Aithamavel 25643 62

O temacie

Autor Luke_Flamesword

Zaczęty 23.02.2008 roku

Wyświetleń 25643

Odpowiedzi 62

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Albo jeszcze poprzeszkadzam, tak w dzisiejszym składzie, to kiedy widzisz premiere??
Nie mam najmniejszego pojęcia - roboty jest sporo, a ja nie jestem w stanie przewidzieć na ile studia, życie prywatne i inne rzeczy pozwolą się zajmować modem.

Mam pytaniko drugie, tródny jest ten tool (czy jak mu tam) do nauczenia?
IMO nie jest, ale trudność to pojęcie względne. Trzeba tylko poświecić sporo czasu na "polubienie" się z nim, a z tego co widzę to niektórym brakuje cierpliwości - tak to jest jak ktoś chce zrobić super mod już po kilku dniach od pierwszego uruchomienia edytora.

Szkodnik
  • Gość

Szkodnik
Gość

Aithamavel
#41 2008-09-07, 19:45(Ostatnia zmiana: 2008-09-07, 19:46)
Mam Złotą Edycję(dodatki: Shivering Isles i Knights of the Nine(wszystko po polsku)) oraz łatkę 1.2.0416. Czy będę mógł zagrać w Aithamavel?

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Tak, wystarczy podstawowa wersja gry wraz z dodatkiem Shivering Isles - wydanie gry nie robi żadnej różnicy. Oczywiście Aithamavel należy uruchomić bez żadnych modów, nawet łatki spolszczającej, gdyż mogłyby one sporo popsuć w grze. Gra będzie i tak w pełni spolszczona sama w sobie, wiec bez obaw.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Z przyjemnością chciałbym dzisiaj ogłosić iż data wydania nowej alphy Aithamavel z numerkiem 0.3 jest już znana:

Tego dnia nowa wersja moda pojawi się w plikowni Clockwork City. Data jest pewna na 100%, więc nie obawiajcie się, że będą jakieś opóźnienia.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Aithamavel
#44 2008-09-11, 06:29(Ostatnia zmiana: 2008-09-11, 06:30)
A zdąrze go przejśc przed wydaniem CZ <_<  ?

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Eeee... no wiesz - to tylko jest wersja alpha, w której po za krótkim wprowadzeniem nie ma żadnych dialogów i zadań. Samo zwiedzanie wyspy zapewni Ci rozrywkę na jakieś kilka godzin.

Ja wiem, że w świecie Gothica to popularne są te wasze prologi, ale mi szkoda czasu na robienie czegoś, czego nie będzie w pełnej wersji.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Chciałbym z przyjemnością ogłosić, iż wersja alpha 0.3 Aithamavel jest już dostępna w plikowni Clockwork City! Miłego grania!

Download

PS Pamiętajcie, aby zajrzeć do readme - zaoszczędzicie sobie wiele nerwów.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Shit szkoda, że nie mam Obliviona :D

erifbar

erifbar

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

erifbar

Aithamavel
#48 2008-10-11, 14:25(Ostatnia zmiana: 2008-10-11, 14:32)
Shit, dobrze że mam Obliviona :P  
Mod jest po prostu świetny! Widać że zostało w niego włożone BARDZO dużo pracy.

no comment -_-

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Tym razem znane już dla tych co grali w alphę kamienne kręgi z mniej znaną wieżą w tle oraz jedna z wielu powstających właśnie jaskiń.

1
2

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Na stronie Clockwork City pojawiła się pierwsza część opowiadanie będącego wprowadzeniem do fabuły moda. Dostępne ono jest TUTAJ.

Wszelkie komentarze i opinie mile widziane.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Świetne, całkiem wciągające. Będzie trzeba zagrać w tego moda :D

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
No, ciekawe. Kiedy wyjdzie pełna wersja ?

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Kiedy będzie gotowa :P

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Z przyjemnością chciałbym zaprezentować pierwszy porządny trailer Aithamavel jaki postanowiłem zrobić:

Youtube: http://pl.youtube.com/watch?v=CE2b41Jd4rQ Koniecznie oglądajcie w wysokiej rozdzielczości.
Videoteka CC: http://www.elderscrolls.pl/index.php?optio...&Itemid=189
Plikownia CC(wersja w wysokiej jakości do ściągnięcia): http://www.elderscrolls.com.pl/site/index....down&id=257

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Aithamavel
#55 2009-01-10, 21:59(Ostatnia zmiana: 2009-01-10, 22:00)
Po obejrzeniu trailera, aż chce się iść do empiku, kupić Obliviona i zagrać w Aithamavela. Dobra robota i powodzenia przy dalszej pracy nad modem!

Vegolas

Vegolas

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Trudno się nie zgodzić z Adanosem. Nie grałem w obliviona, przyznam się bez bicia, więc może dlatego świat robi na mnie OGROMNE wrażenie!
Jeśli tylko elementy fabularne, dorównają światu, mod powinien pobić podstawową wersje!

Trzymajcie tak do końca, to nawet będę musiał kupić gierke ^^

ps. po komentarzach na YT widzę dużo pochwał od ludzi, którzy wydają się wiedzieć co nie co o modowaniu :lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Naprawdę klimatycznie :lol2:  Świetna muzyka, fajne lokacje ^^  Nawet nie będę porównywał z trailerem G3: ZB xD Mam nadzieje, że prace cały czas idą do przodu :lol2:  
Powodzenia.

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Genialne ja czekam na pełną wersje :D  

pozdrawiam

Vegolas

Vegolas

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy

Vegolas

Aithamavel
#59 2009-01-26, 14:00(Ostatnia zmiana: 2009-01-26, 14:03)
Załatwiłem sobie Obka, przeszedłem głowny wątek po czym zainstalowałem ten oto mod.
Zwiedzając wyspe zadawałem sobie pytanie - czemu 'oryginalny' Oblivion taki nie był ? :D  Luku_Flameswordzie (nie wiem czy nazwy się odmienia więc sorry?) mam nadzieję, że będziesz nas informował o dalszych postępach prac, jeśli będziesz szukał betatesterów to myślę, że znajdziesz ich nawet za dużo :) ) (MNIE WYBIERZ, MNIE!! :P  )

edit. zapomniałem dodać, że zakochałem się w podziemiach <33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry