Bitwa 6a: Fontanna 110543 267

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 27.11.2010 roku

Wyświetleń 110543

Odpowiedzi 267

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie byłbym tego taki pewien :D  
To już pomarzyć nie wolno...? :P

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Buła to ja nie był bym pewnien na twoim mijescu. Ta twoja fikurka w ksztalcie fiuta :lol2:

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy
Ciacho weź skołuj sobie obrazki z google images i tam jest od zajebania fontann, nawet wiecej niz ja mam owsików chodź te są wielkosci ogórków konserwowych zakwaszanych w moich boxerkach ;) to moze byc trudniejsze ale nie musi byc full detal, poprostu pobaw sie moze w zbrushu czy cos i wygrasz bo to banda nieudaczników i kmiotów z pod Nowej Huty :D

GTX 8800 512mb/bit, 250GB SATA, 2560Ram, Pentium D Dual Core 2,8 GhZ, Samsung Sync 17', Fortron 400W, Microstar

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jak się sprawy z Bitwą mają?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Tom link=topic=12078.msg127963#msg127963#msg127963#msg127963 date=1294090673
Ciacho weź skołuj sobie obrazki z google images i tam jest od zajebania fontann, nawet wiecej niz ja mam owsików chodź te są wielkosci ogórków konserwowych zakwaszanych w moich boxerkach ;) to moze byc trudniejsze ale nie musi byc full detal, poprostu pobaw sie moze w zbrushu czy cos i wygrasz bo to banda nieudaczników i kmiotów z pod Nowej Huty :D

Jak patrzę na takie foty to zastanawiam się po jaką cholerę jest ograniczenie trisów, genialnie żłobione fontanny można by było zrobić w mudboxie czy zbrushu, ale ograniczenie powoduje że chu..nia

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się sprawy z Bitwą mają?
Ostatnio nie mam czasu na bitwę :/

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Bitwa 6a: Fontanna
#166 2011-01-12, 07:26(Ostatnia zmiana: 2011-01-12, 07:37)
Ponieważ jak widać na froncie trochę ostatnio ucichło chciałem zapytać co słychać u osób, które już coś pokazały (Ciacho ngt, Rat, Iktorn, Revolution, Kamiloops, Avallach, Dracon, Jedairusz), walczycie jeszcze czy polerujecie oręż?
Osoby, które zapowiedziały swój udział ale palcem jeszcze nie kiwnęły: Opętańczy towarzysz Aksjow i równy mu mentalnie generał Bułkowski. Apeluję do do tych wszystkich osób o wzmożenie działań wojennych.

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy

Tom

#167 2011-01-12, 14:09(Ostatnia zmiana: 2011-01-12, 14:12)
To ja ide po armate

GTX 8800 512mb/bit, 250GB SATA, 2560Ram, Pentium D Dual Core 2,8 GhZ, Samsung Sync 17', Fortron 400W, Microstar

iktorn

iktorn

Użytkownicy
posty89
Propsy12
  • Użytkownicy
Jestem iktorn, nie Iktorn. Wypraszam sobie zwracanie się do mnie z wielkiej litery. Ja na razie mam lekki zapierd**, bo szkoła i prolog moda.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zabrałem się dzisiaj za UV i prawie skończyłem. Jutro pewnie już wypalę normalkę i zabiorę się za tekstury.

Wiktor Suworow, Akwarium

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Zdunek link=topic=12078.msg129853#msg129853#msg129853#msg129853 date=1294752164
Jak patrzę na takie foty to zastanawiam się po jaką cholerę jest ograniczenie trisów, genialnie żłobione fontanny można by było zrobić w mudboxie czy zbrushu, ale ograniczenie powoduje że chu..nia
Przecież cały czas można zrobić genialne fontanny w mudobxie czy z brushu. Od tego w game artcie są normal mapy.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Buła ma racje. Sam mam zrobiony model low poly fontanny tylko po to żeby się w ZB zabawić ale z braku łaku i braku chęci na dokończenie UVki w Wingsie stoi i czeka : p

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Miałem bana na TheModders, ale już dobrze, moge pracować(dzięki Avallach)

No to u mnie nic narazie, Dracon mnie zniechęcił do robienia posągu :ayfkm:  
Jutro się biorę za pracę znowu, ale ferie teraz, to mam czas nareszcie.

Nie mam polskich znakow

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

#173 2011-01-17, 01:35(Ostatnia zmiana: 2011-01-17, 01:39)
Dracon mnie zniechęcił do robienia posągu
Spierdalaj.
Nie napisałem ci ani słowa, które mogłoby cię zniechęcić. To, że jesteś debilem, to już twój, a nie mój problem.

screen 1, srceen 2
Specular, diffuse i wypalony normal. 542 trójkąty.
Ogólnie, to chujowo wyszło.

PS: Napis na tabliczce z wikipedii, a tekst pod tabliczką z translate.google.com. Nie wiem, czy nie napisałem tam głupot :D

Wiktor Suworow, Akwarium

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Dracon, a teraz najbardziej irytujące slowa swiata
Pokaz siatke!

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Model OK, ale tekstury lipne.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

#176 2011-01-17, 13:32(Ostatnia zmiana: 2011-01-17, 13:33)
No jakby to powiedzieć :lol:
Twarz fajna :ok:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

#177 2011-01-17, 15:38(Ostatnia zmiana: 2011-01-18, 03:32)
Dracon, a teraz najbardziej irytujące slowa swiata
Pokaz siatke!
Spoiler

Twarz fajna :ok:  
Starałem się uzyskać ten efekt:
Spoiler

Wiktor Suworow, Akwarium

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Revolution

#178 2011-01-17, 22:21(Ostatnia zmiana: 2011-01-17, 22:23)
Ponieważ jak widać na froncie trochę ostatnio ucichło chciałem zapytać co słychać u osób, które już coś pokazały (Ciacho ngt, Rat, Iktorn, Revolution, Kamiloops, Avallach, Dracon, Jedairusz), walczycie jeszcze czy polerujecie oręż?
Osoby, które zapowiedziały swój udział ale palcem jeszcze nie kiwnęły: Opętańczy towarzysz Aksjow i równy mu mentalnie generał Bułkowski. Apeluję do do tych wszystkich osób o wzmożenie działań wojennych.

Ja jeszcze będę robił. Tamten model to "szkic wstępny"   :naughty:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

#179 2011-01-18, 03:31(Ostatnia zmiana: 2011-01-18, 03:31)
Znacie jakiś dobry i łatwy w obsłudze program do renderu w czasie rzeczywistym? BGE jest słabe, a Marmoset chce licencji.
Co do swojej fontanny, to popracuję dzisiaj nad detalem.

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry