Wsparcie ze strony mediów 31292 130

O temacie

Autor

Zaczęty 24.03.2009 roku

Wyświetleń 31292

Odpowiedzi 130

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Wsparcie ze strony mediów
#20 2009-03-28, 18:04(Ostatnia zmiana: 2009-03-28, 18:04)
Daj nam znać jak coś uzgodnisz.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#21 2009-03-28, 18:07(Ostatnia zmiana: 2009-03-28, 18:10)
Gup się zgadza, czekam na propozycje moderatorów działu modyfikacje. GS i Tawerna prawdopodobnie też będą na tak :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#22 2009-03-28, 18:10(Ostatnia zmiana: 2009-03-28, 18:11)
Cytat: Buła link=topic=5504.msg47599#msg47599 date=Mar 28 2009, 10:27 AM\'
Tylko obawiam sięż e TG i szczególnie GS nie przyjmą tej propozycje z takim entuzjazmem.
Co do G UP... Cóż, ja się tego serwisu nie tykam.

W każdym razie pomysły są jak najbardziej ciekawe i myślę że warto spróbować.

lol czy wy sądzicie że nie mając dojścia z góry robiłbym jakieś społeczne akcje tylko po to aby się użerać z jakimiś debilami dla waszego dobra? jest okazja to chcę to wykorzystać, tak abyście również coś z tego mieli. proste a skoro przy okazji udało mi się kogoś zainspirować i teraz dark i inni coś chcą zrobić to jeszcze lepiej.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poprosze też aby zrobili na problemy z modami oddzielny dział, bo sie wszystko chrzani w jednym dziale. Jedni prezentują mody, inni mają jakies tam problemy itd.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ale poprosiłeś o działy na forum, czy portalu?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#25 2009-03-28, 18:16(Ostatnia zmiana: 2009-03-28, 18:17)
Wszędzie

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
gej site nie warto się zajmować, pozycja tej strony na przestrzeni lat spadła całkowicie a advo zamiast iść na rękę dalej bawi się w mhroczną wróżkę. czas zapłaty ma nawet własny dział na forum i co z tego? zainteresowanie dyskusją jak i samym modem żenujące także nie warto do nich podbijać bo pozycje lidera i głównego źródła informacji to oni bezpowrotnie stracili kilka lat temu.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na rzecz tawerny

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano

Damianx

#28 2009-03-28, 19:47(Ostatnia zmiana: 2009-03-28, 19:49)
Szefem na GS jest advocate czy addon ? Bo chyba kiedyś addon tu pisał że chciał jakąś współprace czy cuś.

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Wszystko zależy od osoby. Na ogół za dział z modyfikacjami odpowiada jedna konkretna osoba. Jeśli jest to taki AddoN, czy ktoś, to albo trzeba wzruszyć ramionami albo zaapelować do wyższej ponad nim instancji, np. Advocate#msgote]Wszystko zależy od osoby. Na ogół za dział z modyfikacjami odpowiada jedna konkretna osoba. Jeśli jest to taki AddoN, czy ktoś, to albo trzeba wzruszyć ramionami albo zaapelować do wyższej ponad nim instancji, np. Advocatea. Jeśli i to nie poskutkuje...
Nie zgadzam się. Akurat z AddoNem (chyba z jako jedynym "wyższym" z GS) nigdy nie miałem problemów, ba! Sam się do mnie zgłosił się w związku z Prologiem Negretha.

gej site nie warto się zajmować, pozycja tej strony na przestrzeni lat spadła całkowicie a advo zamiast iść na rękę dalej bawi się w mhroczną wróżkę. czas zapłaty ma nawet własny dział na forum i co z tego? zainteresowanie dyskusją jak i samym modem żenujące także nie warto do nich podbijać bo pozycje lidera i głównego źródła informacji to oni bezpowrotnie stracili kilka lat temu.
Akurat w porównaniu do Jogurtów, CZ jest tam ubóstwiany  ;)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
AddoN odszedł z redakcji i jest łyso. Ale mam kontakt z nowym redaktorem.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
AddoN odszedł? W takim razie rzeczywiście docenia się ludzi dopiero po tym, gdy nie pełnią już swojej funkcji.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jedyne liczące sie portale przy tej głupiej grze to tg i g up, gs na odczepke też można dać. do reszty nie ma co podbijać. jak już proponuje popodbijać do serwisów typu gameexe, strefa rpg i takie tam.

mi zaproponowano zrobienie czegoś takiego przy nowej tawernie. jako że nie mam czasu ani ochoty chcę obmyslec z wami zastępcze rozwiązanie bo jednak dobrze abyście na tym skorzystali.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jakiś czas temu wysłałem maila do advocate:

Witam!

Ostatnio prowadzone są debaty na temat wspierania polskiego moddingu Gothica przez serwisy poświęcone tematyce właśnie tej serii. Wszyscy doszli do jednego wniosku, że modyfikacje są wręcz ignorowane. Nie mówię tu o ignorancji graczy, lecz portali o serii Gothic. Na tych największych stronach brakuje takiego działu, jak "modyfikacje", a jeżeli gdzieś już on się znajduje, to jest schowany i niezadbany. Obecnie staramy się to zmienić. W planach jest, aby to ktoś właśnie ze sceny zajmował się aktualizowaniem takich działów. Wielu graczy w ogóle nie ma pojęcia o istnieniu czegoś takiego, jak "mod". Chodzi nam głównie o udostępnienie widocznego działu (traktowanego na równi z działami Gothic, Gothic2, Gothic3), aktualizacją zająłby się przydzielony człowiek z forum theModders.org, ktoś, kto jest obeznany z tym tematem i często mógłby aktualizować dział. Nie wydaje mi się, aby dla Was bardzo to przeszkodziło, lecz dla nas, modderów, pomogłoby to niesamowicie. Modyfikacje przecież tworzymy dla graczy, a naprawdę duża część nie zna wielu modyfikacji (o ile jakieś zna). Jak już pisałem - naszym celem jest zmienienie tego.

Proszę o obiektywne rozpatrzenie sprawy, a nie od razu wyrzucanie wiadomości do kosza.

Pozdrawiam

Dzisiaj dostałem odpowiedź:

Witam,
Osobną strefę dla modów mieliśmy w planach, ale wytyczne z phx.pl, które niedługo później się pojawiły, zaczęły z nimi kolidować, ponieważ ciągle jest przekładana reorganizacja wortalu.
Niedawno wyznaczyliśmy nowego newsmana, który tematyką będzie obejmować wyłącznie scenę moderską. Jest to Giselher (nr gg: 6023899) i prosiłbym, żeby z nim kontaktować się w sprawach aktualności.
Przy okazji - mamy odrestaurowany moduł wysyłania newsów, również może się przydać.

Pozdr.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Czyli jest jakaś nadzieja, haha... Ale ktoś w końcu musiał zaingerować... Tak trzymać :P

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Mi bardzo pasuje moduł dodawania propozycji newsów.
Takie coś to dobre rozwiązanie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Tym Giselherem ma być Nobody? Bez jaj. Mam nadzieję, że potrafi lepiej pisać newsy niż budować sobie opinię na TM.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

#37 2009-04-01, 20:34(Ostatnia zmiana: 2009-04-01, 20:55)
Post nieważny, Oszust się podawał za tego ciula :/

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Z mojej strony nic nie wyniknie, zerwałem współpracę :D . Przy okazji dowiedziałem się kilku interesujących kwestii min. o isentorze jednak niestety nie mogę o tym mówić na forum publicznym czego żałuje z całego odbytu :D .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob