OTO POLSKA 1713951 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713951

Odpowiedzi 5881

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#880 2011-04-26, 11:43(Ostatnia zmiana: 2011-04-26, 11:54)
Ja zrobiłem identycznie jak straciłem robotę, szukałem pół roku i dupa, zainwestowałem oszczędności (15k),

Jak na biznes niby też niewielka kasa ale właśnie zrozumiałem, że nie mam co się przejmować gdy zdarzało mi się wpakować kilkaset zł w jakieś gówno bez zysku :lol2: .

Od tego czasu dałem sobie siana z devem bo to gówniana branża

W sumie props. Co prawda nie mam nawet ułamka doświadczeń na tym polu co Ty, ale z perspektywy szeregowego pracownika również zrozumiałem co nieco i przestałem patrzeć na to idealistycznie. Już dawno byłem zniechęcony i przestałem bujać w złotych górach o nie wiadomo czym. Jeśli chciałbym się realizować to nadal rozwiązaniem jest modding więc wcale nie uważam, że jedynym słusznym rozwiązaniem jest komercjalizacja pasji, tak aby połączyć "przyjemne z pożytecznym". Z resztą sam wiesz najlepiej jak wyglądają marzenia i nawet najlepsze pomysły w zderzeniu z rzeczywistością i rynkiem. Po co więc sobie obrzydzać życie? :D  Na razie czekam na dobre narzędzie więc o ile nie dostane parkinsona zajmę się na emeryturze. The Modders forum ludzi niespełnionych :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wywalą na te przedsięwzięcie kupę kasy, a na drogi to "ni ma"...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#883 2011-04-26, 21:05(Ostatnia zmiana: 2011-04-26, 21:06)
Kurva. Jak mnie denerwuje takie socjalistyczne myślenie. To nie jest jakiś pieprzony kołchoz, gdzie jak chłop nie je to się świniom sypnie. Różne instytucje mają swoje budżety, także głupie jest zakładać, że gdyby jp2 nie spacerował to by drogi powstały albo dzieci by nie głodowały :facepalm: . W ogóle najlepiej nie robić nic bo zawsze będzie źle, to drogi, to bloki to coś jeszcze i tak w kółko. W obliczu jedynych słusznych i sprawiedliwych kasa marnotrawiona jest ZAWSZE.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mówię, że zaraz by powstały, tylko dla mnie takie cudowanie to wywalanie pieniędzy w błoto, a można przecież je lepiej wykorzystać.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#885 2011-04-26, 22:03(Ostatnia zmiana: 2011-04-26, 22:03)
Nie można. Bo są pieniądze na kulturę jak i drogi a jedne z drugim mają niewiele wspólnego. Nie róbmy z resztą totalnej nędzy. Ja w ogóle nie rozumiem tego narzekania na stan dróg. Mimo, że mieszkam na przygranicznym zadupiu polski b to drogi mam zajebiste, zarówno te krajowe, na niektórych odcinkach przypominające autostrady, jak i miejskie gdzie ostatnimi laty dużo remontów. Dziury są jedynie na osiedlowych ale wyłącznie z winy spółdzielni bo to ich prywatne. To, że coraz więcej pieniędzy idzie na "pierdoły" jest paradoksalnie dobrą oznaką.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Bo są pieniądze na kulturę jak i drogi a jedne z drugim mają niewiele wspólnego.
A te to kultura czy drogi? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

OTO POLSKA
#887 2011-04-26, 22:53(Ostatnia zmiana: 2011-04-26, 22:58)
@Thoro Z tymi oddzielnymi budżetami na kulturę i na drogi, to masz rację, jednak z poprawą stanu dróg jakoś nie. U mnie jest dziura na dziurze i po poboczu nie da się jechać inaczej niż slalomem, chociaż to może być wina władz gminy lub powiatu.

Wiktor Suworow, Akwarium

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO POLSKA
#888 2011-04-26, 23:32(Ostatnia zmiana: 2011-04-26, 23:37)
http://www.joemonster.org/filmy/34685/Sprawdz_czy_jestes_szatanista to już było na tm? jak nie to wiedzcie, że coś się z tym dzieckiem dzieje. Piszą kondolencje na internecie, diabeł jak wścieknięty atakuje, spodnie moro, taki... metal na brwi, na głowie...

DIABOLO :lol2:

edit: coś kojarzę że chyba jednak to już tu było : |

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
byłoban

a ja jestem szata/yn, bo ćwiczyłem aikido :<

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
http://www.joemonster.org/filmy/34685/Sprawdz_czy_jestes_szatanista to już było na tm? jak nie to wiedzcie, że coś się z tym dzieckiem dzieje. Piszą kondolencje na internecie, diabeł jak wścieknięty atakuje, spodnie moro, taki... metal na brwi, na głowie...

DIABOLO :lol2:

edit: coś kojarzę że chyba jednak to już tu było : |
O córka rybaka  :lol2:  więc skoro gram w gry RPG to jestem satanistą :lol2:

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

jono

OTO POLSKA
#891 2011-04-27, 16:01(Ostatnia zmiana: 2011-04-27, 16:04)
Popi**dolony ksiądz....

Techno co on się tego tak uczepił lol.

Edit: Ufologia totalnie dobija

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem co mówił na temat ufologii ale całkowicie się z nim zgadzam.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
mówił że kosmici oglądają telewizję

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

OTO POLSKA
#894 2011-04-27, 21:11(Ostatnia zmiana: 2011-04-27, 21:11)
Na pewno ten satanistyczny TVN :ok:

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#895 2011-04-27, 21:42(Ostatnia zmiana: 2011-04-27, 21:49)
@Thoro Z tymi oddzielnymi budżetami na kulturę i na drogi, to masz rację, jednak z poprawą stanu dróg jakoś nie. U mnie jest dziura na dziurze i po poboczu nie da się jechać inaczej niż slalomem, chociaż to może być wina władz gminy lub powiatu.

To nie moja wina, że mieszkasz w Kloace ale nie przyrównuj do niej krakowa. Tak to jest jak się wybiera nieudaczników "bo dobry wójt, na weselu wódkę postawił" a później marudzi bo nie ma hajsu ani na festyn ani na drogę.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak to jest jak się wybiera nieudaczników "bo dobry wójt, na weselu wódkę postawił"
Ludzie ze wsi po najwyżej 4 klasach podstawówki zwykle właśnie tym się kierują, niestety.

Wiktor Suworow, Akwarium

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Dokładnie. Po liceum spierdalam właśnie do Krakowa studiować, a po nich nie wracam do mojej wioseczki pod wadowicami, której największą dumą jest to że sołtyskę pokazali w programie u Geslera, chodnik wybudowali czy rodzimy zespół weselny "Marmolada" postanowił zrobić "dansing".

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co Ty wiesz o spierdalaniu...

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#899 2011-05-02, 11:47(Ostatnia zmiana: 2011-05-02, 11:47)
Tłumy Amerykanów wiwatują pod Białym Domem w Waszyngtonie po ogłoszeniu informacji o śmierci Osamy Bin Ladena. Zbierają się również w strefie Ground Zero, gdzie stały wieże World Trade Center w Nowym Jorku. Skandują "USA", wymachują flagami i prowizorycznymi transparentami.
Setki Amerykanów zebrały się przed prezydencką rezydencją w Waszyngtonie. Mimo późnej pory, wiwaty i euforia nie ustają.

Niby nie polska ale świetnie pokazuje, że nie tylko u nas taka chujoza. Jaka to jest obłuda to ja pierdole :facepalm: . Najpierw sami napierdalają bogu winnych ludzi "terrorystów" wysyłając na wojnę pierdolnięte nabuzowane 17 letnie gówniarstwo a później jako źródło wszelkiego zła na świecie przedstawiają typa od organizacji co zabiła... 3 tysiące osób. To o wiele mniej niż zabitych przez pomyłkę, dla beki albo "przypadkiem" przez same predatory więc o czym tu w ogóle mówić? Cały ten popierdolony kraj (ameryka) to jedna wielka sekta ludobójcza nie gorsza niż klasycy gatunku.

0 użytkowników
Do góry