OTO POLSKA 1713960 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713960

Odpowiedzi 5881

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Zrobili z tego większe święto niż wtedy jak wieszali Husseina. Murzyn przynajmniej teraz wykorzysta śmierć Osamy by zyskać image bohatera, którym tak naprawdę nie jest.

Комиссар RBT

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Niby nie polska ale świetnie pokazuje, że nie tylko u nas taka chujoza. Jaka to jest obłuda to ja pierdole :facepalm: . Najpierw sami napierdalają bogu winnych ludzi "terrorystów" wysyłając na wojnę pierdolnięte nabuzowane 17 letnie gówniarstwo a później jako źródło wszelkiego zła na świecie przedstawiają typa od organizacji co zabiła... 3 tysiące osób. To o wiele mniej niż zabitych przez pomyłkę, dla beki albo "przypadkiem" przez same predatory więc o czym tu w ogóle mówić? Cały ten popierdolony kraj (ameryka) to jedna wielka sekta ludobójcza nie gorsza niż klasycy gatunku.
nie przesadzajmy. jeden, że raczej więcej niż 3 tysiące w krajach bliskiego wschodu. dwa, że nazywanie ameryki ludobójczym krajem jest bardzo nieuczciwe wobec "klasyków gatunku".

ale oczywiście, to jest magiczne myślenie. śmierć przywódcy nie spowoduje końca terroryzmu. te grupy są raczej silnie zdecentralizowane. w każdym razie dobrze, że go w końcu dopadli.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
w każdym razie dobrze, że go w końcu dopadli.
Jesteś pewien? Podobno zostawił po sobie testament...

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wikileaks-w-europie-ukryto-bombe-na-wypadek-smierc,1,4260041,wiadomosc.html

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
w każdym razie dobrze, że go w końcu dopadli.

A niby dlaczego? Sama tożsamość tego człowieka jest wysoce wątpliwa. Nagranie związane z 9/11 jest fałszywe, natomiast na innych sam wizerunek bin ladena był odmienny od siebie do tego stopnia, że trudno mówić jakoby to była jedna osoba. Ponadto od wielu lat nie przejawiał on żadnej aktywności nie będąc nawet inspiratorem. Bardzo dziwne, że przez tyle lat najbardziej rozwinięta machina wojenna świata nie mogła znaleźć i wytropić jednego szuszwola na pustyni. To nie żaden sukces a zwykły polityczny teatrzyk.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Szkoda, że nie napisali ile kasy poszło na wszystkie operacje mające na celu odnalezienie numero uno, bo przez tych 10 lat pewnie już nie miliony boxów poleciały.

No i trochę się dziwię, że złapali go w takim miejscu, myślałem, że kolo już dawno zmienił twarz/płeć i siedzi na jakiejś tropikalnej wyspie na emeryturce.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wikileaks-w-europie-ukryto-bombe-na-wypadek-smierc,1,4260041,wiadomosc.html
No żesz córka rybaka zaczynam się bać :D

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

gdybym był talibem, to na pewno zależałoby mi na takiej plotce. to oczywiście nie dowodzi, że to nie prawda, ale pokazuje, że nie ma powodu, by w to wierzyć.

Thoro, o jakim nagraniu mówisz i od razu, na jakiej podstawie twierdzisz, że jest fałszywe? Bin Laden sam ogłosił się winnym i nigdy się z tego nie wycofał. no i nie mówię, że to wielki sukces, ale zawsze krok na przód.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=HPAznbHHNQk

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

OTO POLSKA
#908 2011-05-02, 16:08(Ostatnia zmiana: 2011-05-02, 16:11)
https://www.youtube.com/watch?v=HPAznbHHNQk

(ja jeszcze tego nie zalinkowałem)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przyznam, że nie śledziłem ostatnich stron, więc łudziłem się, że tego filmu jeszcze tu nie było

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
(ja jeszcze tego nie zalinkowałem)
Chyba i ja powinienem.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Szkoda, że nie napisali ile kasy poszło na wszystkie operacje mające na celu odnalezienie numero uno, bo przez tych 10 lat pewnie już nie miliony boxów poleciały.

W przypadku usa sumy rzędu kilkunastu milionów to są grosze. Kupisz za to co najwyżej jakiś samolocik bezzałogowy. Z resztą gdyby bardzo chcieli to by już znaleźli go dawno. To jest zwykłe zagranie pod publikę, po to by durnie poskakali sobie z flagami i mogli później powiedzieć, że murzyn coś zrobił

Thoro, o jakim nagraniu mówisz i od razu, na jakiej podstawie twierdzisz, że jest fałszywe? Bin Laden sam ogłosił się winnym i nigdy się z tego nie wycofał. no i nie mówię, że to wielki sukces, ale zawsze krok na przód.

Nie chce mi się szukać więc wikipedia:

29 października 2004 roku arabska telewizja satelitarna Al-Dżazira nadała wystąpienie Usamy ibn Ladina (którego autentyczność nigdy nie została potwierdzona), w którym wziął on na siebie odpowiedzialność za zamachy z 11 września 2001 roku i zagroził ich powtórzeniem. Oświadczył, że ataki terrorystyczne na USA to przejaw walki o wolność. Istniało wiele wątpliwości co do oryginalności owego nagrania, ponieważ ibn Ladin jadł na nim prawą ręką, choć był leworęczny, ponadto nie widać było jego twarzy. Na dłoni miał również pierścienie, co mogło wydawać się niemożliwe, jako że jest zakazane przez islam.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Bilion dolarów. Przed chwilą słyszałem w TV.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

OTO POLSKA
#914 2011-05-02, 21:21(Ostatnia zmiana: 2011-05-02, 21:23)
No i trochę się dziwię, że złapali go w takim miejscu, myślałem, że kolo już dawno zmienił twarz/płeć i siedzi na jakiejś tropikalnej wyspie na emeryturce.

Jakby się ogolił już byłby nie do poznania.
I tak pewnie pod publikę jakiegoś araba złapali, by nie gadali że kasa amerykańskich podatników w błoto idzie.

Zresztą Ameryka słynie z tandetnej propagandy

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Trochę szkoda tego terrorysty. To on był sprawcą większości sensacji tego wieku.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

OTO POLSKA
#917 2011-05-02, 21:30(Ostatnia zmiana: 2011-05-02, 21:31)
Trochę szkoda tego terrorysty. To on był sprawcą większości sensacji tego wieku.

Kto był sprawcą, kto marionetką, a kto kozłem ofiarnym to powiem trywialnie... Chuj wie...
Taka ciemna masa społeczna jak my, może tylko teoretyzować
Jak to arabom udało się za pomocą plastikowych widelców 4 samoloty sterroryzować ;)

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Racja, racja. Ale nie zapominajmy o akcji w Londynie i Madrycie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie mogłem powstrzymać śmiechu
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wizerunek-ukrzyzowanego-jezusa-na-rezonansie,1,4260306,wiadomosc.html
Powinni mu tę rękę teraz ujebać i powiesić w kościele, to się nauczy żeby na przyszłość nie rozpowiadać za szybko o takich cudach.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników
Do góry