Wiki 18842 63

Ankieta

ankieta

Głosów w sumie: 43

O temacie

Autor

Zaczęty 14.07.2009 roku

Wyświetleń 18842

Odpowiedzi 63

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
lol, wiki się nie stawia w taki sposób. wszystko robicie tu: http://www.wikia.com/wiki/Special:CreateWiki

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
lol, wiki się nie stawia w taki sposób. wszystko robicie tu: http://www.wikia.com/wiki/Special:CreateWiki

niekoniecznie, jeśli chcemy uniknąć reklam można wgrać wikie na serwer moddersów, jest taka opcja

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
no to serwer moddersów a nie jakieś darmówki typu cba, cbd, kgb, rumi, chujwi i inne gówna

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Eee...
Tutaj to dopiero masz reklamy i na dodatek nie masz dostępu do bazy danych i plików.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a po co ci dostęp do bazy? chcesz edytować pliki a może pisać nowe moduły? a reklamy to faktycznie zmora internetu w erze addonów typu adblock...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
a po co ci dostęp do bazy? chcesz edytować pliki a może pisać nowe moduły? a reklamy to faktycznie zmora internetu w erze addonów typu adblock...
Rzekłbym, a może nawet abstrahowałbym, że zmorą internetu są ci, którzy nie znają takich addonów. Wracając do meritum rzeczy. Czego zmorą są ci ludzie? W sumie łatwiej powiedzieć czego nie są.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Co ty pitolisz?
W czym ci przeszkadzają ludzie który nie używają addonów blokujacych reklamy?
Oni muszą się męczyć z oglądaniem tych reklam, nie ty, więc nie rozumiem, czemu mają być zmorą.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Mi? W niczym. Ja tu tylko abstrahuję.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Wiki
#48 2009-07-16, 23:26(Ostatnia zmiana: 2009-07-16, 23:26)
Mnie, nie "mi". Sorki, za wskazanie błędu, ale mnie strasznie irytuje, chociaż sam go często robię :(

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
ja zaabstrahuję, że ci ludzie utrzymują internet, dostarczając forsę za reklamy do właścicieli serwerów.

wracając do meritum rzeczy, do czego przyda się dostęp do bazy? w sumie łatwiej napisać do czego się nie przyda. Wiem, że to zapewne zabrzmi trywialnie i prozaicznie, ale nie chcemy powielać schematów obecnych "Wiki" na platformie internetu.

na poważnie, to nie powinien być wielki problem, aby zainstalować na tym serwerze i móc zrobić, co zechcemy kiedykolwiek zechcemy.

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
"Mi" jest formą poprawną, może nieco mniej elegancką niż "mnie". Mimo to z pewnością niezbyt pasuje "daj mnie" i w kilku innych sytuacjach. Przynajmniej tak mi się wydaje  ;)  
Co do wiki, jestem za, mogę zaktualizować niektóre rzeczy o 2D, napisać nowe artykuły, tutoriale itp. byle tylko szybko płyta główna doszła i wszystko na nowszym kompie grało.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Kiedyś na sb widziałem jakby pytano Zdunka czy mógłby zainstalować wikię. Wie ktoś coś więcej na ten temat?

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Nie wiem więcej, ale wiem, że postawienie tego to max. 20 minut

15 minut roboty (10 straciłem na szukanie głupiego hasła do bazy danych).

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
wikię
sorry, że się czepiam, ale tego nie zdzierżę, bo uważam za błąd znacznie straszniejszy niż nazywanie fontów czcionkmi. chcemy mieć wiki, Wikia to komercyjny serwis hostujący wiki.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przesadzasz. Nie wiedziałem, że słowo "wiki" jest nieodmienne. I nie jest to błędem, bo nie wiedziałem. Jak się nie wie, to mówi się tak jak to jest w danym regionie. Nic nie zrobię, że w języku polskim nazwy są odmienne.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
sorry, że się czepiam, ale tego nie zdzierżę, bo uważam za błąd znacznie straszniejszy niż nazywanie fontów czcionkmi. chcemy mieć wiki, Wikia to komercyjny serwis hostujący wiki.

???

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm, pomysł ok, ale zamiast robić idiotyczne sondy to może ktoś by się za to po prostu zabrał? Najlepiej gdyby przewalaniem zajęła się jedna osoba, w stylu Lorda Michała, który gothicmods robił. Czyli ktoś kompetentny i rozgarnięty.

Chyba, że chcecie stworzyć wiki dostępną dla wszystkich teamów, co w sumie też by miało sens, każdy uzupełniałby własny dział - wtedy dochodzi opcja moderacji.

I polecam wikimedia.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
@Up
Jakbyś patrzał na screena to byś widział wikimedia :D

Co do stawiania wiki + ogarniania jej ja jestem chętny (bierzcie mnie jak już nie macie nikogo innego).

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Zagłosowałem na "jest mi to obojętne", ponieważ jakoś wytrzymuję teraz, gdy takowej wiki nie ma. Aczkolwiek, gdyby taka wiki powstała, to mógłbym pisać do niej artykuły odnośnie Blendera.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
A dla mnie to ciekawy pomysł... popisałbym też, pamiętam co nieco.

Комиссар RBT

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry