Zauważyłem coś dziwnego. Tutaj nie poprawiłem jeszcze stylistyki, z racji zauważenia faktu opisanego przeze mnie
AI_Output(self,other,"DMT_1220_Wakon_Hello_00"); //Otóż...(potężnie) Wreszcie się z tobą spotkałem!
AI_Output(self,other,"DMT_1220_Wakon_Hello_01"); //Mam nadzieję, że nie muszę ci wyjaśnić kim jestem?
AI_Output(other,self,"DMT_1220_Wakon_Hello_02"); //Myślę, że jesteś jednym z Opiekunów. Mam rację?
AI_Output(self,other,"DMT_1220_Wakon_Hello_03"); //Zgadza się, przed tobą jest Wakon - trzeci opiekun Wody i strażnik świętych wrót Vakhana.
AI_Output(self,other,"DMT_1220_Wakon_Hello_04"); //Jestem pewien, że wiesz już, z jakiego powodu tutaj jestem. Nadszedł czas, abyś podjął się wykonania ostatniego zadania!
AI_Output(self,other,"DMT_1220_Wakon_Hello_05"); //I dopiero po ukończeniu go, zasłużysz na moje uznanie i otrzymasz zgodę na dołączenie do naszej wspólnoty.
AI_Output(other,self,"DMT_1220_Wakon_Hello_06"); //Wiem to, że sobie poradzisz. Ja i mistrz jesteśmy przekonani, że sobie poradzisz.
AI_Output(self,other,"DMT_1220_Wakon_Hello_07"); //Twoja pewność siebie jest zdumiewająca. Dobrze...(poważnie) tym razem musisz pokazać do czego jesteś zdolny!
AI_Output(self,other,"DMT_1220_Wakon_Hello_08"); //Nie traćmy czasu...(potężnie) jesteś gotowy zaakceptować moją próbę?!
Czy to dimmel zrobił błąd, czy ja nie jarzę, ale tutaj powinno być "self, other'. Mam to zmienić czy zostawić?
edit
THX
Taliasan za pomoc. (sprawdzenie w ruskich skryptach)