Mistrz 15667 50

O temacie

Autor Patrik

Zaczęty 4.07.2009 roku

Wyświetleń 15667

Odpowiedzi 50

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

Mistrz
#40 2009-07-07, 12:33(Ostatnia zmiana: 2009-07-07, 14:02)
Jak skończyłes? Na pewno nie lepiej niż nasz mistrz Patrik. Nie bluźnij tu, bo w porównaniu do niego jesteś jedynie kupą gnoju!

:D  Patrik, czekamy na następną część.

Edit. Oczywiście, że piałeś gorzej. Malo kto potrafi lepiej pisać niż Patrik. Napisz książkę, będzie lepsza Niż Sapka, na pewno ;)

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Kudlik link=topic=6315.msg55945#msg55945 date=Jul 7 2009, 10:33 AM\'
Jak skończyłes? Na pewno nie lepiej niż nasz mistrz Patrik. Nie bluźnij tu, bo w porównaniu do niego jesteś jedynie kupą gnoju!
To była ironia  :D

Chikaio

Chikaio

Użytkownicy
posty16
Propsy11
  • Użytkownicy

Chikaio

Mistrz
#42 2009-07-07, 22:01(Ostatnia zmiana: 2009-07-07, 22:04)
Do dzisiaj nie potrafię zrozumieć dlaczego takie osoby jak twórca tego tematu umieszczają swoje wypociny w internecie. Przecież nawet upośledzony może na to spojrzeć, i stwierdzić że przygotowany tekst jest słaby. Błędy, nieścisłości fabularne, niepotrzebne opisy i ogólnie nudna historia. Zdaję sobie sprawę że większość od czegoś takiego zaczynała - ale niech to szlag, potrenuj trochę, spójrz na tekst, sam go oceń i dopiero wtedy zajmij się publikacją. A inni ludzie w temacie jeszcze nakręcają kolegę i nie dają mu szans na rozwój, bo zamiast normalnie i konstruktywnie krytykować - ironizują. To samo miało miejsce w temacie Lukasa, który do dzisiaj zdaje się sądzić że jest artystą i Bogiem na tym forum. Wyluzujcie z tym troszkę.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
O co Ci chodzi człowieku?! On jest świetny, a jeśli uważasz inaczej polecam zachować to dla siebie, bo inni mogą jedynie uznać Cię za chorego umysłowo!

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Mistrz
#44 2009-07-07, 23:17(Ostatnia zmiana: 2009-07-07, 23:17)
Chikaio ma rację - może rzeczywiście trochę przesadziliśmy z tym ubóstwianiem słabych pisarzy...

...ale ile jest przy tym zabawy!

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Ale smuty odwalacie.( Moderator. Skasuj ich posty xD) Ja chcę smieszne opowiadanie :P

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
eto -każdy wie ale Patrik nie wie, zresztą po co macie wykorzystywać jego "niewiedze" z zakresu pisarstwa?
By się pośmiać trochę? O ile się nie mylę okres Przedszkola już się dawno zakończył, przynajmniej u niektórych z was...
Myślisz, że na tej stronie gothicgry coś tam wszyscy się radowali na wieść, że Patrik zamieszcza nową powieść? Nie wydaję mi się. Po za tym, skoro zamieszcza jakiekolwiek własne dzieło musi się liczyć z tym, że nie wszystkie komentarze będą niebiańsko pozytywne. Mój nie był pozytywny, bo WEDŁUG MNIE ten twór pisany nie jest dobry. Ja nie zamieszczam swoich opowiadań bo jestem pewny, że będą gorsze niż każde inne.

Zdaję sobie sprawę że większość od czegoś takiego zaczynała - ale niech to szlag, potrenuj trochę, spójrz na tekst, sam go oceń i dopiero wtedy zajmij się publikacją.
Nie wiesz, że autor na każde swoje dzieło mówi że jest zajebiste(przynajmniej raz przez głowę przechodzi to stwierdzenie) i cieszy się jak dziecko?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: eto link=topic=6315.msg56032#msg56032 date=Jul 8 2009, 09:14 AM\'
Ja nie zamieszczam swoich opowiadań bo jestem pewny, że będą gorsze niż każde inne.
Aż tak to może nie...

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie wiesz, że autor na każde swoje dzieło mówi że jest zajebiste(przynajmniej raz przez głowę przechodzi to stwierdzenie) i cieszy się jak dziecko?

Nie wiem, kto Ci nagadał takich głupstw - ale możesz czuć się przez niego wyruchany. Prędzej już oglądają swoje <zajebiste> prace i myślą, cóż to za gniot.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Nie wiem, kto Ci nagadał takich głupstw - ale możesz czuć się przez niego wyruchany. Prędzej już oglądają swoje <zajebiste> prace i myślą, cóż to za gniot.
Nikt mnie ruchać nie będzie, bo po pierwsze za młody jestem, a po drugie gdy ja coś tam zrobię, to najpierw przez chwilę myślę właśnie o zajebistej zajebistości mojego dzieła, a dopiero później dołuje mnie wygląd innych, dużo lepszych prac. Jeśli ktokolwiek w jakikolwiek sposób poczuł się urażony czytając moje posty - serdecznie przepraszam.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Do dzisiaj nie potrafię zrozumieć dlaczego takie osoby jak twórca tego tematu umieszczają swoje wypociny w internecie. Przecież nawet upośledzony może na to spojrzeć, i stwierdzić że przygotowany tekst jest słaby. Błędy, nieścisłości fabularne, niepotrzebne opisy i ogólnie nudna historia. Zdaję sobie sprawę że większość od czegoś takiego zaczynała - ale niech to szlag, potrenuj trochę, spójrz na tekst, sam go oceń i dopiero wtedy zajmij się publikacją. A inni ludzie w temacie jeszcze nakręcają kolegę i nie dają mu szans na rozwój, bo zamiast normalnie i konstruktywnie krytykować - ironizują. To samo miało miejsce w temacie Lukasa, który do dzisiaj zdaje się sądzić że jest artystą i Bogiem na tym forum. Wyluzujcie z tym troszkę.
Już wyjaśniam. Pisany przeze mnie tekst w wieku gówniarskim wyglądał tak samo. Ja jednak nie dostrzegałem tego wszystkiego. Powód? Wiek. W młodym wieku po prostu nie zauważasz chujstwa swoich wypocin. Gorzej, jeśli kolo ma już z czternaście lat.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry