ale na gothicstarter mi niedziala wlancza mi sie zwykly gothic 2nk
ja też miałem czasem problemy z gothicstaterem, upewnij się żeby wyłączyć wszystkie uruchomienia gothica, następnie uruchom killhelp z katalogu system gothica następnie sprzątnij pliki vdfs*.dmp
po tym uruchom ponownie startera... takie rzeczy się zdarzają - to błędy z gothicstarter
jeśli nie chcesz się martwić o nie, to zainstaluj jeszcze raz gothica2nk i wgraj returning/rebalance w wersji exe i odpowiednio potraktuj moje spolszczenie - zyskasz przy tym szybsze działanie gry, oraz znacznie szybsze uruchomienie - wadą jest to że w wersji exe nie można używać innych modów
powiedz jeszcze jeśli używasz wersji mod czy masz plik rebalance.mod w katalogu
katalog_gothica\data\modvdf ? jeśli nie masz oznacza to że źle zainstalowałeś rebalance...
ogólnie instalatory returning/rebalance wydają się zacinać pod koniec paska instalacji - jednak w tych chwilach dalej działają, więc konieczne jest poczekanie na ukończenie instalacji jeśli nie chcesz zepsuć swojej instalacji gothica
PS: instalator returning/rebalance nie wykrywa ścieżki gothica jeśli nie masz wersji rosyjskiej od akella games
więc pamietajcie aby instalatorom podpowiedzieć gdzie macie gothica zainstalowanego bo inaczej instalacja się nie uda