Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 458820 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 458820

Odpowiedzi 857

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
"To nie są wnętrzności pełzaczy, tylko narządy rozrodcze królowej pajęczaków"

Ki chuj? A pajęcak od pełzacza czym się różni? Oba gatunki pochodzą od pajęczaków. Ja podałem jak to może działać w przypadku zjedzenia. Chuj mnie obchodzi jaki efekt, bezi może po tym również dobrze się zesrać i?? :ayfkm:

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
+10 obrona przed ogniem
+5 obrona przed magią

Sprawdzone w skryptach.

Xeox

Xeox

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Mam tutaj takie pytanie czy da się jakoś podpierdolić klucze gomezowi ?
Bo kuszą mnie bardzo jego skrzynie,a już od godziny się głowie co tu zrobić ;p
Ten pajac chyba nigdy tego tronu nie opuszcza :D

Dobra możecie zamknąć ;p  Wystarczyło pomyśleć ta jego "nieśmiertelność" jest bardzo śmiertelna :P
Puknąłem go lekko i skoczył za mną tam na końcu starego obozu koło kowala ston'a,a wiadomo (Q) ;) I gomezik nie żyje ;p

Klisu

Klisu

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam serdecznie. Mam następujący problem/pytanie. Chciałbym dostać się do chaty Keretha (jaskinia koło Cavalorna). Niestety drzwi są zamknięte i można je otworzyć tylko kluczem. I tutaj moje pytanie. Skąd można ten klucz wziąć? Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Naprawde nie graleś w podstawowego Gothica, ze nie wiesz, gdzie jest klucz do tych drzwi...?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Klucz albo jest gdzieś w chacie Cavalorna, albo w jego skrzyni.

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Musisz pobić Cavalorna ma on go przy sobie,albo jest w skrzyni w jego chacie ;)

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Skrzynia... Zawsze tam był i być powinien.

Klisu

Klisu

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Panowie, bardzo przepraszam, że zadałem tak idiotyczne pytanie. Nie wpadłem po prostu na tak trywialne rozwiązanie, myślalem, że z osobą tego myśliwego związany jest jakieś zadanie czy coś w tym rodzaju.
@Werewolf: grałem, oj grałem. Ale było to tyle lat temu, że natłok nowych informacji niestety przyćmił to wspomnienie.

Bardzo dziękuję Panowie i jeszcze raz przepraszam.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy władać bronią jednoręczną powyżej 69 % ?

Po co jest zwiastun przeznaczenia ? (taki miecz wbity w skałę w kamiennym kręgu w pobliżu góry wulkanicznej)

Co daje statuetka mnogości, relikwia Innosa, muzyczny kryształ, pieczęć ognia ?

Na niektóre pytania znalazłem odpowiedzi na inne dalej szukam. W solucji opisany jest tylko jeden nauczyciel broni jednoręcznej powyżej 89%, jest ktoś jeszcze ?

Mam dodatkowy problem z kowalstwem. Mam młot kowala pręt i ostrze mimo tego przy próbie wykucia broni pojawia się komunikat o nieposiadaniu odpowiednich składników.

Seycher

Seycher

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Wydaje mi się, że w Mrocznych Tajemnicach prędkość przesyłania rudy podczas handlu została zmniejszona w stosunku do normalnego Gothica. Czy mam rację? A jeżeli mam to czy da się to jakoś zmienić?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Im więcej ma ekwipunku postać z którą handlujerz, tym wolniej będziesz mógł przesłać choćby np. 10000 bryłek rudy. Jeżeli ci to naprawdę przeszkadza to możesz wcielić się w daną postać, możesz powyrzucać itemy za mapę które sprzedałeś i to spowoduje, że handlarz nie będzie miał prawie praktycznie nic. Pomoże ci to chociaż w pewnym stopniu przyspieszyć przesył handlu.

Seycher

Seycher

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Czyli jak rozumiem sami Poziomkaz nic przy tym nie kombinowali? Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie, że szybkość przesyłu rudy zwiększała się w Gothicu, jeżeli przesyłaliśmy ją odpowiednio długo tzn. najpierw przerzucało się pojedyncze bryłki, następnie dziesiątki i setki bryłek( nie wydaje mi się by dochodziło do tysięcy). W MT jest to zablokowane na dziesiątkach(chyba zablokowane). Czy mam rację, czy też po prostu wydaje mi się i w podstawce było tak samo? Tak czy siak dzięki za superszybką odpowiedź i na pewno zastosuję się do rady.

P.S. Tak, bardzo mi to przeszkadza, bo jak mam sprzęt za 15 tys. to muszę przerzucać bryłki chyba z 10 min.
P.P.S. Głupio zrobili, że jak wchodzi się w tego Kertha(czy jakoś tak) to on nie ma rudy, którą można by wyrzucić na ziemię, bo można by mu wtedy dawać itemki za 9999, a rudę z niego sobie wykładać(chyba nie muszę dodawać jak przyśpieszyło by to handel).

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można przecież przesyłać dziesiątkami. Nigdy, nawet w podstawowym gothicu 1 nie było tak, ze najpierw po jednej, po 10 i po 100 i tak dalej. Było natomiast tak - ze jesli klikniesz najpierw klawisz akcji (u mnie lewy przycisk myszy) a potem klawisz skoku (prawy klawisz myszki) i potem strzałka to mozesz przekladac dziesiątkami.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam malutkie pytanko. Mogę być naraz przemytnikiem, fanatykiem, pradawnym i strażnikiem obozu czy blokuję się to na amen...?
I czy głównymi gildiami są Stary Obóz, Nowy Obóz, Bractwo i Strażnicy obok kopalni?

Ogólnie chodzi mi o to czy przemytnicy, fanatycy i pradawni są gildiami pobocznymi?

LET'S ROCK!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak. Fanatycy, pradawni, przemytnicy, łowcy orków są gildiami pobocznymi i mozesz nalezec do nich wszystkich naraz.

Natomiast głównymi są tak jak napisales - Stary Obóz, Nowy Obóz, Bractwo i Strażnicy obok kopalni, i jak do nich dolaczysz to blokujesz mozliwosc dolaczenia do innych (chociaz jak jestes w jakiejs gildi a potem wykonasz zadania dla straznikow kopalni [z pelzaczami] to mozesz wtedy zmienic gildię na straznika kopalni).

KOMPUTER:
Spoiler

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Eee ile potrzeba siły aby ubić królową pełzaczy?  Mam chyba 85 i miecz królewski (50% dwu-ręcznej) i nie zadaję jej żadnych obrażeń. Dodam jeszcze że gram na średnim poziomie trudności...

LET'S ROCK!

przyjaciel themodders

przyjaciel themodders

Użytkownicy
posty37
Propsy8
  • Użytkownicy
a jesli do gildi to ja mialem bug ze moglem byc 1 straznikiem po 2 najemnikiem 3 straznikiem swiatynnym 4 na koniec byc straznikiem kolo kopalni i poza tym miec niezalezne gildie

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aha...... a ja tańczyłem makarene u pradawnych, zgwałcłem chrząszcza i spotkałem twoją starą z wrzódem w łóżku. Tak, też zrobiłem to na cheatach . Tak na poważnie, nie pogrąża się jeszcze bardziej swoimi postami. Przyjaciół poszukaj gdzie indziej 'przyjacielu themodders'

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry