Teorie Emacea 17949 71

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 2.11.2010 roku

Wyświetleń 17949

Odpowiedzi 71

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Zainteresowanie twoim modem emace na pewno jest (min. sam na niego czekam) choć może tego nie widać. Pamiętaj o tym, że nie nikt nie będzie się pytał co chwile jak postęp, na ile procent, kiedy premiera itp. bo po prostu zostanie zjechany tak, że odechce mu się zadawać takich pytań. Chcesz widocznych komentarzy? Zarzuć od czasu do czasu paroma screenami, jakimś tekstem dotyczącym fabuły, a na 100% pojawią się częstsze, tak upragnione przez Ciebie, komentarz i pytania.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Koleś, nie zachowuj się jak zakompleksiona nastolatka.
To ty robisz moda i ty masz go prezentować dla fanów, a nie fani mają co chwilę powtarzać że mod zapowiada się zajebiście, mimo że nie widzieli postępu od roku. Nikt cię nie będzie błagał o nowe screeny, szczególnie jak nie dawałeś ich już długo.
Pokazując systematycznie screeny co dajmy na to 2 tygodnie, ludzie będą oglądać i komentować. Wtedy jakbyś nie dał nowych przez 2 miesiące, to pewnie ludzie by się niecierpliwili i pytali co chwilę kiedy zobaczą jakiś postęp. A jak ty nic nie pokazujesz już od dłuższego czasu, to w końcu wszyscy to olewają.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Przyznaj się że ci się nie chce, a nie zwalasz na małe zainteresowanie.

napisałem wyraźnie o swojej aktywności

Harris >  wydawało mi się, że wystarczy założyć temat i pokazać coś na prawde dobrze zapowiadającego się i podkreślić to materiałami, zeby powstało poruszenie. Cały czas zaznaczam, już na starcie nie było zainteresowania.

Nikt cię nie będzie błagał o nowe screeny, szczególnie jak nie dawałeś ich już długo.
A jak ty nic nie pokazujesz już od dłuższego czasu, to w końcu wszyscy to olewają.

patrz wyżej. nikt nie prosił sie o moda, dostał cos "obiecującego" i olali. Czemu ? przecież modować gothica jest passe. W ciągu roku po prostu G jest nie popularny. Modder jest w cenie, jak trzeba podnieść prestiż forum.

prace trwają !

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
@emace
W takim razie jak nie było poruszenia przygotuj na dzień screena coś co zaskoczy i wywoła poruszenie. Sam Thoro gdzieś napisał, że czeka na twojego moda i by zagrał w niego. Więc powinno Ci to wystarczyć :lol2:  Teraz na przyszłość wiemy, że pragniesz komentarzy bo mobilizują Cię do pracy.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Koleś, nie zachowuj się jak zakompleksiona nastolatka.
To ty robisz moda i ty masz go prezentować dla fanów, a nie fani mają co chwilę powtarzać że mod zapowiada się zajebiście, mimo że nie widzieli postępu od roku. Nikt cię nie będzie błagał o nowe screeny, szczególnie jak nie dawałeś ich już długo.
Pokazując systematycznie screeny co dajmy na to 2 tygodnie, ludzie będą oglądać i komentować. Wtedy jakbyś nie dał nowych przez 2 miesiące, to pewnie ludzie by się niecierpliwili i pytali co chwilę kiedy zobaczą jakiś postęp. A jak ty nic nie pokazujesz już od dłuższego czasu, to w końcu wszyscy to olewają.
Czemu nie? Dawniej jaranie się pracami modderów było na porządku dziennym. Ludzie z Tawerny czy GSu bardzo często zaglądali i komentowali. Coś takiego może motywować niektóre osoby. To nie praca, gdzie ludzie ci płacą i WYMAGAJĄ. Tutaj to modder robi łaskę, że coś robi i pozwala im zagrać w swoje dzieło. I bastaaa

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Po co rozmawiacie z trollem? Przecież niemal od początku wiadomo, że emace pod pewnymi względami ma nie do końca dobrze poukładane w głowie. Co byście nie pisali, on i tak zostanie przy swoim nadal szukając źródła wszelkiego zła w istocie forum i u innych osób (rozmówców).

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!

Gruppenfuehrer Kereth

Teorie Emacea
#66 2011-08-02, 12:14(Ostatnia zmiana: 2011-08-02, 12:18)
tu miałem swojego modzika na myśli :lol:  nikt o mnie nie pamięta :( jebać to

Eto, ty mi tu nie pierdol. Wciąż czekam na twojego tutka do Crysisa i musisz mnie nauczyć mistrzu tych shaderów.  :lol2:

W sumie każdy już napisał do emace#msg1000870a parę ciepłych słów, ale ja to pierdolę, bo nie mam co już dodać. Powiem tylko: emace, nie pierdol głupot i nie marudź, tylko rusz tą dupę i zaprezentuj coś godnego uwagi.

Комиссар RBT

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

Teorie Emacea
#67 2011-08-02, 12:18(Ostatnia zmiana: 2011-08-02, 12:43)
Co byście nie pisali, on i tak zostanie przy swoim nadal szukając źródła wszelkiego zła w istocie forum i u innych osób (rozmówców).

widać to bardzo wyraźnie na przykładzie epizodziku z tytułem mojej modyfikacji.

a odezwał się autor najprężniejszego tematu na forum, gdzie się krytykuje państwo i obywateli.

A to forum oczywiście jest pozbawione wszelkich podobieństw do nie idealnego państwa przyglądając się temu, z socjologicznego punktu widzenia.

Ja widzę nadal wyraźnie, brak zainteresowania moderką w ciągu roku i nagłe poruszenie w moderce gothica w sezonie letnim. Nagle moderka tej gry nie jest zła, a modderzy nie są niedojrzali. Forum chce w okresie letnim poruszenia, nowych użytkowników i dostanie, bo ci przyjdą na wydarzenie, bo są wakacje. A po wydarzeniu, zapomni się co o nie k†órych i zacznie się ich na nowo zniechęcać, dywagując w nad sesnem modowania gothica, w temacie, który również jest autorstwa Thoro, a który zaczyna się od zdania:

"mógłby mi ktoś podać racjonalne powody wobec kurczowego trzymania się jednej i tej samej gry do usranego? "

i co, nadal utrzymujesz, że szukaąm źródła wszelkiego zła w istocie forum i u innych osób, i czynię to na próżno, bo czegoś takiego tu nie uświadczę ?

Trzymam się do usranego modowania gothica, i nie mam ochoty pokazać wyników tutaj, bo się wstydzę przed tobą i inną spółgłoską !!!!

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
widać to bardzo wyraźnie na przykładzie epizodziku z tytułem mojej modyfikacji
Zaraz, mówiłeś że to było prowo dla większego zainteresowania, więc tak czy siak miałeś ją zmienić, nie miałeś przy czym zostawać. coś tu się nie zgadza.

makin' bacon

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Trzymam się do usranego modowania gothica, i nie mam ochoty pokazać wyników tutaj, bo się wstydzę przed tobą i inną spółgłoską !!!!

Chwalisz się czy żalisz?
Uwierz, że nawet nie mam ochoty na tą rozmowę. W Twoich wypowiedziach jest więcej pretensji i jadu niż we wszystkim co próbujesz skrytykować. Jeśli Ci się to forum tak bardzo nie podoba to załóż sobie pieniaczu własne, lepsze pozbawione smrodu i niesamowitych intryg na miarę Dnia Screena. Z pewnością wpłynie to pozytywnie na promocje a kunszt Twojej modyfikacji przestanie być w końcu umniejszany i skrywany w cieniu a Ty zostaniesz należycie doceniony. Szukanie dziury w długoletniej inicjatywie jaką jest DN jest tak durne, że aż samo w sobie nie wymaga komentarzy. Wyjdź więc, bo przypuszczam że już każdy ma dość słuchania durnych teorii o tym jak to forum próbuje zbić kapitał na niewolniczej pracy kołchozu modderów. Ciekawi mnie jedynie jakie będą z tego profity, bo jak dotąd nikt nie zarobił ani grosza a hajs włożony m. in. przez Kazza i Zdunka można liczyć pewnie w tysiącach, może i kilkunastu, jeśli dopiszemy do tego rzeczy i usługi jakie były pro bono.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Po co rozmawiacie z trollem? Przecież niemal od początku wiadomo, że emace pod pewnymi względami ma nie do końca dobrze poukładane w głowie. Co byście nie pisali, on i tak zostanie przy swoim nadal szukając źródła wszelkiego zła w istocie forum i u innych osób (rozmówców).

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
bo się wstydzę przed tobą i inną spółgłoską !!!!
Nie ma tu Żadnej Innej Spółgłoski!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry