PZPN :F 14968 26

O temacie

Autor Triple

Zaczęty 27.09.2009 roku

Wyświetleń 14968

Odpowiedzi 26

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
www.koniecpzpn.pl

Podałem tam swojego maila, tym samym "dołączyłem do protestu". Nie mam wielkich nadziei, ale wiele wysiłku mnie to nie kosztowało ;)  Zerknąłem na ich forum i wprawdzie idea szczytna, ale zabierają się jak pies do jeża. Żadnego przywódcy chyba nie mają : (

Jak myślicie, zdziałają coś?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

PZPN :F
#1 2009-09-27, 21:27(Ostatnia zmiana: 2009-09-27, 21:29)
Jasne! Zdziałają mniej więcej tyle, co naszo-klasowi antyśledzikowcy ;)

Tak swoją drogą - jak przeczytałem to:
maila - poinformujemy Cię o działaniach jakie chcemy wkrótce podjąć:[ /quote]

to jakoś dziwnie przyszedł mi na myśl obraz grupy łysoli w dresie adidasa napierdalających po kolei tych całych benhakerów, latów, itepe :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
3 pierwsze ryje na stronie rozwalają

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
www.koniecpzpn.pl

Dobrze by było...

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#4 2009-09-27, 21:35(Ostatnia zmiana: 2009-09-27, 21:36)

Od razu widać kto bardziej nadaje się na prezesa.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogólnie PZPNem powinien się zająć rząd, rozpieprzyć to wszystko w cholerę kosztem występów polskich drużyn w pucharach (które kończą się zazwyczaj w sierpniu) tak jak to zrobili w Rosji.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Wklej poniższy kod do swojego komentarza, a w ciągu najbliższych 5 dni PZPN zniknie!
5P13RD4L4J-P2PN!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#7 2009-09-27, 22:23(Ostatnia zmiana: 2009-09-27, 22:24)
Wklej poniższy kod do swojego komentarza, a w ciągu najbliższych 5 dni PZPN zniknie!
5P13RD4L4J-P2PN!

;)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Od razu widać kto bardziej nadaje się na prezesa.

chamy ze wsi
temu w czapeczce brakuje jedynie wideł, stylowych gumiaków i "sfeterka"

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
5P13RD4L4J-P2PN!

Ksiądz Dariusz usunął śledzika, usunie i PZPN.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Ksiądz Dariusz usunął śledzika, usunie i PZPN.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
www.koniecpzpn.pl

Podałem tam swojego maila, tym samym "dołączyłem do protestu". Nie mam wielkich nadziei, ale wiele wysiłku mnie to nie kosztowało 13.gif Zerknąłem na ich forum i wprawdzie idea szczytna, ale zabierają się jak pies do jeża. Żadnego przywódcy chyba nie mają : (

Na sukces nie ma szans, nie wyobrażam sobie by prezes się obraził i złożył rezygnacje wraz z całą ekipą ;)
Albo rada nadzorcza sama sie zlikwidowała.
Jeszcze jak by konkretnie przeciwko komuś akcje zrobili to byłby 1% szansy na sukces

Zresztą po co im mail?? By reklamy wysyłać :[

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Nie rozumiem kto wolał Lato od Bońka ;)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#13 2009-09-28, 19:53(Ostatnia zmiana: 2009-09-28, 19:54)
http://www.youtube.com/watch?v=I1QWrrnW4bA
0:21
Cała prawda na co wydaje te 40 tys. miesięcznie lato, zresztą Beenhakker ostatnio wyciągnął na wierzch problemy alkoholowe lata

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ogólnie za rozkradanie majątku państwowego obojętnie na jakim szczeblu powinno się wymierzać karę śmierci

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
:roll:  szkoda, że tak nie ma

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#16 2009-09-29, 20:39(Ostatnia zmiana: 2009-09-29, 20:39)
http://www.youtube.com/watch?v=I1QWrrnW4bA
0:21
Cała prawda na co wydaje te 40 tys. miesięcznie lato, zresztą Beenhakker ostatnio wyciągnął na wierzch problemy alkoholowe lata

normalnie rozpierdalają mnie takie skurwysyny i ich bezczelność
komuna minęła ale jak widać w danych kategoriach społecznych i dziedzinach życia nadal panuje to samo kurewstwo i kolesiostwo co przed laty
ich naprawdę powinni spalić. żywcem.

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

#17 2009-09-29, 20:48(Ostatnia zmiana: 2009-09-29, 20:48)
Powinno się to za przeproszeniem rozpierdolić i zbudować od nowa z nowymi ludźmi. Może taki Boniek czy Lato w piłkę umieli grać, ale nie powinni się pchać do takich spraw.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#18 2009-09-29, 21:16(Ostatnia zmiana: 2009-09-29, 21:20)
Nie rozumiem kto wolał Lato od Bońka :)

Lato mieszka w Polsce, od dawna zna to towarzycho dlatego był dla nich wygodniejszy. Głosować na prezesa mogą tylko członkowie a mieli wybór albo Lato (kolesia, który im popuści wszystko, nie będzie robił porządków, zostawi wszystko bez zmian a nawet przyłączy się do rozkradania polskiej piłki, i robienia cyrku[np. wielka afera leo vs. piechniczek]) drugą opcją był Boniek, facet z poza układów, dużo inteligentniejszy od Lato, mieszkający od lat we Włoszech, i przede wszystkim człowiek który od początku zapowiadał ostrą politykę wewnątrz pzpn i olbrzymią reformę. Wynik był taki, że dostał około 40% głosów a pan L został prezesem.
Jak trafnie zauważył Thoro od komuny w pzpn nic się nie zmieniło

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
ogólnie za rozkradanie majątku państwowego obojętnie na jakim szczeblu powinno się wymierzać karę śmierci

PZPN:
Kary śmierci - 90%

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry