Thoro. wszystko co napisałeś, zacytowałeś nie jest mojego autorstwa z wyjątkiem
o... kolejny hipokryta, coś brak konsekwencji u szanownych użytkowników forum, z tego co wiem, porzycacie materiał po pierwszym absurdalnym zdaniu, ba... mozna by było rzec, po nagłówku artykułu... no brawo brawo !
to zdanie zresztą źle zrozumiałeś, moja wina, być może niejasno się wyraziłem, a raczej na pewno. Więc sorry za nieporozumienie. Z ta hipokryzją chodizło mi właśnie o to, ze wszystkie moje tematy hejtowaliście, ignorowaliście po pierwszym zdaniu, a temu tematowi przeznaczaliście zadziwiająco dużo czasu i uwagi. Nie ważne...
W każdym razie, sumienia czystego nie mam. Ostatnio rozejrzałem się po oftopicu i stwierdziłem jedną rzecz, przedtem się nad tym w ogole nie zastanawiałem. Nawrzucałem tam dużą ilośc tematów, które faktycznie tematycznie wybijają się ponad pozostałe. Jak się przyjrzałem pozostałym tematom, to stwierdziłem, ze właściwie to one nawet nie są oftopicowe, ale tematycznie wręcz mocno kołoModowe, lub najzwyczajniej konkretne, specjalistyczne tj. systemy płatnicze, szkoła, sprawy prywatne, gry i wreszcie polityka lub sprawy kościelne. Do tego też dochodzą poglady w samych dyskusjach, ale o tym na końcu.
nie zrozumiałem Waszego offtopicu, dla mnie offtopic to gadanie o wszystkim i o niczym, tymbardziej, że znajduje się on zawsze na samym dole portalu. I tak do tego podszedłem, mój bład, że nie przyjrzałem się przedtem co tak na prawde wrzucacie do tego działu, dziś dostrzegłem, że to co ja nawrzucałem po prostu nie pasuje, i do tego forum i jak się potem okaząło nie pasuje do was. Mało tego, jest tam w ogole jakoś strasznie mało tematów. nie wiem gdzie toczycie dyskusje, w działach ukrytych na shootboxie ?
No ja pierdole. Fajnie Emace, że zakładasz nowe tematy ale to nie znaczy, że masz postować każde gówno znalezione w necie tylko dlatego, że jest ciekawostką i leży w opozycji do naszej nudnej rzeczywistości
no zgadza się, zwracam tu szczerze honor
Podsumowując: Idź pan w chuj z tym gównem. Miejsce baby jagi, wszelkich wróżbitów, kosmitów, z dupy teorii podobnie jak mojrzeszy, judaszy, jezusków, allachów nie jest tu, w kościele czy nawet na paranormalne.pl
nie to forum, target nie ten, nie Ci ludzie, może nie to pokolenie.
teraz - nie chciałbym nagle być odebrany, jako mocno przegięty na czyjąś stronę, niestabilny, nie płaszczę się... przeproszę.
ale...
jeśli, potrzebujecie to wiedzieć, tematy które wrzuciłem uznałem za nietypowe w kategorii nadnaturalne, które mnie zafrapowały, o których szybko zapomniałem, a które mocno na mnie zadziałały w chwili kiedy sie o nich dowiedziałem. W przypływie tej chwilowej ekscytacji wrzuciłem je na TM. W żadnym wypadku nie rokminiam tych rzczy, nie dość że mam mało czasu to mnie to w ogole nie interesuje. Kiedyś słyszałem wywiad z babką która przerzedza niebo z chmór, przygotowanie takiego urządzenia jest proste i tanie, kobieta w przekonujący sposób o tym mówiła, mimo tego niegdy nie znalazłem czasu ani chęci by tego spróbować. a niby nic nie szkodzi nawet spróbować
Poglądów akurat nie zmienię, macie mnie za spiskowca, nie wiem dla czego, za katola ? mylicie się. Nie podoba mi się strasznie, ze na tym forum jest taka jednostronność, taka ostra krytyka wobec innego pogladu, wręcz mieszanie z błotem. Takiej emocjonalności w was nie zmienię, skąd ona się bierze i dla czego jest tak spaczona, nie rozumiem. Z natury nikogo do niczego nie przekonuję na siłę. Ale potrafię wkręcić się kiedy ktoś mnie atakuje, za co się karcę, bo gadanie z takim człowiekiem zawsze uznawałem za bezsensowne. Poglądy powinny być własnością prywatną. a takie ataki sa nie wiem czym: prowokacją ? na pewno to dobrze nie świadczy, tym bardziej o kimś kto w ogole bierze się za takie tematy, czyli o inteligentach. Nie macie prawa mnie krytykować, ale jak chcecie, nie będe was draznił tematami biblii i tematami cudów, własnymi świadectwami.
co do zainteresowań, to problem pokolenia, jestem o pokolenie za wami, nie będe więc przynudzał.
EDIT: więc przepraszam za bajzel i się wiecej nie będe narzucał. a offtopic, dobrze będzie utrzymywać w starym duchu, bo to jednak jest dobre i super, że forum stara się być mocno tematyczne i aż tak konkretne.
a poprzedni avatar akurat nic o mnie nie mówi, to było pozerstwo a fotoszopa w nim to 1%