Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2138761 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2138761

Odpowiedzi 3617

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Ponawiam, mógłby ktoś wrzucić wspomniany texturpack na inną stronę?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Kuzwa, nie ponawiaj co 5 minut i post pod postem -,- skoro nikt nie odpisuje to znaczy, ze narazie nie ma, nie wrzuci. Nie martw sie - Twoj post nie zostanie skasowany, jak ktos wejdzie kto bedzie mial to Ci da.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Kuzwa, nie ponawiaj co 5 minut i post pod postem -,- skoro nikt nie odpisuje to znaczy, ze narazie nie ma, nie wrzuci. Nie martw sie - Twoj post nie zostanie skasowany, jak ktos wejdzie kto bedzie mial to Ci da.

Nie nauczyłeś się, że posty zawsze są zasypywane spamem i trzeba ponawiać?

Poza tym, w innym temacie nabijaj sobie bezsensownie posty, jak nie masz nic do powiedzenia.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Mam parę problemów i pytań, otóż:
1) Kiedy znajdę, albo kiedy mnie znajdzie pierwszy z opiekunów nie licząc Dagotha? Trochę to dziwne, że jestem w 4 rozdziale i nic się nie ruszyło.
2) Ile karmy muszę mieć u Beliara, aby założyć Szpon?
3) Karma u Beliara jest potrzebna mi.n do założenia szponu, a po co jest do Innosa?
4) Jest w tym modzie jakaś broń lub czar, którym można szybko zabić orków? Coś w stylu zniszczenie ożywieńca na zombie czy inne ożywieńce.
5) Dostałem zadanie na zabicie kupca, chyba Nikla, który jest w tawernie Orlana. Znalazłem go i coś gadał o tym, że go okradli bandyci niedaleko wschodniej bramy i mam odszukać jego złoto. I tu jest problem - wokół miasta jest dużo grup bandytów, i niewiem która grupa go obrabowała. Tak więc, gdzie jest złoto tego kupca Nikla, Niclasa ( czy jak mu tam ) ?

Dzięki.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Mam parę problemów i pytań, otóż:
1) Kiedy znajdę, albo kiedy mnie znajdzie pierwszy z opiekunów nie licząc Dagotha? Trochę to dziwne, że jestem w 4 rozdziale i nic się nie ruszyło.
2) Ile karmy muszę mieć u Beliara, aby założyć Szpon?
3) Karma u Beliara jest potrzebna mi.n do założenia szponu, a po co jest do Innosa?
4) Jest w tym modzie jakaś broń lub czar, którym można szybko zabić orków? Coś w stylu zniszczenie ożywieńca na zombie czy inne ożywieńce.
5) Dostałem zadanie na zabicie kupca, chyba Nikla, który jest w tawernie Orlana. Znalazłem go i coś gadał o tym, że go okradli bandyci niedaleko wschodniej bramy i mam odszukać jego złoto. I tu jest problem - wokół miasta jest dużo grup bandytów, i niewiem która grupa go obrabowała. Tak więc, gdzie jest złoto tego kupca Nikla, Niclasa ( czy jak mu tam ) ?

1. TO nie oni muszą cię odszukać, tylko ty iść do wskazanych miejsc. Musisz iść przed jakinię Pyrokara, tą do próby ognia, tam dostaniesz zadanie od Dagotha, a po Dagecie następny opiekun będziesz pod wieżą Xardasa
2. Powyżej setki
3. Do pewnego zadania w gildii kupców
4. Bez zmian, jak masz 6 krąg magii to będziesz mógł używać obszarówek, co juz chyba wiesz.
5. W lesie, po prawej od wyjścia z gospody znajduje się jeden z kręgów telportacyjnych, jednak nie idziesz do niego, tylko idziesz kawałek dalej w głąb lasu, będzie tam jaskinia a w niej bandyci.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ZarzaPL

Generalnie polecam te tekstury: Vurt's Gothic II Graphics Overhaul Nowa wersja "v0.7 without the world files" jest w 99% kompatybilna z rebalanced modem. Są dużo lepsze ale wiadomo kwestia gustu.

Tutaj masz te o które prosiłeś:
http://www.sendspace.pl/file/2951fb7ffe32c37a5f4e63b
Czas przechowywania pliku: 31 dni od daty ostatniego pobrania

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
@ZarzaPL

Generalnie polecam te tekstury: Vurt#msg1067470s Gothic II Graphics Overhaul Nowa wersja "v0.7 without the world files" jest w 99% kompatybilna z rebalanced modem. Są dużo lepsze ale wiadomo kwestia gustu.

Tutaj masz te o które prosiłeś:
http://www.sendspace.pl/file/2951fb7ffe32c37a5f4e63b
Czas przechowywania pliku: 31 dni od daty ostatniego pobrania

Wielkie dzięki :)
Props leci.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, otóż nie moge werbowac ludzi na statek . Nie wiem czy jakies konkretne zadania sa potrzebne do wyplyniecia na Irdorath ? Statek juz mam .

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Jak gra się nekromantą to co się stanie jak Galahadowi powie się o szukaniu książki przez xardasa?

Mam pewien problem, otóż nie moge werbowac ludzi na statek . Nie wiem czy jakies konkretne zadania sa potrzebne do wyplyniecia na Irdorath ? Statek juz mam .
Chyba powinieneś jeszcze znaleść kapitana. W returning można wziąć tylko tego z klasztoru.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Chyba powinieneś jeszcze znaleść kapitana. W returning można wziąć tylko tego z klasztoru.

Nie tylko. Można też wziąć Torlofa.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy

1.W Dzienniku zadan żeby wziąc Torlofa mam napisane " musze jakos wyrzucic paladynów z miasta , ciekawe jak to zrobie " nie wiem czy tu chodzi o zamek w GD czy o Khorinis ? ;d
2.Czy da sie zakonczyc zadanie " Specjalna bron dla Raffy" ? oddalem mu:
-magiczny łuk
-magiczna kusze
-i ta kusze ktora zabiłem czarnego smoka.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

1.W Dzienniku zadan żeby wziąc Torlofa mam napisane " musze jakos wyrzucic paladynów z miasta , ciekawe jak to zrobie " nie wiem czy tu chodzi o zamek w GD czy o Khorinis ? ;d
-magiczny łuk
-magiczna kusze

1. Wystarczy otworzyć brame do zamku w GD, wrócić do Hagena i powiedzieć że "KTOŚ" otworzyl bramę :P

vlado

vlado

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak gra się nekromantą to co się stanie jak Galahadowi powie się o szukaniu książki przez xardasa?
w zamian za "coś wartościowego" da ci książkę i chyba koniec zadania

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
[/quote]
-magiczny łuk
-magiczna kusze
[/quote]
1.. To było nawet w podstawce. Otwórz bramę do zamku w GD.
2. Jeszcze ognisty łuk, który teraz znajduje się w jaskini z dwoma cieniostworami w drodze do ruin budowniczych.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
w zamian za "coś wartościowego" da ci książkę i chyba koniec zadania
Wiem można mu dać
Spoiler
szczaw królewski, jakąś miksturkę zwiększającą staty lub zwój odesłania z zadania Goblin.
Ale czytałem gdzieś że jak mu się powie o Xardasie stanie się "coś ciekawego".

dmaul007

dmaul007

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie znajduje się ten czarny kryształ na bagnie?

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tam gdzie przebywwał w 1 Gothicu Yberion

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Jak posuwają się prace nad spolszczeniem?
Kiedy mniej więcej skończycie?:unsure:

dmaul007

dmaul007

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Napewno chodzi Ci o czarny kryształ z tym Y-berionem? Mi chodzi o 5 czarnych kryształów dla 9 opiekuna. W solucji pisze, że znajduje się jeden koło bagiennego smoka, nie potrafię go tam znaleźć.

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Mogłby ktos wrzucić link ze spolszczeniem bo tamten już wygasł. Z góry dziekuje

A i mógłby ktoś napisać co po kolei instalować bo filmik na yt juz nie działa.

0 użytkowników
Do góry