Emace, jesteś chyba pierwszą osobą która otrzymała wypierdalajkę nie za trolling, nie za łamanie regulaminu shoutboxa czy też innego, tego podstawowego, który ponoć na prawdę istnieje, ale za bycie wkurwiającą samą w sobie. Ja zwróciłem ci już kiedyś uwagę co jest nie tak, sam przyznałeś, że "poza moddingiem cała reszta nas dzieli", a mimo to dolewasz oliwy do ognia poprzez takie właśnie linki i dziwisz się, że mają tutaj miejsce pociski na twoją osobę w postaci skurwieli żyjących w świecie stacji numerycznych, gier ośmiobitowych, ojców Pio. Mimo że taka sytuacja miała miejsce dalej nie wyciągasz wniosków lecz robisz to co robiłeś co staje się irytujące nawet dla mnie.
Co do nagrania - nie wiem co usłyszę na wyznaczonym czasie - nie chce mi się tego sprawdzać - ale nim podałeś konkretny moment ja zacząłem słuchać od początku i jedyne co słyszałem to trzech gości pierdolących od rzeczy przez pierwszych kilka minut. Zważywszy na zdjęcie jakie zobaczyłem na stronie oraz osobę która podała ten link wyciągnąłem jasny wniosek, że słuchając tego dalej będę marnował tylko czas, słuchając jakiś specjalistów na miarę lechowicza. Jak już koniecznie chcesz umieszczać linki w offtopie to zbadaj najpierw czy treść, którą niosą jest w jakiś sposób merytoryczna nie tylko pod swoim własnym kątem ale dla osób które w tej części forum się wypowiadają.