OTO POLSKA 1713780 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713780

Odpowiedzi 5881

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Kurna zwyczajni ludzie nie potrzebują do życia takiej atencji jaką robi ten cały ONR i inne organizacje tego typu.

Na każdej normalnej grupie FB jak spytasz co sądzicie o ONR to każdy człowiek powie, że nie szanuje tych skurwysynów, za ośmieszanie Polski swoim nacjonolo ala Marian Kowalski. Opaski, celtyckie krzyże itp. to naprawdę szkoda słów. To wygląda bardziej jak młodzieżówka NSDAP, anie organizacja która coś pomaga i prowadzi normalne marsze.

Powiesz nie wszystkie marsze takie są. No i co z tego jak większość nadal wygląda jak zwierzęta i atlas posiadający 200 stron.
Gadasz jakby ten ONR to było to samo co przed wojną
Wyglądają jak zwierzęta.
To januszki z bębnem do kolan co głosują na PO bo Komorowski to był dobry prezydent,są lepsi
Ruch Narodowy nie cieszy się zbyt dużym poparciem
Poza tym jak policja nie robi prowokacji to jest spokój np.marsz niepodległości
Zabawne że właśnie lewackich debili policja wynosiła z powodu blokowania marszu XD
ONR i tego typu organizacje to poniekąd konieczność bo wyrośnie nam pokolenie "tolerancyjnych" kretynów którzy zrobią wszystko aby nie obrazić czyichś uczuć
Polski nikt nie obroni a sojusznicy już parę raz nam to pokazali

Z poważaniem nacjo-świr  :lol2:

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

OTO POLSKA
#5421 2017-06-15, 23:32(Ostatnia zmiana: 2017-06-15, 23:41)
ONR i tego typu organizacje to poniekąd konieczność bo wyrośnie nam pokolenie "tolerancyjnych" kretynów którzy zrobią wszystko aby nie obrazić czyichś uczuć

Kurna chłopie, gdzie Ci wyrośnie pokolenie tolerancyjnych kretynów? W necie każdy jebie ciapatych lub powie komuś innemu chuj w dupę feminizmowi czy LGBT.

To januszki z bębnem do kolan co głosują na PO bo Komorowski to był dobry prezydent,są lepsi

Janusze to wychodzą zazwyczaj jak im SBeckie emerytury zabierali, a tak to siedzą sobie na grupie "Jestem gorszego sortu" lub SokzBuraka i masturbują się do imigrantów, lesb i gejów.

Zabawne że właśnie lewackich debili policja wynosiła z powodu blokowania marszu XD

Uwierz mi, że oni prowokują bardziej niż jakiś tam Frasyniuk. Między innymi tym, że umieją policji napluć w ryj, jak na dresa co jebie policje przystało.

Rozumiem, że dresy hailujące i tego typu ludzie wyjdą z bejsbolami na ulicę i będą bili czołgi wroga jak i ich żołnierzy?

Ruch Narodowy nie cieszy się poparciem, bo nie umie się wybić i tak jak mówiłem w Polsce ONR jak i inne organizacje nacjonalistyczne są porównywalne do ludzi masturbujących się do W I E L K I E J    L E C H I.

Spokój na marszu niepodległości xD, wątpię abym do tego doczekał.

http://www.dziennikwschodni.pl/lublin/29-latek-rzucil-sie-na-nigeryjczyka-w-centrum-lublina-krzyczal-polska-dla-polakow,n,1000198503.html to się dzieje, gdy Polak się przeliczy.

Na koniec zostawiam cię z tym :

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Kurna chłopie, gdzie Ci wyrośnie pokolenie tolerancyjnych kretynów? W necie każdy jebie ciapatych lub powie komuś innemu chuj w dupę feminizmowi czy LGBT.

Janusze to wychodzą zazwyczaj jak im SBeckie emerytury zabierali, a tak to siedzą sobie na grupie "Jestem gorszego sortu" lub SokzBuraka i masturbują się do imigrantów, lesb i gejów.

Uwierz mi, że oni prowokują bardziej niż jakiś tam Frasyniuk. Między innymi tym, że umieją policji napluć w ryj, jak na dresa co jebie policje przystało.

Rozumiem, że dresy hailujące i tego typu ludzie wyjdą z bejsbolami na ulicę i będą bili czołgi wroga jak i ich żołnierzy?

Ruch Narodowy nie cieszy się poparciem, bo nie umie się wybić i tak jak mówiłem w Polsce ONR jak i inne organizacje nacjonalistyczne są porównywalne do ludzi masturbujących się do W I E L K I E J    L E C H I.

Spokój na marszu niepodległości xD, wątpię abym do tego doczekał.

http://www.dziennikwschodni.pl/lublin/29-latek-rzucil-sie-na-nigeryjczyka-w-centrum-lublina-krzyczal-polska-dla-polakow,n,1000198503.html to się dzieje, gdy Polak się przeliczy.

Na koniec zostawiam cię z tym :
Porównaj sobie marsz niepodległości za PO i za PiS bo jakimś dziwnym trafem za PO niewinnych ludzi gazem traktowali,było swego czasu głośno o chłopaku któremu bez powodu złamali nos i wnieśli pozew o chuligaństwo
Polska powinna chuja kłaść na problemy Zachodu(ich metoda)
Nie jestem zwolennikiem "doktryny" CHWDP ale prawdą jest że potrzebna jest reforma policji(jakaś 1/3 do wyjebania albo regularnych testów)
Wydaje mi się że ten obrazek ma mnie urazić ale skoro uważasz mnie za patriotę to schlebia mi to  :cool:

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

OTO POLSKA
#5423 2017-06-16, 01:50(Ostatnia zmiana: 2017-06-16, 01:58)
Ten obrazek nie ma ciebie urazić, a specjalnie zrobiłem go dla ciebie, abyś mógł być dumny. Jeśli uważasz, ze 1/3 policji jest do wywalenia to za dużo wypiłeś, albo po oglądnięciu materiału o tym Łukaszu co był napierdalany prądem wnerwiłeś się, że policja tak się zachowywała. To jest prawdą, że tak nie powinno być, ale naprawdę to jest wina Błaszczaka i tego drugiego wiceministra, że nic nie robili od roku i dopiero teraz są jakieś skutki tego czynu.

Nie rozumiem, ale lepiej nie rozwijaj.

Porównaj sobie marsz niepodległości za PO i za PiS bo jakimś dziwnym trafem za PO niewinnych ludzi gazem traktowali,było swego czasu głośno o chłopaku któremu bez powodu złamali nos i wnieśli pozew o chuligaństwo

Tu i tu były race (chuj wie po co, ale ONR i innych ścieków nie można zrozumieć nigdy). Niewinnych ludzi gazem traktowali, no i dobra nie chce wnikać jak to było, bo przekopywać internetu mi się nie chce. Nawet jeśli to jak widzisz wyżej podałem coś o wiele gorszego za PiS i prawdę mówiąc na tych marszach to się mogą pozabijać jak nigdy nie umieją celebrować to jak na Polaka przystało tylko jakieś race w dłoń i jazda.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ten obrazek nie ma ciebie urazić, a specjalnie zrobiłem go dla ciebie, abyś mógł być dumny. Jeśli uważasz, ze 1/3 policji jest do wywalenia to za dużo wypiłeś, albo po oglądnięciu materiału o tym Łukaszu co był napierdalany prądem wnerwiłeś się, że policja tak się zachowywała. To jest prawdą, że tak nie powinno być, ale naprawdę to jest wina Błaszczaka i tego drugiego wiceministra, że nic nie robili od roku i dopiero teraz są jakieś skutki tego czynu.

Nie rozumiem, ale lepiej nie rozwijaj.

Tu i tu były race (chuj wie po co, ale ONR i innych ścieków nie można zrozumieć nigdy). Niewinnych ludzi gazem traktowali, no i dobra nie chce wnikać jak to było, bo przekopywać internetu mi się nie chce. Nawet jeśli to jak widzisz wyżej podałem coś o wiele gorszego za PiS i prawdę mówiąc na tych marszach to się mogą pozabijać jak nigdy nie umieją celebrować to jak na Polaka przystało tylko jakieś race w dłoń i jazda.
Może nieco przedobrzyłem z ilością ale w policji jest masa debili,chudzielców i karzełków,wiernych uczniów milicjantów,Ukraińców i nadal problemem jest korupcja ale to nie tylko w policji

Nezzie

Nezzie

Użytkownicy
posty77
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hmm.. No comment, bro.

Moje zasady dot. postów:
1. Nie wstawiam postu - jeśli nie zrobiłem researchu.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Co do przyjęcia uchodźców, to Dania nie przyjęła uchodźców, a Austria zobowiązała się do przyjęcia... 50.

Austria niedawno złożyła zobowiązanie do przyjęcia 50 osób z Włoch. Teraz oczekujemy, że kraj ten zrealizuje ten plan – opisuje rzecznik KE.

W przypadku Danii sprawa jest jednak dużo bardziej skomplikowana. – Duńczycy nie biorą udziału omawianych politykach, w tym polityce migracyjnej Unii Europejskiej, takiej jak projekt relokacji. (...) Kryzys migracyjny z lata i jesieni 2015 roku sprawił, że Dania wprowadziła też zmiany w ustawach i swojej polityce azylowej. Zmniejszono kwotę pomocy finansowej dla osób ubiegających się o azyl, a proces łączenia rodzin jest znacznie bardziej skomplikowany niż wcześniej. W zapisach przewidziano też konfiskatę mienia w celu pokrycia kosztów utrzymania i wsparcia osoby ubiegającej się o azyl.

Na uwadze trzeba mieć, że poza 7000 tysiącami uchodźców, musielibyśmy dodatkowo przyjąć rodziny, a jak wiadomo rodziny mają dość spore.
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/uchodzcy-w-ue-system-relokacji-do-poprawki/p7j4wb3

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już nie wdając się w polemikę, oglądam na yt: "Dokąd zmierza Szwecja !!!". Nie wiem jaki jest oryginalny tytuł, ale produkcja TVP. Jest wywiad z przedstawicielem Gminy żydowskiej w Malmo. Chcę zwrócić uwagę na tłumaczenie, które - delikatnie mówiąc - nie jest zbyt zbieżne z oryginałem.
(pytanie o antysemityzm)
po polsku: w większości przypadków antysemityzm związany jest z muzułmanami. (koniec przekazu)
po angielsku: mostly it is... (zagłuszone przez lektor) some groups of Muslims, young guys. (koniec przekazu)

Może się czepiam, ale zauważam różnice pomiędzy "jakimiś grupami młodych muzułmanów", a po prostu "z muzułmanami".

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Święte oburzenie ONZ i organizacji praw człowieka.
“Operation Sovereign Borders” – tak nazywa się wdrożony przez władze Australii system ochrony granic przez marynarkę wojenną przed napływem nielegalnych imigrantów – pisze BBC. Zgodnie z tym systemem, załogi okrętów i straż graniczna mogą zawrócić statek z uchodźcami “gdy jest to bezpieczne”. I na ogół tak robią.

“Ludzie, którzy szukając azylu przybędą do Australii nielegalnie, na pokładzie łodzi, nigdy nie otrzymają zgody na osiedlenie się” – oświadczył jeszcze w lipcu 2013 r. premier Kevin Rudd, nauczony bolesnym doświadczeniem. Kiedy bowiem kilka lat wcześniej zniesiono patrolowanie granic w ciągu zaledwie 5 lat do Australii przybyło prawie 50 tys. nielegalnych imigrantów.

“Zabawa w fałszywych uchodźców się skończyła” – ogłosił twardo konserwatywno – liberalny australijski rząd. Teraz osoby, którym mimo wszystko udaje się dotrzeć w ten sposób na kontynent, nie mają szans aby tam pozostać.

Umieszcza się je w obozach na wyspie Manus należącej do Papui-Nowej Gwinei i na Nauru na Pacyfiku. Tam nie podlegają prawu Australii i nie mogą mieć wobec niej żadnych roszczeń wynikających z konwencji praw człowieka. Obecnie w tych obozach przebywa ok. 1200 nielegalnych imigrantów.

Nie oznacza to jednak, że Australia w ogóle nie przyjmuje imigrantów. Każdego roku, zgodnie z zapotrzebowaniem gospodarki, trafia ich tam – drogą legalną i po starannej weryfikacji – ok. 13 tys. i tak jest już od 20-tu lat. Od 2015 r. przyjęto też dodatkowo 12 tys. prawdziwych uchodźców wojennych z Syrii i Iraku.

Jak podaje “The Guardian”, polityka władz australijskich wywołuje oburzenie ONZ i Amnesty International. Sprawozdawca ONZ ds. praw człowieka i migrantów Francois Crepeau określił przetrzymywanie ludzi w obozach “okrutnym, nieludzkim i poniżającym”.

“W ramach rozbudowanego i okrutnego systemu rząd Australii naraża uchodźców i osoby poszukujące azylu na poważne nadużycia, jawnie lekceważąc prawo międzynarodowe. Tylko po to, aby trzymać uchodźców z dala od swoich wybrzeży” – głosi z kolei raport Amnesty International, a jej dyrektorka Anna Neistat nazywa obozy “więzieniami przeznaczonymi do zadawania cierpienia”.

Ale łatwo jest lewakom z Amnesty pisać: “tylko po to, aby trzymać uchodźców z dala od granic”, gdy sami nie muszą odpowiadać za bezpieczeństwo własnych obywateli i porządek w kraju. A rząd Australii ma taki obowiązek.

Warto też wspomnieć, że na utrzymanie tylko jednego imigranta w tych “strasznych więzieniach” rząd Australii wydaje rocznie setki tysięcy dolarów australijskich, a ci, którzy tam trafiają i tak nie chcą wracać pomimo oferowanych im w zamian 25.000 dolarów.

To z pewnością znacznie więcej, niż każdy z tych imigrantów widział na oczy przez całe życie. Ale pewnie zdaniem Amnesty, należałoby każdemu z nich przydzielić willę z basenem, nowoczesne auto oraz dozgonne dostawy kosmetyków z Diora i ubrań z Hugo Bossa.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Nezzie

Nezzie

Użytkownicy
posty77
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lewaki z PO = ubogacą nas kulturowo
Prawaki z PiS = zrobią z nas średniowiecze, ale ki chuj. Niech nie wpuszczają tak zwanych uchodźców.

Moje zasady dot. postów:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
pisowi tylko się wydaje że jest prawicowy

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No, lewicowi na pewno nie jest :D

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Biorąc pod uwagę, jak podchodzi do wydatkowania pieniędzy z budżetu, to jest skrajnie lewicowy.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Coś pomiędzy

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Coś pomiędzy
prawo-lewicowy? pis jest ultralewicowy. te elementy które można uznać za prawicowe są tylko po to żeby zdobyć wyborców z których już można lewicowo ściągać podatki.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
PiS - centrolewicowi "chadecy", a w skrócie lewica. ;)

Nezzie

Nezzie

Użytkownicy
posty77
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
centrolewica jeszcze jest w miarę ok - nie jest skorumpowana... za bardzo - tak jak PO jest skorumpowane

Zdelegalizowali Dzień Matki w Francji... Francja padła..

Moje zasady dot. postów:

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
PiS to socjaliści ale ich polityka społeczna jest robiona raczej na patriotyczną ale polityka historyczna jest żałosna
zlikwidowano jest nielegalny pomnik UPA(niestabilny,mógłby sam się przewrócić) a odpowiedzią ukraińskiego IPN-u
jest delegalizacja ponad 100 polskich pomników i upamiętnień ale to my krwawiliśmy w tej wojnie a oni razem z resztą Europy dogadali się z Hitlerkiem

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
centrolewica jeszcze jest w miarę ok - nie jest skorumpowana... za bardzo - tak jak PO jest skorumpowane
https://pl.wikipedia.org/wiki/TKM

Nezzie

Nezzie

Użytkownicy
posty77
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wszyscy chyba jesteśmy zgodni, że zamiast na żydów, uwzięli się na nas...

Moje zasady dot. postów:

0 użytkowników
Do góry