modding w innych krajach 26936 64

O temacie

Autor

Zaczęty 19.06.2010 roku

Wyświetleń 26936

Odpowiedzi 64

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Czy na chwilę obecną w innych krajach znane są jakieś ciekawe, rokujące projekty modów da Gothic które warto śledzić?

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy można prosić o opisy po polsku tych modyfikacji?

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

Mark56
Moderator

modding w innych krajach
#4 2010-06-22, 17:56(Ostatnia zmiana: 2010-06-22, 18:03)
...może ci nawet napisy w obrazkach przetłumaczyć i też dubbing do videa zrobimy... i wyślemy ci pocztą na dysku Blue-ray

...weź Google Translator i sobie przeczytaj

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak pooglądałem kilka modyfikacji no i mam swoją opinię:
Dark Saga - modzik dziwny, animacja walki tarczą wygląda tak jakby walił cepem

Gothic II Legend - wygląd modyfikacji był całkiem fajny

Gothic 2 Kyrus - trochę dziwne

Terysoa - ten był akurat super, fajne screny, aczkolwiek czasami efekty czarów mi się nie podobały

Uriziel- tu nie znalazłem nic intresującego

Legends of Ahssun - dawno już nic o tej modyfikacji nie słyszałem

Chromanin: The Legends of Moria - to też było fajne
Gothic 2 Orkherrschaft - tutaj nic nie ma do komentowania, bo mało tu jest do komentowania

Der Kampf um die Bruderschaft - czy czasami nie przerwano prac nad modyfikacją?

DTDH  - całkiem fajny i robiony przez osobe, którą szanuje, gdyż już wydała kilka modyfikacji

Gothic 2 Trails Of Darkness - to jest super

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
Gothic 2 Trails Of Darkness
wyszła ta modyfikacja?idzie gdzies ja pobrac? bo na ich stronie nie ma uaktualnienia od 2006 ;p

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Gothic 2 Trails Of Darkness
wyszła ta modyfikacja?idzie gdzies ja pobrac? bo na ich stronie nie ma uaktualnienia od 2006 ;p

;p

skoo nie aktualizują strony od kilku lat to chyba świadczy o czymś jednoznacznie

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW

kazzam

modding w innych krajach
#8 2010-06-23, 15:49(Ostatnia zmiana: 2010-06-23, 15:50)
wiesz że strona nie ma aktualizacji nie znaczy że ktos tego nie ukonczyl.znam pare stron( nie koniecznie  o grach) gdize  ludzie kontynuuja prace ktora zaczeli wczesniej nie dajac ani jednej informacji o tym na swoich stronach,a jednak w innych miejscach pisza ze prace trwaja,wiec projekt mogl przejac ktos inny ;p

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
w takim razie ktoś tu jest idiotą. nie widzę żadnych przesłanek czemu ktoś miałby tak robić. jeśli mod zostałby wydany to strona na pewno zostałaby zaktualizowana, bądź zastąpiona inną informacją - nie sądzę aby avallach linkował do nieaktywnych źródeł.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

modding w innych krajach
#10 2010-06-23, 20:13(Ostatnia zmiana: 2010-06-23, 20:26)
w takim razie ktoś tu jest idiotą. nie widzę żadnych przesłanek czemu ktoś miałby tak robić. jeśli mod zostałby wydany to strona na pewno zostałaby zaktualizowana, bądź zastąpiona inną informacją - nie sądzę aby avallach linkował do nieaktywnych źródeł.
Ja akurat do tego nie linkowałem, tylko rasik :lol:

G2:ToD nie wyjdzie ;]
Cytat: Dark link=topic=10476.msg4245#msg100121 date=21.05.2010 - 23:21\'
Projekt upadł 5 lat temu, strona również od dawna nie działa (tylko link bezpośredni na serwer woga, który zdobyłem dzięki wtykom na wogu :D ), no i mam potwierdzone informacje, że modyfikacja nigdy nie ujrzy światła dziennego. A figury na fontannie będą jeszcze odpowiednio zeskalowane więc spokojnie. A więcej screenów niebawem :)

rasik

rasik

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

Mark56
Moderator

modding w innych krajach
#12 2010-07-17, 22:27(Ostatnia zmiana: 2010-07-17, 22:29)
tak i tez maja trailer , gameplay , i mam ich forum
tu
sa tam tez screeny v spoilerach
edit: najpierv dark saga byl robiony na oblivion potem chcieli przeniesc na g3 ale niebyl dobry modkit no to robia pod g2

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Jesli kogosz to interesuje to wlaszne wyszedl piervszy SLOVACKY MOD GRAFICZNY DO G2NK :D  
SCIANGNIJ
diskusja na WOG
mod ma napravde z@jebist@ grafe  :naughty:  (nie moj)autor EASTWAY

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
czy ja wiem widziałem już lepszy tekxturepacki, a ten to tylko z lekka poprawiona grafika

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

Mark56
Moderator

modding w innych krajach
#15 2010-07-18, 16:28(Ostatnia zmiana: 2010-07-18, 18:03)
a moze screeeny sa zle i jak zagrasz to tzie povali ??  :lol2:  
wiesz ze ja tych texture packov widzalem wiele i ten jest chyba najlepszi (bjoronc pod uvage ze robil go 32 letni mensczyzna ktory pracuje jako grafik ... z tego vyplyva ze to niejest jakisz amatersky texturepatch 16 latka  :wink:  - niechce nikogo obrazacz ale jest troche pravdy v tym)

EDIT: za pare minut dam screeny zeby niebilo ze gadam glupoty  :wink:
EDIT2: heh vsystko tam jest pryepienkne normalnie gothic vzglonda lepiej niy risen
EDIT3: screenov jest 81  :roll:  jest vsyzstko(pokolejnosci khorinis,kolonia karna i nakoniec jakhendar a zvlascza miasto i jakhendar sa najlepsze )

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Screeny są w temacie na wogu więc nie ma potrzeby. To, że robiła to osoba która zajmuje się tym niby zawodowo jeszcze o niczym nie świadczy. Raz, że nie ma tu żadnych szczególnych zmian a dwa niektóre nowe tekstury są o wiele gorsze: dach słomiany, ściany domów w khorinis (amatorka) czy wygląd klasztoru. Akurat G2 miał bardzo ładne tekstury i w sumie nadal ma toteż nie widzę potrzeby aby je zmieniać. Tu się komuś to kompletnie nie udało.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

Mark56
Moderator

modding w innych krajach
#17 2010-07-18, 18:19(Ostatnia zmiana: 2010-07-18, 18:22)
no to sobie nainstaluj i zobaczysz ... ja tez myszlalem ze niema dobrych textur ale to screeny sa paskudne sa tez nove meshe itp wile popraviono + regeneracja many u magov i regeneracja zycza jak jesteszmy paladinem lub najemnikiem
niemyszle ze miasto zle vyglonda

Albumik ktory mam na pamiontke

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Mi się tekstury bardzo podobają, są znacznie lepsze niż te z G2, ba! nie ma co porównywać. Ten gość wykonał kawał dobrej roboty! Już ściągam :D

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
o i zapomnialem dodacz ze HW lekko podesli v gore vienc tzi co maja slabsze komputery benda miecz moze klopot no i trzeba sciongnoncz fix do exe

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry