Mistrz 16997 50

O temacie

Autor Patrik

Zaczęty 4.07.2009 roku

Wyświetleń 16997

Odpowiedzi 50

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Gother to było raczej pytanie czy tak byście zareagowali na utratę kogoś bliskiego.Około 16 wrzuce nast. odc
Mocne. Czyżby szykował się kolejny kontrowersyjny mistrz na miarę Lukasa? No może gdyby wziął inną narrację. Inaczej węszę tylko miernego naśladowcę.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Ale zajebiste!

Jednak był jeszcze ktoś.Ktoś kto kilka lat temu był mordercą.Ktoś kto nie trzymał paktu z nikim.Ktoś kto....
(...)Był młody miał trzydzieści lat i dwa lata temu skończył zabijac dla pieniędzy.Był mocno uzależniony od alkoholu i bagiennego ziela.Był średniego wzrostu i szczupły ,ale najwiękrzą uwagę zwracał jego miecz dwuręczny.Był bogato zdobiony.(...)
Całkowity brak powtórzeń....

-Nie chce z wami walczyc.-Powiedział Burn po czym skoczył z mostu.
-Jeszcze cie dorwiemy!-Krzyknął pierwszy wychylając głowę.
Burn uśmiechnął się i pomachał im po czym szedł dalej.
Skoczył z mostu po czym się uśmiechnął. No tak. Pewnie lot był bardzo wesoły...
...Czytając imię tego niezwykłego bohatera, zastanawiam się, czy przypadkiem ktoś Cię do reklamy pewnego produktu nie zatrudnił... Ale w sumie to kiepska reklama.

Burnnie nie czekając przemienił się w wilka i wyskoczył.(Gdzie? Na piwo z koleżkami?)
Zobaczył dwóch leżących ludzi jeden z nich był jeszcze bardzo młody nie był jeszcze dorosły a drugi już starszy i stojącego wilka nad nimi.
Burn z zaskoczenia ugryzł wilka w szyję a następnie powalił go na ziemię.
Po chwili wilk zniknął i pozostały po nim tylko niebieskie ślady, tak jakby się teleportował.
Ten napój to wilkołak jakiś? Czy może wampir?
Po za tym, dobry jest, z zaskoczenia ugryźć wilka. Poziom tego zaskoczenia przypomina mi sceny z filmów z Arnoldem Schwarzeneggerem o tytule Rambo...

-Przykro mi ale on...nie żyje.-Odpowiedział Burn.
-Nieeeeeee.Miałem tylko jego.Co ja teraz zrobię?
-Nie martw się.
Po takim pocieszeniu od razu bym zapomniał.... o "yntelygiencji" nadawcy tych słów...

-Ej masz rane!-Powiedział Obivon.
-Eeeeeeeee...to nic.
-Mówiłeś że walczyłeś z wilkiem, ale to jest świeża rana od ostrza.
-Eeeeeeeeeee...no...jak wracaliśmy to zaatakowali nas bandyci.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Siedzą na klopie i nie mogą kupy zrobić, więc stękają?
Ten dzieciak niezwykle mądry. Powinien jeszcze po rodzaju rany powiedzieć, z jakiego stopu była broń, wiek i wzrost napastnika. Wzrósłby poziom zaciekawienia twoim dziełem.

Więc ogólny poziom tego tworu pisanego jest wysoki niczym pięcioletnie dziecko.
Poziom ortografii, interpunkcji i innych rzeczy(mało ważnych, prawda?) też jest wysoki. Też jak dziecko.
Ale jaaaaaaaaaaaasne...(XD). Skoro na tej stronie pisałeś, to czemu nie na TM?
Z radością czekam na kolejne odcinki tej wciągającej opowieść o napoju energetyzującym, który skacze z mostów oraz przemienia się w śmierdzące gówno. Oceny nie wystawię, bo będziesz płakał, wspominał, denerwował się, będziesz miał napady wściekłości i złości, niecierpliwił i tak dalej. Wątpię czy dojdziesz do siebie.
Pozdrawiam,
Użytkownik o nicku jaki widzisz. Gdzie? A poszukaj.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Patrik

Patrik

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
To powtarzanie to Ktoś, Ktoś, Ktoś jest specjalne.

A i mogę pisać ćććććććć :D  

Mistrz odc. 2
Może jednak rzeczywiście powinienem zrezygnować z tego nieeeeeeeeeee i eeeeeeeeeee.Oraz ma być bardziej realna.
Zapomniałem powiedzieć że jaskinia Burnniego znajduję się tam gdzie jaskinia Sagitty.

- Dobra Obivon skończyły mi się rośliny, a ja muszę coś załatwić.Możesz pozbierać parę w okolicach mojej jaskini ? - Zapytał Burn.
- No dobra. - Odpowiedział pewnie Obivon.
- Wiesz jak wyglądają rośliny lecznicze ?
- Tak. Pracowałem kiedyś dla alchemika.
- To zbieraj tylko takie. Aha i pod żadnym pozorem nie oddalaj się od jaskini.Grasują tam bandyci, najemnicy i przeróżne stwory. A nie wyglądasz na takiego co umie walczyć.
Burnie wstał i wyszedł z jaskini.
Poszedł na skrzyżowanie dróg które prowadzą do 3 farm i karczmy.
Skręcił w lewo, wziął głęboki oddech i niepewnym krokiem poszedł w kierunku farmy Onara.
Zmierzał do farmy i widział już Sentenze z dwoma najemnikami.
- Dokąd to przybłę...ty sukinsynu.To ty zabiłeś Patricka.-Powiedział bardzo agresywnie Sentenza.
- Chce się widzieć z Cordem. - Powiedział Burn.
- Jego też chcesz zabić ?
- Puścisz mnie czy chcesz skończyć jako żarcie dla świń ?
- A wchodź. Pamiętaj że mamy cie na oku i jeśli tkniesz Corda to zginiesz.
Burn wszedł na posiadłość Onara patrząc przed siebie i spoglądając oczami(nie wiedziałem jak napisać :lol2:  )na kuźnię.
Podszedł pod najemnika pilnującego posiadłości.
- Gdzie ? - Powiedział lekko wystraszony najemnik.
- Do Corda. - Odpowiedział agresywnie Burn.
Widać było że najemnik bardzo się boi.
- Możesz wejść.
Burn wszedł, skręcił w prawo, wziął głęboki oddech i poszedł do Corda.
- Co ty tu... TY!! Ty sukinsynu! Zabiłeś Patricka, zdradziłeś całe Khorinis, a teraz masz czelność pokazywać się tu ?? - Powiedział bardzo wściekle i agresywnie Cord.
- Musimy sobie parę spraw. - Odpowiedział spokojnie. - Po pierwsze nie zabiłem Patricka.Już przed zleceniem na niego chciałem skończyć z zabijaniem, ale nie wiedziałem jak. Dlatego chciałem pójśc do Patricka i potem mógł by się chwalić że mnie zabił. A ja bym się ulotnił z Khorinis.A teraz nie mam jak. Bo jak go znalazłem to już nie żył.
- I mam ci w to uwierzyć.
- Jakbym go zabił to bym tu nie przychodził.
- Dość tego.Burnie przyszedłeś do jego pokoju, i gdy nie patrzył wbiłeś mu od tyłu nóż w plecy!-Powiedział najemnik stojący obok Corda imieniem Vlad.
- Skąd wiesz że zabito go w jego pokoju?Ja go znalazłem i wspominałem że dostał w serce ale nie wiadomo było z której strony. - Powiedział zdziwiony Cord.-Jasne to ty go zabiłeś! Zawsze go nienawidziłeś bo był lepszy od ciebie!
- Ja nic nie...-Powiedział wystraszone Vlad
- Zdrajca!Do lochu z nim! - Krzyknął Cord.
- On zawsze był lepszy ode mnie! Choć też byłem twoim uczniem to tylko Patrick i Patrick.Nie żałuje tego!-Krzyknął Vlad.
- A więc jednak jesteś niewinny.-Powiedział.
- Ciesze się że to wyszło na jaw.I przykro mi z powodu Patricka.
- To był dobry chłopak.Co zamierzasz teraz zrobić ?
- Mam jeszcze pewną sprawę do załatwienia.
- To powodzenia.
- Na razie.
Burn wyszedł z posiadłości i kierował się do wyjścia.
Wszedł do swej jaskini a tam był już Obivon.
- Masz zioła?-Spytał Burn
- Tak leżą na stole.-Odpowiedział Obivon.
- Dzięki.-Powiedział Burn tworząc mikstury lecznicze.
- Słuchaj jest pewna sprawa.-Powiedział niepewnie Obivon.
- Tak?
- No bo teraz i tak nie będę miał nic do roboty, to pomyślałem sobie że może nauczysz mnie walczyć?-Powiedział powoli Obivon.
Burn przestał robić mikstury i nie odzywał się przez kilka sekund.Po chwili odwrócił się i powiedział:
- Mam zostać twoim mistrzem?
- Bardzo bym tego chciał.
- A dlaczego mam cię uczyć ?
- No bo i tak nie mam co robić.
- Ale co ja, będę z tego miał ?
- Mógłbym ci we wszystkim pomagać. Polował bym, przynosił bym ci rośliny.Co ty na to ?
Burnnie popatrzy w dół i po chwili czekania powiedział niepewnym i tajemniczym głosem:
- No dobra.Choć za mną.
Wyszli obydwaj z jaskini i udali się na górę, z której był widok na miasto.
- Masz weź tan miecz. - Powiedział Burn podając mu lekki miecz jednoręczny - Zacznijmy od treningu umysłowego.Każdy wojownik powinien wzmacniać nie tylko swoją siłę ciała i mięśni, ale także siłę mentalną, czyli umysłową.
- Co daje ta siła "Mentalna"?
- Pomaga się skoncentrować, wzmocnić refleks i obronę.
- Jak się ją trenuję?
- Modlitwą do jednego z bogów.U wojowników czczących Innosa pomaga on wzmocnić obronę, u Adanosa koncentrację, a Beliara refleks.Nie mów jakiego boga czcisz i nie licz że ja ci powiem jakiego ja czczę.Ty sam musisz wybrac tą drogę.
- Ale ja nie wiem czy mam się modlić do Innosa czy Adanosa.
- Gdy przyjdzie czas podejmiesz decyzję.

Poprafiłę ortokrawie i interpóngcje.  :lol2:  :lol2:  :lol2:     :lol2:

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Ale wciągająca fabuła... Koleś nie wierzy burniemu, tamten mówi cos o cieciu od tylu i do lochów z nim. xD
Burn wszedł na posiadłość Onara patrząc przed siebie i spoglądając oczami

To chyba jasne, przecież nie dupą...

Patrik

Patrik

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
:lol2:  :D  

Po tym opowiadaniu planuję pisać powieść pt. Dziennik Thorusa. Ale na razie niczego nie będę ujawniał, bo najpierw tą muszę dokończyć

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
To chyba jasne, przecież nie dupą...
A skąd wiesz? W końcu przemienia się w wilka, gryzie co popadnie, stęka podczas rozmowy, to może i patrzeć dupą potrafi...  :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A skąd wiesz? W końcu przemienia się w wilka, gryzie co popadnie, stęka podczas rozmowy, to może i patrzeć dupą potrafi...  :lol2:
Tylko Ace Ventura to potrafi.

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Tylko Ace Ventura to potrafi.
Nie tylko. Ace Ventura i Burn.

Patrik

Patrik

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
No  :lol2:  :D    Bezi też tak pewnie potrafi.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
- Jak się ją trenuję?
- Modlitwą do jednego z bogów.
Ej, ja znam lepsze sposoby, i przynajmniej działają :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Obivon
Oblivion?

Patrik

Patrik

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Dokładnie :lol2:  Często biorę nazwy i imiona do broni albo ludzi. Jeszcze możliwe że pojawi się postać imieniem Baewoulf.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Mistrz
#32 2009-07-06, 19:51(Ostatnia zmiana: 2009-07-06, 19:52)
Nie obraź się ale nie masz żadnego talentu do pisania, no chyba że zamierzasz pisać bajki, gdzie dziewczynka z zapałkami spotkała 7miu krasnoludków, którzy nie mieli czym rozpalić w piecu wiec pragnęli kupić u niej zapałki ale, że dziewucha była chciwa to chciała wyciągnąć 70 gr za sztukę, liliputy się obraziły i nasłały na nią wilka który już od tygodnia trawił jakąś pokrzywioną staruszkę i dziewczynę lasu. ( zdanie wielokrotnie złożone )
No niestety ale tak twoje opowiadanie wygląda mniej/więcej, poczytaj jakie ty głupoty piszesz, Obivon prosi o naukę walki bronią bo mu się nudzi  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Często biorę nazwy i imiona do broni albo ludzi.
To zrób jeszcze Coala, Pipesy, Fanata i Re Abdul.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Nie obraź się ale nie masz żadnego talentu do pisania, no chyba że zamierzasz pisać bajki, gdzie dziewczynka z zapałkami spotkała 7miu krasnoludków, którzy nie mieli czym rozpalić w piecu wiec pragnęli kupić u niej zapałki ale, że dziewucha była chciwa to chciała wyciągnąć 70 gr za sztukę, liliputy się obraziły i nasłały na nią wilka który już od tygodnia trawił jakąś pokrzywioną staruszkę i dziewczynę lasu. ( zdanie wielokrotnie złożone )
No niestety ale tak twoje opowiadanie wygląda mniej/więcej, poczytaj jakie ty głupoty piszesz, Obivon prosi o naukę walki bronią bo mu się nudzi rolleyes.gif
Ej no to to każdy wie. Ja tego nie napisałem, bo miałem(i mam) nadzieję, że będą kolejne odcinki. Przynajmniej się pośmieję.
To zrób jeszcze Coala, Pipesy, Fanata i Re Abdul.
Jeszcze Chel, Glusob, Wooda, Ty'Glu, Wonóg, Nikowałakasz...

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
eto -każdy wie ale Patrik nie wie, zresztą po co macie wykorzystywać jego "niewiedze" z zakresu pisarstwa?
By się pośmiać trochę? O ile się nie mylę okres Przedszkola już się dawno zakończył, przynajmniej u niektórych z was...

Kilka słów do Patrika - piszesz słabo, kompromitujesz się tym, każdy się z ciebie śmieje.
Lepiej to porzuć bo za daleko na tym nie zajedziesz.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Jak śmiesz w tak perwersyjny i w dodatku jakże kłamliwy sposób oceniać twórczość Patrika? Chłopak ma talent i to wie każdy, może z niego wyjść świetny pisarz. Po prostu mu zazdrościsz! Niech pochłonie Cię BELIAR Eeeeeee...

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Zoom to bluźnierca nie przejmuj się nim mistrzu.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Niech Burn go pochłonie :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Stólcie pyski, psie wyryski. Ja zaczynałem zabawę z pisarstwem jeszcze gorzej i zobaczcie jak skończyłem  :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry