Najlepsze/najgorsze okładki gier 7838 24

O temacie

Autor

Zaczęty 19.08.2010 roku

Wyświetleń 7838

Odpowiedzi 24

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
No?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Masz zamiar coś własnego stworzyć?

http://bi.gazeta.pl/im/7/5484/z5484737O.jpg  > widywałem lepsze  :lol:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
http://www.konflikty.pl/thumbs/szaniec_cover_200.jpg

dla waszego bezpieczeństwa nie daję w wysokiej rozdzielczości. Oczywiście obok tego lecą wszelkie maluch racery, itepe.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
W sumie można stwierdzić, że w znacznym stopniu okładka mówi o grze  :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Najlepsze/najgorsze okładki gier
#4 2010-08-19, 21:32(Ostatnia zmiana: 2010-08-19, 21:40)
wyjdź sobie na dwór, pobiegaj, postrzelaj z asg do moherów czy nie wiem co tam możesz robić

Przedzierałem się przez z 14 kilowym rowerem przez młodniki, olsy, gęsty las, krzaki aż w końcu wpadłem w bagno po pas. Spierdalaj.

Masz zamiar coś własnego stworzyć?

Nawet jeśli to bym się nie inspirował bo większość to pospolite gówno. Temat jak najbardziej na poważnie. Nie wiem co w nim dziwnego. Oto moje propozycje:

Najlepsze:

Najgorsze:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
K&L?

Czas Zapłaty nieczytelna  :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#6 2010-08-19, 22:04(Ostatnia zmiana: 2010-08-19, 22:05)
Czas Zapłaty nieczytelna

Nie musi być czytelna bo my nic nie sprzedajemy. Duże logosy to sobie można dawać na proszkach do prania. Dodatkowo robiłem screen z navigatora bo mi się nawet nie chciało bawić w skalowanie, wyostrzanie itd. Nie o to w tym chodzi.

K&L?

Widziałeś kiedyś taką okładkę? Wszędzie jakieś napuszone jak pawie postaci na tle pełnych patosu scen niczym z apokalipsy a powyżej świecący się jak kocie gówno na perskim dywanie tandetne napisy zawierające tytuł gry i jakiś super zajebisty dopisek typu "fallen angel twoja stara". Tutaj niewykadrowane, niby przypadkowe ujęcie, obraz jak z kamery przemysłowej, pełen artefaktów i rozmyć. Nie musi Ci się podobać. Ważne, że jest kontrowersyjna, charakterystyczna i zapada w pamięć. Gdybym nie był biednym człowiekiem to bym kupił tą grę dla samej okładki. Druga wersja też bardzo spoko:

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mnie ten topic na serio się podoba ;p
Najlepsze :

(Do tego hitman lśniący, napis krwisty i błyszczący, a reszta matowa. Zdziera sie po 2 dniach ale na pierwszy wyglada świetni)

Najgorsze:

Spoiler

WAH WAH WAH.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Tutaj niewykadrowane, niby przypadkowe ujęcie, obraz jak z kamery przemysłowej, pełen artefaktów i rozmyć.
Ta gra ma ogółem ciągle jakieś paski na ekranie i inne gówna, jak grałem to doprowadzały mnie one do szału.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
nie czujesz tego, mi nie przeszkadzały w demie

ale mimo to całokształt nie za specjalny

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#10 2010-08-20, 01:32(Ostatnia zmiana: 2010-08-20, 01:43)
wolałem jedynkę, jakoś bardziej wyrazista była z tym cięciem mordy trupa nożokastetem <3

Ale tak, tak, to dawało klimat. Co dalej nie zmienia faktu, że wkurwiało.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
pojebane rzeczy teraz w tych grach robią. jak nie kurwa jakieś blury, bloomy i inne gówno które ma rzekomo uczynić grafikę bardziej "realistyczną" to celowe zakłucenia obrazu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
W Mass Effecie efekt ziarna

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

A mi to się podoba

Malyxxl

Malyxxl

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Zkirtaem link=topic=11169.msg107782#msg107782#msg107782#msg107782 date=1282246192
http://www.konflikty.pl/thumbs/szaniec_cover_200.jpg

dla waszego bezpieczeństwa nie daję w wysokiej rozdzielczości. Oczywiście obok tego lecą wszelkie maluch racery, itepe.
To nie jest okładka sławnej gry, a filmu dokumentalnego, całkiem zresztą fajnego.
Tutaj masz okładkę tej gry i przy okazji wzorowy przykład jak tego typu serwisy nabijają sobie komentarze przy produktach. KLIK

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
kopniak o mocy pocisku z panzerfausta :D

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Spoiler

WAH WAH WAH.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ta okładka, to jako najgorsza czy najlepsza wg ciebie, SoMe?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

#18 2010-09-11, 17:50(Ostatnia zmiana: 2010-09-11, 19:00)
Paskudne logo "GoThiC 4", bohater ma dość dziwny wyraz twarzy. Ten klejnot też wypadł nienajlepiej, ogólnie całość co najwyżej taka sobie. Cover g3 był znacznie lepszy, choć (a może właśnie dlatego że) minimalistyczny.

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
Ja tam na pierwszy rzut oka odniosłem wrażenie, że bohater zamierza zaatakować tym zaklęciem kruka (czy tam wronę, tudzież inne zwierze latające, nie znam się).

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry