Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 459134 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 459134

Odpowiedzi 857

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
uriziel wiesz że możesz wybierać napój za 1 k , 10 k , i 40 k , pewnie wybrałeś złą opcję

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,wie ktoś jak przekuć uriziela na one-handa?? I czy wtedy ma on mniejsze obrażenia?

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tylko że ja wcale nie zrobiłem tego napoju, przed podejściem do stołu chcialem zobaczyć ile mogę zrobić tych napojów.....Gdzieś czytałem ze po rozmowie z jakimiś npc znika ruda ale nie wiem

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mi się coś kojarzy, że jak się nie wyśpisz, tzn. nie ma tego napisu chyba "sen ci dobrze zrobił", to jest możliwość że ktoś Cię okradł, ale mogę się mylić...

Elo

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przyłączam się do pytania. Miałem kowalstwo na max, a i tak nie miałem opcji by go przekuć.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Może spróbujcie kody wpisać

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie skomentuje - kodami to każdy młotek może sobie przerobić każdą broń

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Skoro nie działa normalny sposób no to pozostaje ci kod

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
W ogóle to można mieć jednoręcznego uriziela w mt? :blink:

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Sili0n

Sili0n

Użytkownicy
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"
posty108
Propsy20
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • "Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"
Można ale nie wyglada on za bardzo jak uriziel.

vMrKaV

vMrKaV

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na jedno pytanko ? Tzw. dlaczego grając w Gothica MT (i zwykłego) po nacisnięciu dowolnego przycisku na klawiaturze zaczynają mi spadać FPS'y? -.- Niedawno grałem w gothica i tak nie było ;/ Gdy zainstalowałem jeszcze raz zaczął się ten problem

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Usuń wszystkie pliki z gothica i spróbuj zainstalować jeszcze raz,jak ci nie będzie działać to pozostaje format.

Pand

Pand

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzień dobry,
jestem praktycznie nowym graczem MT i mam kilka dziwnych pytań:

1. Grałem dużo w G1 i G2:NK, ale nie grałem w MT. Jaki poziom trudności jest dla mnie? To prawda, że "normalny" jest za wysoki? Czy ten poniżej normalnego nie jest z kolei strasznie niski?
2. O co chodzi z bugiem z bandytami? Jakieś to jest ważne?
3. Czy da się grać w ogóle w moda bez używania bugów wbitych w mechanikę, np. oddzielania orka od stada itd? (W takim NK się jakoś tam da bez uciekania, żeby oddzielić 1-2 od grupy).
4. Tak czytam tematy i jeszcze mam takie pytanie, czy można grać inwestując mocno w zręczność i skupiając się na złodziejstwie, i np. żeby to miało sens, to łukach/kuszach?

Pand

Pand

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli żeby grać na normalnym, trzeba już dobrze znać moda?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Uważam że Delth powyżej dał sensowną odpowiedź na to pytanie.
MT na poziomie normalnym jest trudny tak czy inaczej i grając pierwszy raz od razu na normalnym nie dałem po prostu rady. Postać była za słaba i źle skomponowana.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Nie wiem, bo grałem na trudnym.
2. To było tak, że Kosa atakuje zamiast porozmawiać, przez co nie można wykonać questa, chyba dla Przemytników. Mi akurat to się nie przytrafiło, ale pamiętam, że kodem trzeba było mu zmienić coś tam na "zero", żeby nie był agresywny, lub zabić go i przyzwać go kodem i dopiero wtedy z nim pogadać.
3. Na trudnym to przez całą grę tak musiałem robić :P, czyli walczyć pojedynczo, no może tak od wejścia do Podziemnego Świata u Pradawnych pod koniec 3 rozdziału mogłem z niektórymi silniejszymi potworami walczyć po 2-3 naraz... Tak nawiasem mówiąc to jest bug?
4. Jeśli chcesz pakować w zręczność to spróbuj na poziomie łatwym, bo na wyższych raczej będzie Ci szło jak krew z nosa.

Elo

Pand

Pand

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Nie wiem, bo grałem na trudnym.
2. To było tak, że Kosa atakuje zamiast porozmawiać, przez co nie można wykonać questa, chyba dla Przemytników. Mi akurat to się nie przytrafiło, ale pamiętam, że kodem trzeba było mu zmienić coś tam na "zero", żeby nie był agresywny, lub zabić go i przyzwać go kodem i dopiero wtedy z nim pogadać.
3. Na trudnym to przez całą grę tak musiałem robić :P, czyli walczyć pojedynczo, no może tak od wejścia do Podziemnego Świata u Pradawnych pod koniec 3 rozdziału mogłem z niektórymi silniejszymi potworami walczyć po 2-3 naraz... Tak nawiasem mówiąc to jest bug?
4. Jeśli chcesz pakować w zręczność to spróbuj na poziomie łatwym, bo na wyższych raczej będzie Ci szło jak krew z nosa.
3. Raczej nie bug, ale w NK np. nie musiałem tego używać, można było albo manewrować orków w różnych ciasnych korytarzach/labiryntach/przy skarpach, albo po prostu brać kilku "na klatę". W ten sposób niektórych grup nie byłem w stanie w GD pokonać w 2. rozdziale, ale później sobie dawałem radę. Tak jest miodniej. Natomiast w G1 orkowie już w ogóle się dziwnie zachowują z tym oddzielaniem jednego od grupy i jak dla mnie to jest mocna niedoróbka.

Chyba spróbuję na normalnym, dzięki za odpowiedzi. O Kosie muszę pamiętać, szkoda, że nie jest to nigdzie napisane dla nowych graczy...
Jeszcze
4. A w ogóle mod jest balansowany jakkolwiek pod łuki? Bo w NK się da świetnie tak grać, nawet jest prościej od pewnego momentu.

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, jaka jest nagroda za ukonczenie areny walk? Tam blisko plazy gdzie sa przemytnicy.

Post połączony: 2014-01-09, 18:25
A i jeszcze coś, gdzie jest ta jaskinia gdzie mamy odzyskac pierscien dla przemytnika? Musimy koniecznie wejsc przez wieze?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Witam, jaka jest nagroda za ukonczenie areny walk? Tam blisko plazy gdzie sa przemytnicy.
taki itemek , kuleczka - potrzeba do sensownego zakończenia wątku Pradawnych
A i jeszcze coś, gdzie jest ta jaskinia gdzie mamy odzyskac pierscien dla przemytnika? Musimy koniecznie wejsc przez wieze?
tak , to jest to miejsce na dnie wieży.
trudne miejsce jak na początek gry...

ja bym ci radził nie zakładać takich tematów , jest tu już wątek dotyczacy problemów z zadaniami

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

0 użytkowników
Do góry