Czy ja was psychiczne patałachy nie prosiłem o nie robienie burdelu w durnym temacie ? Skoro chcecie wojny to proszę nie ma sprawy... ale pytanie .. po co to wszystko ? Bo durni pacjenci napisali parę krytyk ? Jeśli tak bardzo chcecie wiedzieć to mam was i to WSZYSTKO w dupie .. najeżdżacie na człowieka bez podstaw grupami jak zje*ane trolle , ale sam żaden z was nie wyskoczy. Nie wiem czy wiecie ,ale wiersz pewnego człowieka mówi o końcu świata to samo co mówię ja .. czy jego też wyzwiecie od debili i reszty slamsu ? Większość z was każe mi się zastanowić nad tym co piszę ,ale żaden nie spojrzy na swoje upaprane gównem,głupotą i bezpodstawnymi oskarżeniami paluchy walące bez namysłu w klawiaturę i prowokującą do właśnie TAKICH działań. Tak.. cholerni gnoje tacy jak "maciejh" , "KolegaZWojska" ,"Bronek_Komorowski" (który zanim coś napisze powinien zmienić nick,podejście do życia i trochę podrosnąć). Właśnie przez takich rąbanych frajerów jak oni to forum upada. Jeśli coś do mnie jeszcze macie to przyjedźcie i powiedzcie mi to prosto w twarz, a ty "Bronek_komorowski" widać, że ledwo co skończyłeś właśnie taką szkołę jaką opisałeś mi bo nic innego po tym wyciągnąć nie mogę. Skoro chcieliście mnie zdenerwować do postu pełnego zwów to gratuluję UDAŁO WAM SIĘ. Bo krytyka , to coś innego niż wy wyciągacie z moich wypowiedzi, a rzekłbym , że z manipulujecie moimi wypowiedziami jak tylko WAM się podoba. Widać , że albo macie problemy w domu, albo w szkole .. niewykluczone (choć szczerze w to wątpię) że część w pracy.I jeszcze jedno .. to do tych którzy najechali na mnie od jakichś prowów "Teraz wy spójrzcie na swoje chore wypowiedzi, czy wy nie zachowujecie się jak małoletnie prowy" i kulturalnie proszę o delikatne ODPIERD*LENIE SIĘ ode mnie.