Generalnie wszystko robiłem sam - pomagał mi tylko ATeam w tworzeniu nowych modeli, tekstur czy przy niektórych skryptach(nie ma tego na razie za dużo niestety). A zajmuje się projektem już ponad rok - od grudnia 2006. Co prawda pierwsze prace ruszyły w marcu 2006, ale pierwsza wersja moda zawierała zbyt mały teren i za bardzo schrzaniony z powodu mojego małego (wtedy) doświadczenia, dlatego zacząłem wtedy od nowa.
Co do fabuły - od roku wciąż jest poprawiana i szlifowana. Mam nadzieje, że nikt nie będzie nią zawiedziony.
Ciężko mi powiedzieć ile jeszcze mod będzie powstawał bo to też zależy od tego czy ktoś się w końcu zlituje i postanowi mnie wspomóc w budowie licznych podziemi(to dosyć czasochłonne zadanie). Tak na oko obstawiam przyszły rok, ale raczej jego drugą połowę...
Sam - ATeam na razie wygląda tak, że mi pomaga w drobnych pracach(nie licząc 2D i 3D)tu masz oficjalne creditsy:
- Luke_Flamesword - lider, twórca i murzyn projektu
- TomBrightblade - człowiek orkiestra - niezastąpiona pomoc przy modelach, skryptach i wielu innych aspektach moda
- tyrant - grafika - to jemu zawdzięczacie klimatyczną mapę, wspaniałe logo i inne bajery
- Tul - modele - widzieliście posągi przez niego wykonane? Chłopak jest dobry w te klocki...
- Jermex - concept arty
- Yonek - skrypty