kim jest typowy gracz... 20318 42

O temacie

Autor

Zaczęty 8.10.2009 roku

Wyświetleń 20318

Odpowiedzi 42

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

kim jest typowy gracz...
#40 2009-10-09, 14:52(Ostatnia zmiana: 2009-10-09, 18:05)
zacytuje dd:

"...nie chcemy tworzyć alternatywnych historii średniowiecza, dopatrywać się sprawiedliwości historycznej i naginać ją do narodowych przekonań i fobii..."

Może napiszecie pismo o dotacje z Fundacji Współpracy Polsko-Niemieckiej
xd

napisałeś to żeby coś palnąć tylko bez sensu? :P

niemcy, ipn, narodowcy, fanatycy, wysiedleni ODPADAJA :P

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
AC2 całkiem fajnie się zapowiada i będzie tło historyczne, ale przede wszystkim to skradanka i wypruwanie flaków.

Że to nie skradanka, to już Thoro napisał, ja tylko dodam, że grałem w 1kę, widziałem jakieś trailerki dwójki, i nigdzie tam nie widziałem wypruwania flaków :<

PS: Pograj w Metal Gear Solid, a zrozumiesz pojęcie "Skradanka" :P

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O tak, MGS ma bardzo fajne, innowacyjne rozwiązania (podkładanie playboyi, plakaty nie do końca ubranych pań w szafkach przyciągające uwagi strażników, chowanie się w pudełka, wysoka interakcja z przeciwnikami [można zniszczyć radio, postrzelić w nogę/rękę/jaja/co tam jeszcze ma, czy nawet sprawić, by tańczył]) oraz typowa dla japońskich produkcji charakterystyka postaci. Dosyć ciekawa fabuła, a MGS z trójką na końcu jest grą, która zalicza się do ścisłego grona scenariuszy idealnych. W 4. jeszcze nie miałem okazji pograć, ale na pewno to nadrobię, umiejscowienie akcji w miejskiej dżungli jest ciekawym pomysłem, oraz nowym w serii, gdzie wcześniej tłoczyliśmy się po bazach wroga, statkach, platformach czy dżungli z prawdziwą zielenią i komarami. No i postać Raidena, który to przeszedł drogę od gładzichomordego do prawdziwego... jest paskudny jak na człowieka, nie oszukujmy się :)
Ale czymże byłby Metal Gear Solid bez Solid Sneak'a... prawdziwy klasyk w historii gier komputerowych. Niby niczym się nie wyróżnia, jest sztywny, bez poczucia humoru ale jednak ma w sobie coś, co wzbudza w graczu pewnego rodzaju zachwyt.
Sporo czasu przegrałem w MGS2: Sons of Liberty na PS2, za każdym razem przechodziłem grę z bananem na twarzy.

Jednak ostatnio zapowiadany MGS Peace Walker budzi politowanie graczy na całym świecie. To, że gra jest na PSP, nie usprawiedliwia tego, że można do serii dopuścić DWÓCH SNEAKÓW NA JEDNYM EKRANIE W TRYBIE SINGLE. Naprawdę... eksperymentują i niefajne rzeczy z tego wychodzą. Ale dobra, bo się za bardzo rozpiszę...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry