Co byście nie pisali, on i tak zostanie przy swoim nadal szukając źródła wszelkiego zła w istocie forum i u innych osób (rozmówców).
widać to bardzo wyraźnie na przykładzie epizodziku z tytułem mojej modyfikacji.
a odezwał się autor najprężniejszego tematu na forum, gdzie się krytykuje państwo i obywateli.
A to forum oczywiście jest pozbawione wszelkich podobieństw do nie idealnego państwa przyglądając się temu, z socjologicznego punktu widzenia.
Ja widzę nadal wyraźnie, brak zainteresowania moderką w ciągu roku i nagłe poruszenie w moderce gothica w sezonie letnim. Nagle moderka tej gry nie jest zła, a modderzy nie są niedojrzali. Forum chce w okresie letnim poruszenia, nowych użytkowników i dostanie, bo ci przyjdą na wydarzenie, bo są wakacje. A po wydarzeniu, zapomni się co o nie k†órych i zacznie się ich na nowo zniechęcać, dywagując w nad sesnem modowania gothica, w temacie, który również jest autorstwa Thoro, a który zaczyna się od zdania:
"mógłby mi ktoś podać racjonalne powody wobec kurczowego trzymania się jednej i tej samej gry do usranego? "
i co, nadal utrzymujesz, że szukaąm źródła wszelkiego zła w istocie forum i u innych osób, i czynię to na próżno, bo czegoś takiego tu nie uświadczę ?
Trzymam się do usranego modowania gothica, i nie mam ochoty pokazać wyników tutaj, bo się wstydzę przed tobą i inną spółgłoską !!!!