Muzyka 1080965 3980

O temacie

Autor dr inż. Fenix

Zaczęty 25.03.2008 roku

Wyświetleń 1080965

Odpowiedzi 3980

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Thoro link=topic=11364.msg114635#msg114635#msg114635#msg114635 date=1286995436
Jakiś czas temu przeczytałem w Internecie, że polacy uwielbiają skrajności, oj kurwa uwielbiają...
Aj tam marudzisz. Nie mówię o żadnych skrajnościach, i jedna postawa i druga reprezentuje gówno.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
i jedna postawa i druga reprezentuje gówno.

W takim razie niby dlaczego psychofani ostrego mieliby być lepsi od psychofanów firmy, kalibra, paktofoniki? Dla mnie to jeden worek i albo ktoś jest jeszcze bardzo młody albo niedorozwinięty, bo nie wyobrażam sobie jak mając więcej niż lat dwadzieścia można prezentować takie postawy. Sam przechodziłem okresy fascynacji różnymi wykonawcami, jednak do głowy mi nigdy nie przyszło, żeby latać po forach i pierdolić kocoboły o adasiu mesjaszu rapu czy innym boskim romku.

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Masz może jakieś zastrzeżenia co do Paktofoniki?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
:facepalm:

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Najprościej jest użyć poprostu :facepalm:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A co? Myślisz, że będę tracił czas na jałowe dyskusje z człowiekiem, który prawdopodobnie zaraz by tu napisał rozprawkę o tym jaki magiczek był zajebisty?

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Muzyka
#646 2010-10-15, 21:10(Ostatnia zmiana: 2010-10-15, 23:14)
Cytat: Fahren ImI link=topic=11364.msg114895#msg114895#msg114895#msg114895 date=1287152950
I daj już spokój. Nie jesteś jedynym fanem Mety na świecie.
Misiu kolorowy,  jedyne o co się spytałem to czemu niby Cliff był taki wielki i dotąd nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Wkurza mnie ten cały kult Burtona i niedocenianie innych basistów który wyznaję większość, chcących uznać się za hardkorowych, fanów Mety.  
Po prostu wszyscy trzej to wyśmienici Basiści, każdy był sobą, nie próbował naśladować swego poprzednika, plus trudno wyobrazić sobie lepsze zastępstwo  za Cliffa.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Hunn link=topic=11364.msg114947#msg114947#msg114947#msg114947 date=1287168639
Masz może jakieś zastrzeżenia co do Paktofoniki?
PFK była dobra w 2000 roku. Jeśli chodzi o dzisiejszy poziom rapu to została w tyle o te 10 lat.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Muzyka
#648 2010-10-16, 17:20(Ostatnia zmiana: 2010-10-16, 17:21)
Buła, akurat co do lat to bym się nie przyczepiał. Zdecydowanie wolę G.R.U.B.Y'ego Tedego z 2008 niż to co wychodzi w tym roku

P.S.

Pętla za pętlą, zjem każde pęto
tłusty skurwysyn, ty jesteś maleństwo
mój gabaryt dodaje mi wiary
lepiej się żyje w świecie w innej skali
SKRĘCIŁEM NOGĘ I MAM NADWAGĘ. PRZEZ BRAK RUCHU ZDOBĘDĘ OTYŁOŚĆ I WAS ZALEJĘ POTOKIEM MASY DZIFFFFKI

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
jedyne o co się spytałem to czemu niby Cliff był taki wielki i dotąd nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Wkurza mnie ten cały kult Burtona i niedocenianie innych basistów który wyznaję większość, chcących uznać się za hardkorowych, fanów Mety.

https://www.youtube.com/watch?v=7iOmo0ZuyNk

A słuchałeś kiedyś tego?
Nie zrażaj się tym, że na początku solo brzmi jak MIDI, pamiętaj że nagrane było w cholerę dawno temu (w 1982 bodajże, nie pamiętam). Dotrwaj do końca.
Czy jakikolwiek inny basista grał tak jak Cliff?

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Muzyka
#650 2010-10-16, 18:16(Ostatnia zmiana: 2010-10-28, 08:04)
NIE BO BASIŚCI NIE MAJĄ MASY

[mod=mea]Dlaczego jak basista tonie to nic nie krzyczy?
Bo i tak go nigdy nie słychać :D [/mod]
[mod=Aztek]:lol2:  :lol2: [/mod]

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Muzyka
#651 2010-10-16, 18:33(Ostatnia zmiana: 2010-10-16, 18:37)
A słuchałeś kiedyś tego?
Nie zrażaj się tym, że na początku solo brzmi jak MIDI, pamiętaj że nagrane było w cholerę dawno temu (w 1982 bodajże, nie pamiętam). Dotrwaj do końca.
Pegasus i kakofonia, nie mam pojęcia nad czym się spuszczać, serio.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Muzyka
#652 2010-10-16, 18:38(Ostatnia zmiana: 2010-10-16, 18:49)
Czy jakikolwiek inny basista grał tak jak Cliff?
Gdybyś nie ograniczał się tylko do jednego zespołu wiedziałbyś że mnówstwo.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Nie ograniczam się do jednego zespołu, ale w dyskusji mówimy akurat w tej chwili o porównaniu Cliffa, Jasona i Roberta, którzy o ile mi się wydaje słyną z grania w Metallice.
Kornie proszę o wybaczenie za źle sformułowane zdanie wielkich, szanownych i nigdy nie mylących się moddersów  :facepalm:  

Dalej - nie jestem żadnym psychofanem, ale właśnie ktoś zadał mi pytanie i zaczął dyskusję, więc raczej wypadałby odpowiedzieć. Psychofan biega po forach i krzyczy "techno to zuo! rap jest do dupy!" a ja czegoś takiego nie robię.  :facepalm:   drugi.

DzikiBenie, rozumiem, są gusta i guściki, może się nie podobać. Koniec. Ale ktoś, kto w avatarze ma czaszkę, logo "One" i Hammetta w sygnaturce, raczej powinien mnie rozumieć.
Chciałem tu też wstawić facepalm, ale nie za bardzo jest jak. A szkoda.

Na złagodzenie atmosfery:

[media]
https://www.youtube.com/watch?v=sqPVn7cgy6I
[/media]

WIEM ŻE GRA TU JASON NEWSTED! Ale nie o bas tu chodzi.

makin' bacon

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
METALICZKA RULZ!!!!!!!!!!!!!

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
O, właśnie. Prezentacja zachowania psychofana :P Dzięki, Ben.

makin' bacon

shadowxxx

shadowxxx

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Proszę abyście w tym temacie napisali jaki rodzaj muzyki najbardziej lubicie. To może ja zacznę. Ja bardzo lubię muzykę rock a zespoły konkretnie to Linkin park, Slipknot, Seether i Three days grace. A wy?

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
raegge

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
elektro

czy nie ma przypadkiem przyklejonego tematu o muzyce?

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Turnau i prodigy

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

0 użytkowników
Do góry