[BEKA] forum katolickie 24607 73

O temacie

Autor

Zaczęty 17.10.2009 roku

Wyświetleń 24607

Odpowiedzi 73

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Kurczę, podeszłem do tego bardzie od strony technicznej :lol2:

Pan Jan
  • Gość

Pan Jan
Gość

[BEKA] forum katolickie
#21 2009-10-18, 12:07(Ostatnia zmiana: 2009-10-18, 12:08)
http://forumchrzescijanskie.org/

To też mocne

Klub Sponsorów Forum

:lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

[BEKA] forum katolickie
#22 2009-10-18, 12:11(Ostatnia zmiana: 2009-10-18, 12:12)
http://forumchrzescijanskie.org/viewtopic....asc&start=0

Bez zwątpienia jako były gracz tej gry mogę stwierdzić, że w tej grze są ukryte treści można by wręcz rzec satanistyczne (symbole, postacie, czary itd.).

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
na początku masturbacja jest grzechem ciężkim
dając mu upust człowiek się uzależnia i daje przystęp demonowi masturbacji (tak jest coś takiego jak duch masturbacji) wtedy człowiek popada w zniewolenie, które z psychologicznego punktu widzenia jest nazywane uzależnieniem

przyjmując Sakrament Bierzmowania jesteś napełniony Duchem Świętym a co za tym idzie masz nie tylko władze ale i moc do przeciwstawienia się temu demonowi!
korzystaj i wygoń intruza!

nie ma nic gorszego niż chrześcijanin dający przystęp złemu
a wtedy pojawiają się głupawe usprawiedliwienia typu - gdy jesteś uzależniony to masz tylko grzech lekki
to jest śmieszne, co z tego że ma grzech lekki w tym skoro ma już na swoim koncie grzech ciężki, który prowadzi do śmierci duchowej...

Ducha Masturbacji można pokonać tylko przy pomocy Sakramentów, którymi napełnia nas Duch Święty, pamiętajcie!

Pan Jan
  • Gość
Ja tam lubie swojego ducha masturbacji

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
:lol2:  :P  :D  :D  o_o  o_o  o_o  o_o

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Nie ducha a Demona. Poza tym mój dalej nade mną panuje! HELP

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Skoro czuje pustkę, to niech poczeka, aż się mu tam troszkę wybielacza naprodukuje :lol2:
Lol, tam chodzi o KOBIETĘ! :D

mam pytanie(mam nadzieje ze nie glupie)czy grzechem jest przedstawianie skeczy znanych kabaretow(czy to jakas kradziez)-mamy jutro biwak klasowy i grupy maja przygotowac czesc artystyczna dlatego potrzeba mi szybkiej odpowiedzi   czy jak sciagne z jakiejs strony w internecie scenariusz do tego skeczu to bedzie grech.prosze abyscie odpowiedzieli mi szczerze nawet jesli to glupie pytanie(nie chce ironii   )prosze o jak najszybsza odpowiedzhttp://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=2254...da7ee1411cf048d

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
;(  :(  o_o  :D  :lol2:  :/  :o  

Mam mieszane uczucia.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Próbuję z nimi podyskutować, ale jedna osoba już podkuliła ogon i uciekła.

A tu taka ciekawostka:
Cytat: "zoomosław"\'
Ja choć jestem księdzem nie raz sam się masturbuje...
Po to ci Bóg dał przyrodzenie aby z niego korzystać, dał ci też wolną wole która pozwala ci z owego przyrodzenia korzystać jak ci się żywnie podoba.
Nawet były papież (Jan Paweł II ) kiedyś powiedział mi prywatnie, że się masturbuje, więc nie masz si8ę czego wstydzić.
Dużo osób się masturbuje choć się nie przyznaje, i to nie jest żaden grzech!
Założę się że Bóg jakby był materialny też by to robił. Nie spotkałem się z żadnym przypiskiem traktującym iż jest to w pewnym sensie obrazą Boga itd. Lepiej raz sobie "ulżyć" niż dręczyć sobie głowę, co zresztą doprowadza do niespełnionych ambicji oraz poczuciu słabości i niedowartościowania...
Tak więc korzystajcie bracia i siostry puki możecie, bo po to dał nam Bóg życie by się z niego radować!

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

[BEKA] forum katolickie
#31 2009-10-18, 14:13(Ostatnia zmiana: 2009-10-18, 14:16)
Najlepsze jest to, że wyciągnęliśmy przecież losowe, pierwsze lepsze z brzegu posty z tych list dyskusyjnych. Aż strach pomyśleć co kryje się w największych zakamarkach katolickiego e-imperium. Wniosek z tego taki, że nikt normalny (włącznie z wierzącymi) nie wypowiada się w takich miejscach, ale nie ma łatwo! Niestety wszystko to nie jest jakoś szczególnie rozbieżne ze zdaniem i radami udzielanymi przez standardowych księży czy katechetów. Jedna połowa w kontekście trudnego pytania swojsko przyzna niemoc swojej i kościoła wiedzy wobec danego zagadnienia stwierdzeniem "oto wielka tajemnica wiary" a reszta omnibusów poczuje się do szerzenia prawdy i udzielenia wyczerpującej wypowiedzi zbłąkanej owieczce. Tak oto uzyskujemy litanie o demonach i duchach masturbacji, uprawianiu magii w world of warcraft i niechcącym wytrysku oraz jego złowieszczym działaniu na prostatę.

Próbuję z nimi podyskutować, ale jedna osoba już podkuliła ogon i uciekła.

link

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy

muttley

[BEKA] forum katolickie
#32 2009-10-18, 14:20(Ostatnia zmiana: 2009-10-18, 14:24)
zaraz jakiś obrońca wiary i wolności poglądów się przyczepi ale co tam. nie mogę się powstrzymać:

http://forum.wiara.pl/viewforum.php?f=50
Czyli, że jak zamorduje kogoś, ale nie uznam tego za grzech to go nie mam  :lol2:  ?
Fajnie, dziś idę pozabijać pół miasta.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=1076...c&start=195

wybacz jednak to, że nie mam Twoich zdolności i nie potrafię nawet poprawnie sklecić swoich argumentów w kupę :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

[BEKA] forum katolickie
#34 2009-10-18, 14:38(Ostatnia zmiana: 2009-10-18, 14:40)
Ale po co z nimi w ogóle dyskutować? Niektórzy uprawiają sporty ekstremalne, survival aby pokonać własne ograniczenia mentalne i fizyczne a inni wolą się wyraźnie cofać w inny sposób i to ich sprawa jeśli taka wola. Jeśli ktoś czuje potrzebę nakładania na siebie durnych, niczym nieuzasadnionych ograniczeń, blokowania myślenia abstrakcyjnego (aby przypadkiem nie zbluźnić) to naprawdę życzę powodzenia i gratuluje, nie wiem czego... głupoty? Jakie kolwiek rozmowy z tymi ludźmi są bezowocne poza tym puki "trwają w wierze" i względnie nikomu nie szkodzą to nam nic do tego, możemy się jedynie pośmiać na boku z co niektórych faktów i nadal uważać swoje.

A pisanie jakichś bzdur pod imieniem osoby zmarłej (kim ona by nie była) to faktycznie gówniarstwo.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Tylko że to pisane było w pewien sposób przykładem, albo miało być przykładem.
Osobiście jestem tolerancyjny ale nie znoszę osób fanatycznie nastawionych do swoich poglądów...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
To i tak był idiotyzm Zoomosławie... Jeśli chcesz coś napisać, to napisz to porządnie. Jak nie umiesz pisać, to nie pisz.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

[BEKA] forum katolickie
#37 2009-10-18, 15:53(Ostatnia zmiana: 2009-10-18, 15:53)
Osobiście jestem tolerancyjny ale nie znoszę osób fanatycznie nastawionych do swoich poglądów...

Wedle opinii społeczeństwa taka osoba jest bogobojna i pobożna.

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
W przypadku wiary chrzescijanskiej takie kobiety to zwykle dewotki. Nie wiem czy jest meski odpowiednik tej nazwy.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
W przypadku wiary chrzescijanskiej takie kobiety to zwykle dewotki. Nie wiem czy jest meski odpowiednik tej nazwy.
Może cipa, a może pierdoła?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry