Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2147275 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2147275

Odpowiedzi 3617

vlado

vlado

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy
po rozmowie wieczornej z gillianem trzeba przyjść następnego dnia o północy. u mnie tak działało.

edit:
chociaż jeżeli jesteś cały czas w 1 rozdziale to zrób zadania od gallahada z listami polecającymi (list gerbranda) i w ten sposób dowiesz się o gildii zabójców. jak nie będzie działać 1 metoda to masz 2.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
juz pobralem znalazlem w necie wersje 1.0.  Zadanie od Andre, gildia zabujców, połonoc, domek przy molo i nic... Niema tego kolesia z ktorym mam sie spotkac, jestem 5-10 min  po połnocy. 1 rozdział straż miejska nie byłem jeszcze w jarkendarze. Jakis błąd to jest czy musze jakies zadanie zaliczyc?

Naucz się stawiać kropki i przecinki. Ludzie cię lepiej zrozumieją i szybciej otrzymasz odpowiedź.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie będzie musiał się tak męczyć. Gdy masz nałożony amulet od zigosa możesz w trakcie dialogu z santino możesz się w niego zmienić a wtedy palladyni nie będą cię atakować do czsu ukradnięcia klucza który jest w największym budynku w ich obozie.

chyba nie czytałeś solucji, tutaj jest błąd gry, nie ważne czy będzie się mieć amulet od zigosa to i tak paladyni będą atakować, jedyny sposób to walka z nimi, ja też tak miałem

2. Jak dostać się na statek orków ?

eee... popłynąć na statek? nie ma tam drabiny?
A ja takiego buga nie miałem.

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Witam, Czy jest spolszczenie/zangielszczenie kompatybilne z najnowszymi wersjami Rebalance,SnC? Zna ktoś linki do tych najnowszych wersji i czy trza Returninga instalować osobno do najnowszej wersji ReBalance,SnC i jakie opcjonalne rzeczy można zainstalować? Troche nasrane u ruskich. Z góry dziękuję za odpowiedź,

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Witam, Czy jest spolszczenie/zangielszczenie kompatybilne z najnowszymi wersjami Rebalance,SnC? Zna ktoś linki do tych najnowszych wersji i czy trza Returninga instalować osobno do najnowszej wersji ReBalance,SnC i jakie opcjonalne rzeczy można zainstalować? Troche nasrane u ruskich. Z góry dziękuję za odpowiedź,

Nie, na ReBalance 2.1 i S#msg1067179n#msg1067179C musisz czekać, aż do wydania Pro-spolszczenia. Narazie musisz się zadowolić wersją 1.1 Returninga.

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
mam problem bo chodze tam koło włóczęgi i nie pokazuje sie w ogóle 7 opiekun:D pomórzcie

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Musisz czekać do 5 rozdziału. 3 opiekunów jest przeznaczonych na jeden rozdział.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
zacytuję koksikmajora :
co do fabuły... sam się dowiesz kiedy przejdziesz grę, a opiekuna znajdziesz tam gdzie idziesz po oko innosa, ale musisz iść cały czas ścieżką(rospoczynając od karczmy orlana), droga na skruty nie wchodzi w grę

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Gdzie jest ten czarny kryształ, który podobno leży gdzieś na bagnie bagiennego smoka? Oblazłem całe bagno parę razy i nic nie mogę znaleźć.

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Musisz czekać do 5 rozdziału. 3 opiekunów jest przeznaczonych na jeden rozdział.

nie wiedziałem o tym xD pozatym ktoś uczy walki kuszą do 100% bo mam zaledwie 85% i nie moge znaleźć żadnego bo dragomir do 75 uczy a reszta to do 60 a tabliczke miałem tylko 1 i teraz to nic zrobić nie idzie a ze strzelania to bardzo wolno idzie to:D

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Dobra, z tamtym sobie poradziłem. Teraz jestem juz u opiekunów i Terinaks każe mi pójść na arenę i pokonać jakiegoś tam ziomka, tylko, ze jak ide na arenę to nikogo tam nie ma. co teraz?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Obejrzyj jeden z nowszych odcinków Warda, w każdym razie musisz go przywołać kodem.

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
mam problem jestem w dolinie cieni dostałem zadanie znalezienia oka gniewu znalazłem a także przeczytałem tą księge w języku demonów i tera nie mam jak zdobyć krwi orka bo ur han nie ma dialogu przez to a nie mam wcześniejszego zapisu:D

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Co się stanie jeśli jak się jest nekromantą i rozmawia się z Galahadem wybierze się dodatkową opcję o tym, że Xardas szuka książki?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
mam problem jestem w dolinie cieni dostałem zadanie znalezienia oka gniewu znalazłem a także przeczytałem tą księge w języku demonów i tera nie mam jak zdobyć krwi orka bo ur han nie ma dialogu przez to a nie mam wcześniejszego zapisu:D
musisz temu szamanowi przyniesc jego amulet ktory jest w jakiejs krypcie nie pamietam dokladnie, i wtedy on da Ci klucz do jego skrzyni, tam bedziesz mial krew orka :)

1.Mam problem .. gdy robie runę #msg1067340 Tajemnica Biblioteki " wyskakuje mi " stworzono rune " ale nie mam jej w ewkipunku , robie kolejny raz i znow " stworzono rune " ale w ekwpiunku dalej jej nie ma... i tak w kolko. Wie ktos czym spowodowany jest ten bug ? Albo zna ktos kod na ta rune ?
2.Gdzie jest 5 opiekun ?

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
2.Gdzie jest 5 opiekun ?

jest za bramą prowadzącą na przełecz do górniczej doliny

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
https://rapidshare.com/#!download|831p4|116131432|AddonTexturPack%20z%20polskimi%20fontami.rar|213063|0|0
Tu masz tekstury, które działają z modem i są ładne i zmieniają rośliny :)

Wrzuciłbyś to znów? Link jak zwykle wygasł.

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Witam . Jestem nowy na tym forum. Specjalnie się zarejestrowałem aby ktoś mi napisał najnowszą i najłatwiejszą instrukcje instalowania moda oraz najnowszego dubbingu Pl. Wiem że jest tego już dużo ale prosze żeby ktoś poświęcił 5min i mi napisał bo bardzo chce zagrać w tego moda.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Witam . Jestem nowy na tym forum. Specjalnie się zarejestrowałem aby ktoś mi napisał najnowszą i najłatwiejszą instrukcje instalowania moda oraz najnowszego dubbingu Pl. Wiem że jest tego już dużo ale prosze żeby ktoś poświęcił 5min i mi napisał bo bardzo chce zagrać w tego moda.
Prosze:
http://themodders.org/index.php?/topic/18522-gothic-2-nk-returning-wielki-opis-moda-i-nie-tylko/

PONAWIAM SWOJE:
Czy na jeszcze ktoś AKTYWNY link do AddonTexturePack z polskimi znakami?

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Mogłby ktos wrzucić link ze spolszczeniem bo tamten już wygasł. Z góry dziekuje

A i mógłby ktoś napisać co po kolei instalować bo filmik na yt juz nie działa.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry