Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2104976 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2104976

Odpowiedzi 3617

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#1120 2011-02-04, 14:20(Ostatnia zmiana: 2011-02-14, 09:51)
Mam pytanko jestem już w 7 rozdziale i mam za zadanie odbić khorinis to daje runy teleportacji Jorgenowi i Benetowi potem gadam ze wszystkimi żeby zaatakować orków i nic nikt nie ma w dialogu chodź za mną czy coś takiego nadodatek znowu znikneli gdzieś Vatras i Milten kolejne bugi???
Co mam kurde tu zrobić:P???

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam problem, a mianowicie: dostałem questa od złotego smoka żeby zabić jakiegoś demona, nie zebrałem żywiołów tylko amulet i dostałem od Beliara czar do zabrania duszy demona, i tu problem, jak przyzwać Tego demona?

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

#1122 2011-02-06, 00:13(Ostatnia zmiana: 2011-02-06, 00:14)
Udaj się do smoka da ci róg w który bedziesz musiał zadąć kiedy to zrobisz pojawi się demon i po krótkiej rozmowie rąbnij go zaklęciem zainkasuj PD i PN za bossa i zadanie wykonane:P

ps. dajcie odpowiedź na moje pytanie bo nie wiem czy jest sens moda kończyć jak się miasta odbić nie da

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, a mianowicie: dostałem questa od złotego smoka żeby zabić  jakiegoś demona, nie zebrałem żywiołów tylko amulet i dostałem od  Beliara czar do zabrania duszy demona, i tu problem, jak przyzwać Tego  demona?                                        

Musisz najpierw odnaleźć te 4 sfery  żywiołów które są w górniczej dolinie i dopiero wtedy możesz pójść do złotego smoka i wtedy dostaniesz od niego róg który przyzwie demona.
Z tych sfer można zrobić runę do zabicia demona, a jeśli chcesz ulepszyć szpon beliara to musisz użyć mola ultaru i zabic demona bez pomocy tej runy ze sfer żywiołów.

Dopiero po zabiciu opiekunów i bitwie z orkami odbijamy miasto

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Z tego co wyczytałem (a czytałem tylko kilka stron) to potrzebne są osoby do tłumaczenia. Hmm chętnie bym pomógł, tylko tak :
- nie umiem rosyjskiego = translator
- nie grałem w moda
- aż tak dużo czasu nie mam, ale zawsze coś

Chciałbym sobie zagrać w tego moda, ale z jakimś normalnym tłumaczeniem dlatego, chcę troszkę przyśpieszyć pracę. Majaczek z tego co się orientuje, Ty tu rozdajesz karty  :lol:  wyślij mi może jakąś próbkę tekstu i mniej więcej wyjaśnij co i jak, na PW.
Zdrówko. :P

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Dobra, znowu problem, Cassia mi kazała przynieść mise Orebarona z GD, z tego co wiem jest w magazynie, ale gdzie do jasnej Admin'iastej jest klucz do tego magazynu?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Klucz ma Parsival, trzeba chyba mieć z 90 zręczności żeby go ukraść ale nie jestem  pewien . Klucz Parsivala jest do małego pomieszczenia w magazynie gdzie jest ta misa, a klucz do magazynu jest na dachu , trzeba wejść drabiną na wieże strażniczą i z niej wyskoczyć. Chodzi o wieżę w tym budynku gdzie  jest  Engor.

[mod=Wowoz]Gotowe[/mod]

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Używajcie opcji "spoiler" żeby nie psuć innym zabawy.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
wiesz opcja spoiler wcale nie jest konieczna
chyba inni nie są tak głupi i tego nie czytają jak nie chcą sobie zepsuć zabawy, prawda?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
PROBLEM INICJALIZACJA... BRAK KLUCZA... SKĄD WZIĄĆ KLUCZ DO GOMEZA...

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeden klucz jest w głównym budynku gdzie śpi  paladyn Parcival, a drugi w magazynie gdzie  ta misa ore barona

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Dobra, teraz mam znaleźć rude dla kolesia z karczmy w porcie. Rozmawiałem z nim, potem z tym z farmy Lobarta, potem znalazłem i ożywiłem z pomocą Xardasa Alepha, powiedziałem o tym temu z portu, i gdzie można znaleźć te rudy?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zatopiona jaskinia w rzece, niedaleko zamku

MR Diego

MR Diego

Użytkownicy
posty21
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam problem chce pobrać moda ale te 3 linki z REBALANCE nie działają . Czy mógł by ktoś je odświerzyć ??????

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer

majaczek
Moderator działu

#1134 2011-02-13, 19:03(Ostatnia zmiana: 2011-02-13, 19:08)
ten link z depositfiles jeszcze działa :P
możesz też próbować pobrać pośrednio przez stronę http://dimmell.clan.su (po rosyjsku), bo mogą tam być nowe linki

EDIT: na dimmell.clan.su są te same linki co ja podałem, trzeba skorzystać z tego z depositfiles bo pozostałe 2 nie działają :P

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Gdzie jest krypta o której mówi duch Corristo?
I mógł by mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się chata Angara i Retford (Dobry opis lub zaznaczone na mapie mjejsce)?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za  wieża Xardasa w Górniczej Dolinie jest most, tam jest ta jaskinia gdzie trzeba zabić tego nekromantę od Corristo
Link do rosyjskiej mapy z zaznaczonymi miejscami http://returning.worldofgothic.ru/_media/faq/minental-spoiler-map.jpg?w=710&h=600

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Mam pytanko jestem już w 7 rozdziale i mam za zadanie odbić khorinis to daje runy teleportacji Jorgenowi i Benetowi potem gadam ze wszystkimi żeby zaatakować orków i nic nikt nie ma w dialogu chodź za mną czy coś takiego nadodatek znowu znikneli gdzieś Vatras i Milten kolejne bugi???
Co mam kurde tu zrobić:P???

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
W rosyjskiej solucji pisze "nie zapomnij posharit jaskini i znaleźć prędkości pierścienia", przeszukałem całą jaskinię i znalazłem tylko kilka roślin w jednej skrzyni, i miecz co był za nekromantą, więc gdzie jest ten pierścień i to drugie?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten tekst brzmi inaczej "Zabiwszy źródło zła, proszę nie zapomnieć poszperać po jaskini i znaleźć pierścienia przyśpieszenia." A poza tym ja tam go nie znalazłem, tylko smoczy korzeń.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry