no, widzę że zmiana nazwy moda na taką jakąś... beznamiętną, wywołała porządany skutek, mianowicie, temat zaczął żyć

prowo sie udało
hehe, a może fakt, że są wakacje... spamujecie jak chcecie
kamil101
On już kilka razy mówił że nie będzie to o Bezim którego znamy z gothica tylko postać która nie usłyszy swojego imienia do końca gry chyba że coś się w tej kwestii zmieniło
modyfikacja będzie opowiadała o losach mlodego bezimiennego, i poznamy w niej imie beziego. Któregoś dnia, jego matka go zawoła po imieniu.
KOLEGA
No niestety ale podbijam wąskiego. Pomysł zmiany nazwy wydaje mi się tragicznie zły, a dzieciństwo beziego równie interesujące co okres dojrzewania młodego Stephena Hawkinga.
jak wcześniej napisałem, branie udział w przygodach jakie może przeżyć dziecko nie musi być nudne... czytał książkę "władca much" ?
co do nazwy. I tak ją zmienię. nazwa nie ma być cool, ma w prosty, bezpośredni sposób kusić perpektywą poznania i zagrania bobaskiem bezim. Dzieciństwo, to nowy tytuł, na poczekaniu pod potrzeby prowo !
Adanos.
Nie słuchaj Wowoza. Dla mnie temat dzieciństwa Beziego jest genialny.
bez względu na to, jaką nadam nazwę swojemu modowi, gra będzie o dzieciństwie beziego, przesądzone...
kaczka

kogo ty uczysz siły charakteru

na tym forum jestem wyklęty, właśnie za zaparcia, aczkolwiek nie na tle modowania.