Vayurax - tak z ciekawości zapytam... w którym miejscu zostałeś skrzywdzony przez wowoza? Kazza i Elvansa jeszcze rozumiem, zawsze mieli swój humorek
, ale czym zawinił np, Tobie?
Jest w tym coś więcej niż chęć podlizania się adminowi, przyjmowania jego poglądów dla fajności?
Ps. jednak te zdejmowanie koledze warnów po znajomości... wowoz, musimy poklikać
Nie pisałem nic o Wowozie, przedstawiałem jedynie bezosobowe teorie, zaznaczyłem nawet dwa razy, że w kwestii samego Wowoza nie mam zamiaru się wypowiadać ;)
Pozostaje tylko kwestia ile racji jest w twierdzeniu kazza, ale ja się na ten temat nie mam zamiaru wypowiadać.
Czyli "Pozostaje tylko kwestia, czy Wowoz jest idiotą, ale ja się na ten temat nie mam zamiaru wypowiadać.".
...idiotyzm Wowoza lub jego brak mnie nieszczególnie interesuje.
Tego chyba tłumaczyć nie trzeba ;)
Edit: No, widzę, że usunąłeś swojego posta, ja swojego nie usunę, żeby nie było, że ci się podlizuję ;p
[mod=Aztek]Wykasowałem, bo doczytałem wcześniejszy post, który dementował to co powiedziałem, więc nie było sensu go trzymać[/mod]
Domyśliłem się, że powodem wykasowania nie było ujrzenie żółwia przemawiającego do grona wiewiórek ;d [/s]
Dobra, jak chcesz, to usuwaj, ja chyba nie mam takiego przycisku