Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2166345 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2166345

Odpowiedzi 3617

mpot1

mpot1

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Zabiera na stałę w "noc kruka", w returningu dostajesz też 2000 expa i po gadce ze złotym smokiem oddaje Ci mieczyk ;)
pojawia się opcja dialogowa: Czy masz jeszcze szpon Beliara

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Jak Saturas mógł oddać szpon? Przecież on go zabiera na stałe, dostaje się za to chyba 2000 doświadczenia i nie można go już użyć do końca gry. Dobra opcja jak się ma dużo punktów Innosa (a mało Beliara) bo i tak nie można go wtedy użyć.

przecież ten złoty smok mówi o szponie który podobnie wie jak zniszczyć i dlatego oddaje nam szpon saturas :facepalm:   i można też nim walczyć ale trzeba mieć dużo u beliara

P.S jak w returna nie grałeś to nawet się w tym temacie nie udzielaj albo jak nic nie wiesz na ten temat

Bezior

Bezior

Użytkownicy
posty56
  • Użytkownicy
przecież ten złoty smok mówi o szponie który podobnie wie jak zniszczyć i dlatego oddaje nam szpon saturas :facepalm:   i można też nim walczyć ale trzeba mieć dużo u beliara

P.S jak w returna nie grałeś to nawet się w tym temacie nie udzielaj albo jak nic nie wiesz na ten temat

W takim razie przepraszam za błędne informacje, grałem w returninga i przeszedłem raz ale dawno temu więc nie pamiętam takich szczegółów jak to co mówi złoty smok zwłaszcza że wtedy nie oddałem szpona Saturasowi. Moim zdaniem trochę to bez sensu zrobili bo teraz dostaje się 2000xp za darmo już lepiej jak by usunęli opcje oddania szponu Saturasowi.

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam :)
Jak tam idzie spolszczanie? Czy ekipa trafia na jakieś trudności.Czekam cały czas na profesionalne spolszczenie,przeszedłem raz returning Guru na najtrudniejszym poziomie ale te bełkoty ludzi czasem denerwowały :D  chodź nigdy nie sprawdzam w jakiś poradnikach jak przejść misje czy grę sam zawsze daje rade ale dajcie odpowiedź kiedy można się spodziewać? Z góry dzięki

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

Bezior

Bezior

Użytkownicy
posty56
  • Użytkownicy
Tak profesjonalne spolszczenie by się przydało ale to translatorowe i tak było wielkie, rzeczywiście trochę głupawo brzmiały niektóre teksty ale i tak większości dało się domyślić, gdyby to spolszczenie nie powstało to do tej pory czekalibyśmy na returninga pl.

Ps. Mateusz.Wr nie chwal się tak :D ,  sądzę że my się znamy jestem twoim kolegom z klasy który też uwielbia gothica(zgadnij kto  :)  ). Pojawił byś się czasem na gg to byśmy pogadali.

mpot1

mpot1

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Wywala mnie często z gry, zwłaszcza wtedy, gdy wczytuję grę - jestem teraz w trzecim rozdziale.
Czasami tak się wiesza, że tylko restart pomaga.
Wiecie może w czym problem? A może macie tak samo?
Procek phenom 9550
Radeon 4850
Ram 4GB

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jaki windows i karta graficzna?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu

mpot1

mpot1

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Mi tez często wywalało a jak wchodziłem w teleporty w Jarkendarze to 9/10 przypadków restart tylko pozostawał, to zapewne coś z grafiką pewnie gothic za stara gra na te wyczesane modele:D

Lewiatan

Lewiatan

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Otóż jestem w Dolinie cieni i jestem przed przywołaniem Azgalora. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć co to jest Ur-Khan oraz jak naprawić Oko gniewu (Eye of Wrath) Z góry dzięki.

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Ur-Khan to o ile kojarzę imienny ork, znajomy ur-shaka, żeby zadanie zrobić pewnie musisz mieć ulu-mulu.

Lewiatan

Lewiatan

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Dzięki, ale nie o to mi chodziło. Błędnie napisałem pytanie (moja wina). Chodzi mi o to czego potrzeba do naładowania oka gniewu. Mam krew orka i demona i nie wiem jaki jest 3 składnik. Wyczyściłem dolinę z wszystkiego co się rusza (oprócz duchów orków i ludzi) i zwiedziłem wszystkie miejsca, ale czegoś nadal mi brakuje.

Bezior

Bezior

Użytkownicy
posty56
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Otóż jestem w Dolinie cieni i jestem przed przywołaniem Azgalora. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć co to jest Ur-Khan oraz jak naprawić Oko gniewu (Eye of Wrath) Z góry dzięki.

Ur-Khan to drugi ork-duch w dolinie cieni z którym możesz porozmawiać, pewnie nie znalazłeś go bo jest w dość ukrytym miejscu, ciężko je będzie opisać... gdy wchodzisz do obozu tych orków (przez most) od razu skręć w prawo aż do urwiska potem idź w lewo wzdłuż urwiska (pod górę jego namiot jest na skale). Nie wiem czy zrozumiale opisałem :wink:  jak byś nie trafił to napisz spróbuję jaśniej. W każdym razie Ur-Khan jest potrzebny żeby reaktywować oko gniewu bo daje ci potrzebną do tego krew orków w zamian za talizman(nie pamiętam skąd go wziąć ale jak przeszukałeś całą dolinę to pewnie już go masz) jak już będziesz miał krew orka i krew demona (też już pewnie masz do znalezienia w dolinie) to połącz wszystko na stole alchemicznym i oko gniewu będzie gotowe. :cool:

EDIT:
Sory coś musiałem pokręcić skoro już masz krew orka i demona ale w każdym razie Ur-Khan coś ci daje co jest potrzebne do naprawienia oka. Skoro więc przeszukałeś całą dolinę to wystarczy że do niego pójdziesz i da ci ten trzeci składnik  :)

Lewiatan

Lewiatan

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Bezior Dzięki Ci dobry człowieku, bardzo mi pomogłeś.

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
BUMP
trochę tu cicho było ostatnio

PS: przydałoby się jeszcze z 3 tłumaczy z dużą ilością wolnego czasu
stanowisko tłumacz jest z gruntu tytularne, gdyż do tej fuchy nie jest konieczna znajomość rosyjskiego (choć jest przydatna)
pracujemy nad tekstem odfiltrowanym ze skryptów, więc znajomość skryptów gothica również jest niekonieczna

PPS: zgłaszam ten mini-nabór gdyż nasi tłumacze są ostatnio bardzo zajęci sprawami osobistymi, co odwleka powstanie tłumaczenia "profesjonalnego"

Avrael

Avrael

Użytkownicy
posty16
Propsy3
  • Użytkownicy
Na czym dokładnie polegałoby tłumaczenie, tzn. ile zostało do tłumaczenia, oraz czy potrzebujecie ludzi znających angielski, to czemu nie, z chęcią bym pomógł, ale tylko w tłumaczeniu z angielskiego na polski.

mandziej

mandziej

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Witam
Kto wie jak sie dostać do tej wieży niedaleko latarni , tam gdzie wejścia pilnuje Shadow golem ?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba zniszczyć golema zaklęciem światło, a to co pozostanie po golemie będzie potrzebne w 7 rozdziale, w wieży jest księga dla xardasa.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Na czym dokładnie polegałoby tłumaczenie, tzn. ile zostało do tłumaczenia, oraz czy potrzebujecie ludzi znających angielski, to czemu nie, z chęcią bym pomógł, ale tylko w tłumaczeniu z angielskiego na polski.
Oni tłumaczą polski z translatora na polski normalny. Btw. na co im niby znajomość angielskiego, jak to jest mod rosyjski?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry