wam maluczkim'. Jak dotąd nigdzie nie pisałem, że ktokolwiek jest 'ciemną masą, a ja znam jakiś magiczny sposób na biznes, więc słuchać barany'. Nie piszę też tego, aby nie wiem kurna, pokazać się na forum, które odwiedzam raz na 2 lata, czy pokazać kazzowi jaki z niego pajac. Więc odpowiadanie za każdym razem na te wasze tekściki jest irytujące i zwykła stratą czasu. Taki problem po prostu napisać EOT, jak się nie można i nie chcę dogadać?
(ten fragment jest tylko dla shreka)
Jak będziesz mi shrek pisał dyrdymały o mnie w rodzaju 'nie ogarniasz jego głębi','nam maluczkim' no to na pewno będzie się nam zajebiście rozmawiało, a wymiana (zdań, czegokolwiek) będzie po prostu... równie zajebista. Normalnie jakaś dziwna odmiana syndromu Hurina.
Fragment dla shreka i reszty
Prosty przykład (odnośnie tego co napisałem post powyżej, a nie wszystkiego o czym pisałem tutaj)
Generalnie jedną z podstawowych zasad jest tworzenie bazy mailingowej, czyli posiadanie grupy kontaktów do których można się odezwać, poinformować o nowej ciekawej akcji programu partnerskiego, fajnej opcji na zarobek, etc.
I teraz załóżmy, że masz 3k ludzi w swojej bazie. To jest jakiś potencjał. Akurat jeden z banków (co miało miejsce ostatnio) stworzył akcje, że za założenie u nich konta dostajesz stówę. Dodatkowo za każdą poleconą osobę dostajesz kolejną stówę (i ta osoba również, gdy już dostanie konto sama może polecać, zarabiając podwójnie - za założenie i za polecenia). Oferta jest krótkoterminowa oraz jednorazowa (nikt nie zakłada konta co miesiąc), posiadając 3k w bazie i informując o takiej opcji na szybki zarobek, można ze statystyki (opartej na doświadczeniu i innych duperelach), że powiedzmy 10% z tego skorzystać. To jest 300 osób. 300 x 100 = 30 000 - zarobione w ciągu ok. 2 miesięcy, dodatkowo.
Jak mi dalej będziesz pisał dyrdymały o 'ogarnianiu głębi', to sam zrobię EOT, bo sorry, ale szkoda mi na takie pierdoły, i wykłócanie się o bzdury, czasu.