2028 – Zostanie wynalezione nowe źródło energii.
2279 – Ludzie odkrywają możliwość uzyskiwania energii “z niczego”.
A już myślałem że uda mi się odkryć energię z niczego w 2028. Prawa fizyki tego nie zabraniają badania trwają już od lat 70tych.
2111 – Ludzie są w stanie łączyć elektronikę i ludzki organizm. Powstają cyborgi.
Kurwa! A miałem nadzieję, że uda mi się dożyć tej chwili. Już miałem na ten temat dłuższą wypowiedź.
2100 – Pojawia się sztuczne słońce oświetlające ciemną stronę Ziemi (tą, zwykle pogrążoną w ciemnościach nocy).
Nie zdziwiłbym się gdyby za sprawą stał mój kolega z mieszkania i jego pomysł umieszczenia na orbicie wielkich luster. Śmieszne? Ale zastanówcie się jaka oszczędność energii. Prędzej czy później zostanie to wprowadzone.
2195 – Podwodna kolonia zostaje ukończona i nadaje się do życia.
Bioshock?
2299 – We Francji masowe protesty przeciwko Islamowi.
Tu jej się daty ewidentnie popieprzyły.
2271 – Zmianie ulegają pewne prawa fizyczne.
Tylko czekam aż jakiś idiota postanowi zbudować czarną dziurę czy coś.
2288 – Ludzie potrafią cofnąć się w czasie. Kontaktują się też z obcymi.
Nie wieżę - teoretycznie powinniśmy więc już o tym wiedzieć.
2125 – Na Węgrzech odnotowuje się pierwszy kontakt z inteligentną cywilizacją spoza Ziemi.
2341 – “Coś strasznego” zbliża się do Ziemi.
O tym też już mówiłem - kosmici, których sami tu zaprosimy przylecą nas zjeść i przejąć naszą planetę!
Twierdziła, że ludzkość już za około 200 lat uzyska namacalny kontakt z inteligentnymi istotami pozaziemskimi a cześć z nich już od wielu lat żyje na ziemi. Pochodzą oni z planety, która wg. Vangi (tak została zrozumiana), jest trzecią planetą od Ziemi.
Może w oceanach europy - księżycu Jowisza - kryje się coś fajnego.