Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2147294 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2147294

Odpowiedzi 3617

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
może ktoś wrzucić link do filmików w grze ? bardzo mi potrzebne.

totylkogra

totylkogra

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Siemka wam .Mam pytanie gdzie jest klucz do magazynu tego obok tandora szukam cały zamek rozmawiałem z all paladynami i nci podpowie ktoś?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Wchodzisz na tą galerię nad bramą i zeskakujesz z niej w kierunku przeciwnym do magazynu, będzie leżał na dachu.

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Może ktoś wrzucić link do filmików w grze i tekstur ? Prosze.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Która wersja returning jest najnowsza? v2.1 czy slash'n'crash?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam gram na wersji 2.1 miał ktoś problem z qestami u członków bractwa ? Bo wykonałem jednego polegajacy na dostarczeniu paczki do Lariusa i gdy go wykonałem mogłem odrazu dolączyć do bractwa bez potrzeby wykonywania qestów u innych guru gram na poziomie łatwym.

Ps: Chodzi mi głównie o zrobienie qesta z miksturą na +10 many bo chce zostać nekromantą i mana jest mi potrzebna :D

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Mało kto tutaj tak dobrze zna rosyjski by w 2.1 grać pewnie :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spróbuję w tym temacie...
mam wszystkie runy i róg...gdzie przyzwac /przywołac/ senyaka?!
bo próbowałem w kilku miejscach za portalem i lipa!
jeśli to bug prosiłbym o kod na drania...

demona przywołałem /wczytanie n-ty raz save pomogło!/ale czy to kolejny bug-bo nie mogę uwięzic jego duszy w kamieniu /mam runę/
po zabiciu ,bez brania duszy ,nie mogę używac szponu beliara!mana u niego +170
co tu się dzieje?

Locker

Locker

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy
Nie żyje mi ork Ur-Shak czy nie ukończe gry ? Jestem w 4 rozdziale i ide na polowanie na smoki .

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Ur-Shak może Ci zrobić Ulu-Mulu, czyli po założeniu nie będziesz musiał walczyć z tymi wszystkimi hordami orków. Poza tym, w jakimś tam zadaniu będziesz musiał pogadać z jakimś orkiem, tak więc w tym zadaniu trzeba mieć te Ulu-Mulu, bo inaczej pewnie nie pogadasz. No a jak Ur-Shak nie żyje to musisz go przywołać kodem, albo przywołać Ulu-Mulu. A, Jak uderzysz obojętnie jakiego orka Ulu-Mulu, to zniknie ci on z ekwipunku, a jak go przywołasz i założysz to orkowie nadal będą ciebie atakować. Ot, taki bug, heh.

Locker

Locker

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy
W 2 rozdziale jeszcze żył... niestety w 4 rozdziale padł ofiarą swoich braci jedyne co już po nim znalazłem to jego ciało.O to cały gothic ;)
Byłbyś wstanie podać kod na Ur_shaka , lub na Ulu-Mulu ?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Ur-Shak :  none_110_urshak

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś wypisać wszystkie miejsca gdzie poukrywali sie ludzie którzy ocaleli z ataku na Khorinis w 7 rozdziale ? ;>  z góry dzięki.

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś wypisać wszystkie miejsca gdzie poukrywali sie ludzie którzy ocaleli z ataku na Khorinis w 7 rozdziale ? ;>  z góry dzięki.
Klasztor, farma Onara, farma Bengara, Bractwo, fort Paladynów, Bractwo w GD, obóz piratów w Jarkendarze, Magowie Wody, ludzie z farmy Akila uciekli do jaskini , a na farmie ukrywa się Thorus, Scatty i Cavalorn. I to by było na tyle.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
A da sie coś zrobic z bractwem w Khorinis ? bo nie chce ze mna gadać Baal Orun dlatego że nie dostarczyłem mu tej paczki na poczatku gry... ;/ próbowałem zwoju "Niepamięć" i nic. A tych z farmy Akila co sa w jaskini da sie jakoś przyłączyć ? Bo nikt nie ma opcji dialogowych zwiazanych z wojną.

I czy bractwo w Khorinis jest obowiazkowe do wojny zeby ruszyc fabule dalej ?

Już wiem że tak... -,- ma ktoś sejva po dołączeniu wszystkich do wojny z orkami ? jestem nekromantą.

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Z bractwem to nie wiem , a co do farmerów Akila to nie da się ich dołączyć. Możesz jednak zwerbować Cavalorna, Scatty'ego i Thorusa, sprowadzenie ich na farmę Onara zleca Diego.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Jak mam zrobić zadanie, w którym Hagen prosi mnie o sprawdzenie czy Garond w Górniczej Dolinie jeszcze żyje? Poszedłem tam, teleportowalem sie od razu do zamku i dostalem wpis, że Paladyni w zamku zginęli i że Hagenowi się ta wiadomość nie spodoba. Wróciłem do Fortu Azgat i dupa, nie ma żadnych opcji dialogowych. Coś ominąłem?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Jak mam zrobić zadanie, w którym Hagen prosi mnie o sprawdzenie czy Garond w Górniczej Dolinie jeszcze żyje? Poszedłem tam, teleportowalem sie od razu do zamku i dostalem wpis, że Paladyni w zamku zginęli i że Hagenowi się ta wiadomość nie spodoba. Wróciłem do Fortu Azgat i dupa, nie ma żadnych opcji dialogowych. Coś ominąłem?
nie używaj teleportu tylko idz normalnie drogą od przełęczy spotkasz tam Natana i kilku paladynów i on Ci powie co dalej robić :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podpowicie jak ubic smoki bez szponu?

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Trzeba je czymś poharatać, najlepiej Urizielem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry