Teorie Emacea 18001 71

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 2.11.2010 roku

Wyświetleń 18001

Odpowiedzi 71

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11837.msg117148#msg117148#msg117148#msg117148 date=1288793640
Spierdalać do Vegas z tymi kłótniami. Emace jesteś zajebiście mądry ale nikt cię nie rozumie. Czekam na akceptacje.

jak ten wątek nie jest miejscem na tego typu kłutnie, vegas tym bardziej nie jest miejscem na taką rozmowę. Nikt mnie nie rozumie ? a może nie macie już miejsca dla nowych na tym forum, i cokolwiek napiszę jest przeczytane do połowy, szybko... i sklasyfikowane według swoich pogladów zresztą.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Cytat: emace link=topic=11837.msg117151#msg117151#msg117151#msg117151 date=1288793850
jak ten wątek nie jest miejscem na tego typu kłutnie, vegas tym bardziej nie jest miejscem na taką rozmowę. Nikt mnie nie rozumie ? a może nie macie już miejsca dla nowych na tym forum, i cokolwiek napiszę jest przeczytane do połowy, szybko... i sklasyfikowane według swoich pogladów zresztą.
tak

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

Teorie Emacea
#22 2010-11-03, 15:21(Ostatnia zmiana: 2010-11-03, 15:21)
daj mi linka do tego tematu, mało śpię, widocznie przespałem ten temat na siedząco

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszelkie kłótnie z Emanencem będę zrzucał do tematu zbiorczego w offtopie, żeby nie śmiecić w innych wątkach i nie rozrzucać tej kopalni proposów po całym forum.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
znowu moja natura spiskowca się odzywa :)  to wszystko było dla propsów - się okazuję, że to nie ja byłem prowokatorem, tylko to forum, to jedne wielkie prowo !

zartuję, spiskowcem nie jestem  oczywiście, tu się znowu ktoś pomylił, bo najnormalniej w świecie mnie nie zna.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
adoracji czas zacząć. jak widać w swoim świadku piepszenie o duperelach przechodzi. odchodzę

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ładny avatar

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11837.msg117166#msg117166#msg117166#msg117166 date=1288796128
ładny avatar
Kurde, teraz wygląda lepiej od mojego.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Teorie Emacea
#28 2010-11-05, 13:42(Ostatnia zmiana: 2010-11-05, 13:50)
Cały ten temat o babie jadze = :facepalm:

No ja pierdole. Fajnie Emace, że zakładasz nowe tematy ale to nie znaczy, że masz postować każde gówno znalezione w necie tylko dlatego, że jest ciekawostką i leży w opozycji do naszej nudnej rzeczywistości, tak kurewsko nudnej i szarej, że zamiast zająć się czymś konstruktywnym ludzie wolą pisać na forum pierdoły, klękać do miecza lub co gorsza wymyślać takie głupoty jak jakaś baba panga czy inny ojciec pio :facepalm: .

o... kolejny hipokryta, coś brak konsekwencji u szanownych użytkowników forum, z tego co wiem, porzycacie materiał po pierwszym absurdalnym zdaniu, ba... mozna by było rzec, po nagłówku artykułu... no brawo brawo !

Ale o czym tu w ogóle mówić? Gdyby do każdej takiej napotkanej pierdoły podchodzić z należytą uwagą to by dnia nie starczyło. I nie nazywaj tego czegoś "artykułem", bo to żywcem wyjęte z dupy wypierdy jakich w necie pełno nie od dziś. Idź, nie wiem na jakieś paranormalne.pl albo co lepiej na nautilusa a tam masz takich historyjek na pęczki. Tylko nie wpadnij w amok, bo chyba nikt nie chcę tu potoku tematów o nowej szwabii, pustej ziemi, szamanie zulusów (to jest nawet ciekawe jako powieść więc polecam sobie poszukać i poczytać :ok: ), bilu meyerze, reptilianach, szarakach i bytach astralnych ósmej gęstości. Z resztą nawet już na tych serwisach ludzie dawno nabrali wody w usta wobec takich bzdur. Właśnie z tego względu, że już nie raz z ręką w spodniach przez tygodnie, miesiące czekali na forum na koniec świata zapowiedziany za sprawą takich właśnie z dupy wyjętych jasnowidzów, wizjonerów i reszty ścierwa :facepalm: .

Bardzo wiele choć niektóre przepowiednie się nie sprawdziły (lub, z uwagi na bardzo trudny język – zostały źle zinterpretowane)

Tak kurwa, ze względu na "bardzo trudny język" - pani doskonale wie o czym ja mówię. To chyba oczywiste, że te wszystkie przepowiednie to zwykłe ogólnikowe pierdolenie o szopenie niesprecyzowane tylko po to, by ZAWSZE budziło cień wątpliwości, nawet jeśli z góry możemy założyć że jest mało prawdopodobne i absurdalne.

Wśród najbardziej popularnych z naszego okresu, czy powiedziałbym, typowych dla większości jasnowidzów, znajdują się:

Jak się zmyśla kalendarium wydarzeń na najbliższe kilka tysięcy lat to nie dziwota, że część z nich teraz czy później poniekąd okaże się prawdziwa :facepalm: .

Podsumowując: Idź pan w chuj z tym gównem. Miejsce baby jagi, wszelkich wróżbitów, kosmitów, z dupy teorii podobnie  jak mojrzeszy, judaszy, jezusków, allachów nie jest tu, w kościele czy nawet na paranormalne.pl tylko w tej waszej jebanej pustej ziemi analogicznej do zawartości mózgów osób, które są w stanie w takie coś uwierzyć. I tak. Jesteśmy ignorantami, hipokrytami i prawdziwą ciemnotą tylko dlatego, że nas nie interesują i z góry odrzucamy mega ciekawostki typu przekroczenie granicy wszechświata w 5078 roku mimo, że 40% populacji będzie przeciwko.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Eeeee... temat założył Nygus.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Teorie Emacea
#30 2010-11-05, 14:05(Ostatnia zmiana: 2010-11-05, 14:05)
Tak? W takim razie przepraszam. Pogubiłem się z tego względu, że nie śledzę tego na bieżąco a jeden temat został rozbity na dwie oddzielne rozmowy wyciągnięte z kontekstu. W każdym razie nic to nie zmienia i resztę wypowiedzi można z powodzeniem dopasować pod to co tu się wyprawia. Właśnie przeczytałem całość i nie mam z resztą nic do dodania, bo bzdur typu "brak inteligencji emocjonalnej" nawet nie ma co komentować. Tymczasem idę nadal robić moje "militarne zdjęcia na których tylkopoważnie wyglądam robionych pewnie na portalach z fotozabawą" cokolwiek miało by to znaczyć :lol: .

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

Teorie Emacea
#31 2010-11-05, 14:40(Ostatnia zmiana: 2010-11-05, 15:18)
Thoro. wszystko co napisałeś, zacytowałeś nie jest mojego autorstwa z wyjątkiem

o... kolejny hipokryta, coś brak konsekwencji u szanownych użytkowników forum, z tego co wiem, porzycacie materiał po pierwszym absurdalnym zdaniu, ba... mozna by było rzec, po nagłówku artykułu... no brawo brawo !

to zdanie zresztą źle zrozumiałeś, moja wina, być może niejasno się wyraziłem, a raczej na pewno. Więc sorry za nieporozumienie. Z ta hipokryzją chodizło mi właśnie o to, ze wszystkie moje tematy hejtowaliście, ignorowaliście po pierwszym zdaniu, a temu tematowi przeznaczaliście zadziwiająco dużo czasu i uwagi. Nie ważne...

W każdym razie, sumienia czystego nie mam. Ostatnio rozejrzałem się po oftopicu i stwierdziłem jedną rzecz, przedtem się nad tym w ogole nie zastanawiałem. Nawrzucałem tam dużą ilośc tematów, które faktycznie tematycznie wybijają się ponad pozostałe. Jak się przyjrzałem pozostałym tematom, to stwierdziłem, ze właściwie to one nawet nie są oftopicowe, ale tematycznie wręcz mocno kołoModowe, lub najzwyczajniej konkretne, specjalistyczne tj. systemy płatnicze, szkoła, sprawy prywatne, gry i wreszcie polityka lub sprawy kościelne. Do tego też dochodzą poglady w samych dyskusjach, ale o tym na końcu.

nie zrozumiałem Waszego offtopicu, dla mnie offtopic to gadanie o wszystkim i o niczym, tymbardziej, że znajduje się on zawsze na samym dole portalu. I tak do tego podszedłem, mój bład, że nie przyjrzałem się przedtem co tak na prawde wrzucacie do tego działu, dziś dostrzegłem, że to co ja nawrzucałem po prostu nie pasuje, i do tego forum i jak się potem okaząło nie pasuje do was. Mało tego, jest tam w ogole jakoś strasznie mało tematów. nie wiem gdzie toczycie dyskusje, w działach ukrytych na shootboxie ?

No ja pierdole. Fajnie Emace, że zakładasz nowe tematy ale to nie znaczy, że masz postować każde gówno znalezione w necie tylko dlatego, że jest ciekawostką i leży w opozycji do naszej nudnej rzeczywistości

no zgadza się, zwracam tu szczerze honor

Podsumowując: Idź pan w chuj z tym gównem. Miejsce baby jagi, wszelkich wróżbitów, kosmitów, z dupy teorii podobnie jak mojrzeszy, judaszy, jezusków, allachów nie jest tu, w kościele czy nawet na paranormalne.pl

nie to forum, target nie ten, nie Ci ludzie, może nie to pokolenie.

teraz - nie chciałbym nagle być odebrany, jako mocno przegięty na czyjąś stronę, niestabilny, nie płaszczę się...  przeproszę.

ale...

jeśli, potrzebujecie to wiedzieć, tematy które wrzuciłem uznałem za nietypowe w kategorii nadnaturalne, które mnie zafrapowały, o których szybko zapomniałem,  a które mocno na mnie zadziałały w chwili kiedy sie o nich dowiedziałem. W przypływie tej chwilowej ekscytacji wrzuciłem je na TM. W żadnym wypadku nie rokminiam tych rzczy, nie dość że mam mało czasu to mnie to w ogole nie interesuje. Kiedyś słyszałem wywiad z babką która przerzedza niebo z chmór, przygotowanie takiego urządzenia jest proste i tanie, kobieta w przekonujący sposób o tym mówiła, mimo tego niegdy nie znalazłem czasu ani chęci by tego spróbować. a niby nic nie szkodzi nawet spróbować

Poglądów akurat nie zmienię, macie mnie za spiskowca, nie wiem dla czego, za katola ? mylicie się. Nie podoba mi się strasznie, ze na tym forum jest taka jednostronność, taka ostra krytyka wobec innego pogladu, wręcz mieszanie z błotem. Takiej emocjonalności w was nie zmienię, skąd ona się bierze i dla czego jest tak spaczona, nie rozumiem. Z natury nikogo do niczego nie przekonuję na siłę. Ale potrafię wkręcić się kiedy ktoś mnie atakuje, za co się karcę, bo gadanie z takim człowiekiem zawsze uznawałem za bezsensowne. Poglądy powinny być własnością prywatną. a takie ataki sa nie wiem czym: prowokacją ? na pewno to dobrze nie świadczy, tym bardziej o kimś kto w ogole bierze się za takie tematy, czyli o inteligentach. Nie macie prawa mnie krytykować, ale jak chcecie, nie będe was draznił tematami biblii i tematami cudów, własnymi świadectwami.

co do zainteresowań, to problem pokolenia, jestem o pokolenie za wami, nie będe więc przynudzał.

EDIT:

więc przepraszam za bajzel i się wiecej nie będe narzucał. a offtopic, dobrze będzie utrzymywać w starym duchu, bo to jednak jest dobre i super, że forum stara się być mocno tematyczne i aż tak konkretne.

a poprzedni avatar akurat nic o mnie nie mówi, to było pozerstwo a fotoszopa w nim to 1% :)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: emace link=topic=11837.msg117451#msg117451#msg117451#msg117451 date=1288964443
Nie macie prawa mnie krytykować
Nie zrozumialem tego fragmentu.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Teorie Emacea
#33 2010-11-05, 15:26(Ostatnia zmiana: 2010-11-05, 15:29)
o to, ze wszystkie moje tematy hejtowaliście, ignorowaliście po pierwszym zdaniu

Skąd wiesz, że były hejtowane, do tego po pierwszym zdaniu skoro w gruncie rzeczy były ignorowane?

W każdym razie, sumienia czystego nie mam. Ostatnio rozejrzałem się po oftopicu i stwierdziłem jedną rzecz, przedtem się nad tym w ogole nie zastanawiałem. Nawrzucałem tam dużą ilośc tematów, które faktycznie tematycznie wybijają się ponad pozostałe. Jak się przyjrzałem pozostałym tematom, to stwierdziłem, ze właściwie to one nawet nie są oftopicowe, ale tematycznie wręcz mocno kołoModowe, lub najzwyczajniej konkretne, specjalistyczne tj. systemy płatnicze, szkoła, sprawy prywatne, gry i wreszcie polityka lub sprawy kościelne.

nie zrozumiałem Waszego offtopicu, dla mnie offtopic to gadanie o wszystkim i o niczym, tymbardziej, że znajduje się on zawsze na samym dole portalu. I tak do tego podszedłem, mój bład, że nie przyjrzałem się przedtem co tak na prawde wrzucacie do tego działu, dziś dostrzegłem, że to co ja nawrzucałem po prostu nie pasuje, i do tego forum i jak się potem okaząło nie pasuje do was. Mało tego, jest tam w ogole jakoś strasznie mało tematów. nie wiem gdzie toczycie dyskusje, w działach ukrytych na shootboxie ?

Wejdź na jakieś inne bogate w treść forum. Czy gadanie o polityce, szkole, sprawach prywatnych to naprawdę wynajdywanie coraz to durniejszych petycji, problemów, "ciekawostek", radiostacji numerycznych i efektów makiety? Ja w tym powyżej przytoczonych tematów nie widzę.

może nie to pokolenie.

To akurat jest bardzo ale to bardzo dobrym zwiastunem na przyszłość. Zarówno tu jak i w szeroko pojętym Internecie cieszy mnie, że istnieje niezliczona ilość społeczności stworzonych z ludzi młodych, którzy chcą myśleć krytycznie i racjonalnie, dla których jezusek i maryjka to nie jest świętość ponad wszelką sprawę i argument a baba vanga z przyczyn oczywistych nie jest tematem do wnikliwej i rzeczowej dyskusji. Jest to tak odmienne od tego co widzimy na co dzień; pokoleniu ścierwokatoli, rozmodlonych skurwysynów wychowanych w zabobonie, cwaniaczków, drobnych złodziei, ludzi bez zainteresowań, bez poszanowania dla cudzych pasji i ambicji, zjebów dla których szczytem rozrywki jest cotygodniowe najebanie się jakimś tanim rozwodnionym gównem typu polskie piwo, wódka (ciągle ta jebana wódka) przy czym każdy inny narkotyk jest źródłem wszelkiego zła i upadku.

macie mnie za spiskowca, nie wiem dla czego,

Nikt nic takiego nie powiedział. Za "anarchiste" jak najbardziej, choćby poprzez postowanie najgłupszych petycji jakie tylko są.

za katola ? mylicie się.

To już było omawiane.

Nie podoba mi się strasznie, ze na tym forum jest taka jednostronność, taka ostra krytyka wobec innego pogladu, wręcz mieszanie z błotem.

A jak myślisz, dlaczego tak jest? Ponieważ przegrałeś. Przykro mi, ale Ty sam się o to prosisz, sam poruszyłeś temat wiary i religii i mimo, że ewidentnie przegrałeś drążyłeś to gówno dalej z braku normalnych rzeczowych argumentów w sposób charakterystyczny dla religijnych fanatyków powołując się na guadeupe, ojca pio i inne takie. Co więcej, w sprawie ewolucji powołałeś się na opinie internetowego barda, kolesia od "śmiesznych" piosenek, który rzekomo miał tu stanowić autorytet w tej dziedzinie. Przecież to jest jakiś żart. Czego ty właściwie oczekiwałeś? Podobnie jak ty "poglądów nie zmienisz", tak zarówno ja czy kyro nie weźmie na poważnie, ba nie weźmie w ogóle pod uwagę takiego pierdolenia o cudach, które jest zwykłą kpiną z rozmówcy a nie rzeczowym argumentem, jakimkolwiek argumentem.

Nie macie prawa mnie krytykować

Nie znacie mojej wiary, moich świadectw, nic o mnie nie wiecie, nie macie prawa krytykować, nic nie wiecie, nie będzie niczego - jeśli ktoś z takim podejściem odwiedza forum dyskusyjne to chyba faktycznie nie powinien zawierać głosów w żadnym z tematów.

co do zainteresowań, to problem pokolenia, jestem o pokolenie za wami, nie będe więc przynudzał.

Są tu starsi od ciebie i bynajmniej nie są to jednostki.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

Teorie Emacea
#34 2010-11-05, 15:30(Ostatnia zmiana: 2010-11-05, 15:58)
nie skupiłeś sie thoro nad tym postem. ech
czy coś nie tak zrobiłem, chcąc was poinformować o tym że KK chce zabronić spożywania alkocholu, rozumiem, że takie coś wrzucamy do tematu "oto polska", ok. ale nie rozumiem, dla czego to mnie dyskwalifikuje by zabierać głoś na tym forum. na prawde, pytam z czystem ciekawości.

Skąd wiesz, że były hejtowane, do tego po pierwszym zdaniu skoro w gruncie rzeczy były ignorowane?

były ignorowane, po przeczytaniu pierwszego zdania.

Wejdź na jakieś inne bogate w treść forum. Czy gadanie o polityce, szkole, sprawach prywatnych to naprawdę wynajdywanie coraz to durniejszych petycji, problemów, "ciekawostek", radiostacji numerycznych i efektów makiety? Ja w tym powyżej przytoczonych tematów nie widzę.

ja sie znowu niejasno wyraziłem, o czym tu piszesz, bo nie widze nawiązania do tego co powiedziałem

może nie to pokolenie.

chodziło mi o zainteresowania, co do religii to koniec tematu, ja cie nie krytykuję. Wódka jest gorzka i nie nawidze jej pic w drinku bo psuje smak owocu, wódke piję drugim gardłem, co pół roku.

macie mnie za spiskowca, nie wiem dla czego,

oczywiście było to powiedziane

Nie podoba mi się strasznie, ze na tym forum jest taka jednostronność, taka ostra krytyka wobec innego pogladu, wręcz mieszanie z błotem.

przegrany może jesteś Ty, to że kogos masz za fanatyka i to wyrażasz czyni cie faszystą, bez urazy.

Nie znacie mojej wiary, moich świadectw, nic o mnie nie wiecie, nie macie prawa krytykować, nic nie wiecie, nie będzie niczego - jeśli ktoś z takim podejściem odwiedza forum dyskusyjne to chyba faktycznie nie powinien zawierać głosów w żadnym z tematów.

już zaczynasz pisac bez zastanowwienia

Są tu starsi od ciebie i bynajmniej nie są to jednostki.

nadal nie zrozumiałeś, że chodzi tu o sentyment do spraw z dzieciństwa, czy aktualnie, nie sięgasz od czasu do czasu za rzeczy które jarały cię jak byłeś młody ? co z retro ?
CO JEST WASZYM RETRO. pierwszy model nokii ? ok rozumiem, nie przynudzam jak już powiedziałem

ogolnie koniec tematu, ja coś zadeklarowałem.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

Teorie Emacea
#35 2011-08-01, 11:53(Ostatnia zmiana: 2011-08-02, 14:07)
[mod=V3Q] Wydzielone z Dzień Screena 2011 [/mod]

"Maciej bez postępów od zeszłego roku?"
ilość materiałów do zaprezentowania, ogólnie postęp, w moim przypadku jest zależny od zainteresowania modem.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
zawsze wydawało mi się, że to zainteresowanie modem jest zależne od postępu.

makin' bacon

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Pieprzenie to zależy od człowieka jaki go robi jak ma wyje*ane na moda to robi jak ktoś coś o modzie napisze. A jak ktoś ma wyje*ane na ludzi to robi cały czas kiedy ma czas(tak jak ja). Bo jeżeli ktoś chce osiągnąć sławę modyfikacją do jakiegoś starego gothica no to gratulacje ale spóźniłeś się o jakieś 10 lat.

PS aby nie było że kierowałem to do emaca czy farena to jest tak ogólnikowo.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Oraz autoreklamy. tM to raczej tylko taki garaż, w którym tuninguje się i usprawnia stare wozy lat 60. Zainteresowanie będziesz miał jak zaczniesz wystawiać swoje autko na salony.

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Interpretuj to fahren jak chcesz w wielu przypadkach jedno jest powiązane z drugim. Jest zainteresowanie jest progress, lub odwrotnie jak w przypadku emace'a.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry