ONR i tego typu organizacje to poniekąd konieczność bo wyrośnie nam pokolenie "tolerancyjnych" kretynów którzy zrobią wszystko aby nie obrazić czyichś uczuć
Kurna chłopie, gdzie Ci wyrośnie pokolenie tolerancyjnych kretynów? W necie każdy jebie ciapatych lub powie komuś innemu chuj w dupę feminizmowi czy LGBT.
To januszki z bębnem do kolan co głosują na PO bo Komorowski to był dobry prezydent,są lepsi
Janusze to wychodzą zazwyczaj jak im SBeckie emerytury zabierali, a tak to siedzą sobie na grupie "Jestem gorszego sortu" lub SokzBuraka i masturbują się do imigrantów, lesb i gejów.
Zabawne że właśnie lewackich debili policja wynosiła z powodu blokowania marszu XD
Uwierz mi, że oni prowokują bardziej niż jakiś tam Frasyniuk. Między innymi tym, że umieją policji napluć w ryj, jak na dresa co jebie policje przystało.
Polski nikt nie obroni a sojusznicy już parę raz nam to pokazali
Rozumiem, że dresy hailujące i tego typu ludzie wyjdą z bejsbolami na ulicę i będą bili czołgi wroga jak i ich żołnierzy?
Ruch Narodowy nie cieszy się poparciem, bo nie umie się wybić i tak jak mówiłem w Polsce ONR jak i inne organizacje nacjonalistyczne są porównywalne do ludzi masturbujących się do
W I E L K I E J L E C H I.
Poza tym jak policja nie robi prowokacji to jest spokój np.marsz niepodległości
Spokój na marszu niepodległości xD, wątpię abym do tego doczekał.
http://www.dziennikwschodni.pl/lublin/29-latek-rzucil-sie-na-nigeryjczyka-w-centrum-lublina-krzyczal-polska-dla-polakow,n,1000198503.html to się dzieje, gdy Polak się przeliczy.
Na koniec zostawiam cię z tym :