2# Dzień Screena 81150 220

O temacie

Autor Zoom

Zaczęty 20.06.2009 roku

Wyświetleń 81150

Odpowiedzi 220

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

2# Dzień Screena
#100 2009-07-16, 23:13(Ostatnia zmiana: 2009-07-16, 23:15)
Chodzi mi o konkrus. Gdzieś już kiedyś dyskutowaliśmy o rodzaju głosowania i jak to wtedy Zysk powiedział, jedna ankieta na najlepszy mod nie ma sensu, gdy jeden z modów gniecie wszystkie inne, a taki przypadek mamy i objawił się ostatnio, gdy drugie miejsce miało z chyba 30 głosów, a pierwsze powyżej 150...
Jak już mówiłem, najlepiej przeprowadzić trzy głosowania na trzy miejsca, jedno po drugim.

Poza tym deks, daj troche czasu. Nie wiem jak to sobie wyobrażasz, ale niektórzy chcą pokazać coś konkretnego, a nie setny raz tą samą lokacje z innego ujęcia, tylko dlatego bo dałeś kilka dni czasu na wysłanie screenów.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
nie, tak nie może być. ocenianie modów na +/- lub w skali np. 1 do 5. robienie wielu głosowań w ten sposób nie ma sensu. wygrywa najlepsza średnia lub najwyższa mediana, w przypadku równości średnia.

robienie wielu głosowań to zły pomysł. ludzie by musieli 3 razy wchodzić na forum, a nie każdy spędza tu całe dnie :(

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

2# Dzień Screena
#102 2009-07-16, 23:30(Ostatnia zmiana: 2009-07-16, 23:31)
Ale głosowanie takie, to rozumiem że w formie ankiety, a nie wysyłania postów z oceną?
I skala mogła by być nieco większa, np. 0-10, żeby móc precyzyjniej ocenić projekt.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
oczywiście

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Poza tym deks, daj troche czasu. Nie wiem jak to sobie wyobrażasz, ale niektórzy chcą pokazać coś konkretnego, a nie setny raz tą samą lokacje z innego ujęcia, tylko dlatego bo dałeś kilka dni czasu na wysłanie screenów.
Sprecyzuj "kilka dni" :(

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A od kiedy toczą się rozmowy o tym? Ja z teamem zdążyłem już porobić screeny, ustalić które dać itp.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dałeś 4-5 dni ;)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pewna osoba pytała się mnie czy będzie owa 2ga edycja dnia screena ( z tego co pamiętam to był 04.07.2008r.) [...] Może zrobimy powtórkę tej uroczystości tego samego dnia?
20 czerwca, 14 dni przed proponowaną datą konkursu.
Cytat: Dekster link=topic=6144.msg55122#msg57140 date=Jul 2 2009, 02:02 PM\'
Za tydzień (czwartek)
2 lipca, 7 dni przed proponowaną datą konkursu.
Cytat: orcwarrior link=topic=6144.msg55126#msg57140 date=Jul 2 2009, 02:19 PM\'
Ok, dalbym jeszcze ze 3 dni dla portalów tak aby zdazyly o tym wszystkim uprzedzić, no i zeby na forum to tez przygotowac ladnie, chociaz w sumie troche wiecej czasu by nie zaszkodzilo na zdanie screenow jakies 10 dni, do tego pare dni dla portali wyszyby 2 tygodnie.
Co do reszty nie mam zastrzezen.
2 lipca, 14 dni przed proponowaną datą konkursu.
Cytat: Dekster link=topic=6144.msg55130#msg57140 date=Jul 2 2009, 02:36 PM\'
Ok, czyli ustalone? 10 dni dla modderów + ewentualnie kilka dla portali?
2 lipca, 10+ dni przed proponowaną datą konkursu.
Cytat: orcwarrior link=topic=6144.msg55225#msg57140 date=Jul 3 2009, 10:26 AM\'
3-4 Dni lużu żeby ochronić się przed naglymi wypadkami nie zaszkodzą.
To jak, nikt nie wyraża chęci poprawek? to czas chyba zacząć działać ;) .
3 lipca, 13-14 dni przed proponowaną datą konkursu.
Cytat: serail link=topic=6144.msg55367#msg57140 date=Jul 4 2009, 11:34 AM\'
Od wczoraj za 13-14 dni. A więc gdzieś 16-17 lipca.
4 lipca, 12-13 dni przed proponowaną datą konkursu.

Buła, Ty to nazywasz 4-5 dni? Zastanów się trochę i przeczytaj cały temat, zanim cokolwiek powiesz. Jeśli do tej pory nic nie zrobiłeś, to jest to tylko Twoja wina, i jeśli będziesz zmuszony pokazać byle co lub nie pokażesz nic, to także jest wyłącznie Twoja wina. O konkursie wiedziałeś, więc nawet nie możesz mieć wymówki, że nikt Cię nie poinformował.

Proponowałbym nie czekać na outsiderów, bo jak będą się co chwilę pojawiać tacy spóźnialscy, to nigdy ten konkurs nie zostanie zorganizowany. Oni się powinni dostosować, a nie reszta do nich.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie ma sensu. Nie wydaje mi się, żeby dzisiaj nagle wszyscy dali. Przekładamy na następny tydzień.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Nie ma sensu. Nie wydaje mi się, żeby dzisiaj nagle wszyscy dali. Przekładamy na następny tydzień.
Lol ;)

Moje portfolio

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A co? Robimy z dwiema grupami?

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Nie śmieję się z ciebie i tego, że przesuwasz, ale z tego, że od początku miesiąca ludzie nie potrafią zrobić kilku screenów.
W VainHearts już dobry tydzień temu wybraliśmy screenshoty i jest dobrze

Moje portfolio

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
są wakacje, nie wszyscy spędzają je w domu.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
I niby nagle wszyscy wyjechali i od dobrych dwudziestu dni nie ma tu 80% ludzi?

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

2# Dzień Screena
#114 2009-07-17, 16:27(Ostatnia zmiana: 2009-07-17, 16:29)
Ehh, rozumiem można być ustępliwym, można iść ludziom na rękę, tłumaczyć wszystko wakacjami, końcem świata, zakupem psa czy pogrzebem babci ale BEZ PRZESADY. To samo było w poprzednim roku i nie ma co się oszukiwać bo niektórym najwyraźniej na tym nie zależy a jak już coś robią to z wielką łaską przez co czekać muszą inni. Termin to termin, jeśli ktoś się nie potrafi dostosować to JEGO STRATA - będzie miał szanse za rok albo w międzyczasie sam zobaczy, że jest coś nie tak i weźmie sprawy w swoje ręce zamiast marudzić, że "portale siem nie interesujom".
brak dostatecznych chęci, motywacji, czasu, uzasadnienia obsuwy = brak zainteresowania inicjatywą

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Póki co screeny oddali:

VainHearts
Spirit of the Fight

Buła mówił, że już robi screeny do Gniewu Beliara.

Poprosiłbym o przesyłanie ich wraz z miniaturkami na moje PW.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Sorry, ale jak zawsze organizacja kuleje.

Zaraz zaraz, wiem że każdemu ciężko się zabrać za organizacje i wógole, ale 4 lipca!?
Ja zadnego powiadomienia o DS 2 w tym dniu nie otrzymałem, nie wiem co z innymi szefami teamów. No ale 4 lipca to nie jest zbyt odległa data, oczywiście, screeny jakieśtam można porobic, ale o przygotowaniu nowych lokacji itd. juz nie ma mowy.(...)

Cytat: Dekster link=topic=6144.msg56629#msg55119 date=Jul 13 2009, 09:30 AM\'
Porozsyłam wiadomości do szefów grup, którzy jeszcze nie zadeklarowali się, że wezmą udział.

Cytat: Dekster\'
Nie zostało to jeszcze ustalone. Kilka teamów się zbierze, to damy datę.

Przez cały ten temat nie padła żadna konkretna data. Poza tym udział w tym dniu zgłosiło 4(?) teamy. Więc coś jest nie tak...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Dostanę jeszcze screeny od dwóch-trzech grup i dam konkretną datę, bo jaki jest sens w pokazywaniu screenów dwóch grup? Wtedy już, jeżeli ktoś nie da, to jego strata, ale prosiłbym, jak już thoro powiedział, żeby później nie pierdolić, że każdy ma w dupie czyjąś modyfikację.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A ile osób odpisało ci na pw i jakie były odpowiedzi, jeśli oczywiście można wiedzieć?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

2# Dzień Screena
#119 2009-07-17, 17:26(Ostatnia zmiana: 2009-07-17, 17:29)
Buła odpowiedział, a wysłałem jeszcze do paru osób (na pewno do Gothera i Kudlika, więcej nie pamiętam). Pisałem jeszcze do Xardasa na GG, ale nikt z tej trójki nie odpowiedział. Trudno.

Aha. Dark napisał, że chcieliby coś pokazać z Wiedźmina i wystartować w konkursach. Co do tego pierwszego nie mam nic przeciwko, w końcu to "święto" niby wszystkich modów.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry