Sprawy związane z Forum 688961 2598

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 688961

Odpowiedzi 2598

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: kazzmir link=topic=425.msg46238#msg46238 date=Mar 8 2009, 21:18\'
tm padło tak naprawde dopiero raz. teraz wlasnie, rok temu to byla wina czegos innego, nie pamietam czego niestety. wszystkie inne poprzednie problemy wynikaly z tego ze a to sie przenosilismy na inny serwer, a to upgradu ipb nie potrafilismy zrobic a to jakis moj blad wynikajac z nieumiejetnosci itp. dlatego czepianie sie serwera to temat zastepczy wzledem tego co sie dzieje wogole na forum.
ale powiem Ci że ta ostatnia awaria ciekawa była, baza danych oraz pliki forum :)
no cóż, ja tam jestem tylko szarym userem na tM wiec i tak nie mam nic do gadania :P

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
IPB jest ogólnie przyjazne

Niby pod jakim względem? Tawerna przede wszystkim zmieniła skrypt forum ze względu na duże wymagania ipb względem serwera oraz fakt że z całego kolektywu to oni generują największe obciążenie.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Po prostu lubię IPB ;) .

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Thörbjorn link=topic=425.msg46312#msg46312 date=Mar 9 2009, 17:31\'
Niby pod jakim względem? Tawerna przede wszystkim zmieniła skrypt forum ze względu na duże wymagania ipb względem serwera oraz fakt że z całego kolektywu to oni generują największe obciążenie.
IPB jest mimo wszystko przyjazne dla skrypterów oraz ma duży support
chciałem poziomkaz.pl postawić na SMF, w dokładnie taki sam sposób jak teraz, ale jakoś nie poszło
także ilość dobrych i darmowych skinów, dodatków itp. jest o wiele większa dla IPB

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
oficjalnie proszę o moderatora w dziale gry

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Może dobrym pomysłem byłoby dawanie SB userom powyżej 20 postów (automatycznie)?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
powyzej 40 tak!

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
W sumie może być i ponad 40 :( .

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
znaczy moze byc i 20 czy 30 bo przeciez nie chodzi o jakies elitaryzowanie tylko czas potrzebny do zapoznania sie ze splendorem forum :( . w wiekszosci linki podaja wlasnie osoby ktore  maja postow ponizej 20

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Idzie to chyba zrobić, tylko nie wiem, czy wszystkich, który mają już ponad 30 przeniesie od razu :( .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
oficjalnie proszę o moderatora w dziale gry
To na Twoim kompie da się uruchomić coś takiego jak gry?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Sprawy związane z Forum
#71 2009-08-02, 17:52(Ostatnia zmiana: 2009-08-02, 17:52)
To na Twoim kompie da się uruchomić coś takiego jak gry?

+hd4850 512mb

nie da sie...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Sprawy związane z Forum
#72 2009-08-02, 17:53(Ostatnia zmiana: 2009-08-02, 17:54)
Po prostu nie pomyślałem, że mogłeś wymienić sprzęt. To wszystko.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
sprzet wymienilem na poczatku poprzednich wakacji. ze spostrzegawczosci 6+

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
sprzet wymienilem na poczatku poprzednich wakacji. ze spostrzegawczosci 6+
Faktycznie, moim głównym celem życiowym powinno być sprawdzanie stanu Twojego komputera.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Sprawy związane z Forum
#75 2009-08-02, 17:59(Ostatnia zmiana: 2009-08-02, 18:00)
skoro o jego stanie piszesz to wypadałoby nie podawać błędnych informacji...

Co do shoutboxa pomysł dobry, wcześniej było lepiej.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Sprawy związane z Forum
#76 2009-08-02, 18:00(Ostatnia zmiana: 2009-08-02, 18:01)
skoro pokusiles sie o sprawdzenie postow z przed 3/4 miesiecy to wnioskuje ze jestes na tyle zainteresowany moja aktywnoscia na forum ze nie moglo to umknac Twojej uwadze. sam fakt tego ze w dziale gry wypowiadam sie w wiekszosci tematow sugeruje dostateczne wiele.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
skoro pokusiles sie o sprawdzenie postow z przed 3/4 miesiecy to wnioskuje ze jestes na tyle zainteresowany moja aktywnoscia na forum ze nie moglo to umknac Twojej uwadze. sam fakt tego ze w dziale gry wypowiadam sie w wiekszosci tematow sugeruje dostateczne wiele.
Nie wiem o sprawdzanie jakich postów się miałem pokusić, więc raczej na to nie odpoiem. Zainteresowany Twoją aktywnością? Nie, po prostu sam mi mówiłeś, że masz złoma starszego od mojego (na którym to nie dało się nawet znośnie zwiedzić OR). Mówiłeś-czas przeszły. Mam przestarzałe informacje. Poza tym od... roku (?) nie jestem tu zbyt aktywny, ba! Zdarzały mi się długie przerwy. Wypowiadanie się przez Ciebie w dziale gry? Nigdy się nie angażowałem w czytaniu go, ostatnio chyba coś tam pisałem, ale nie zwracałem szczególnie uwagi na to kto jest autorem wypowiedzi, na które odpowiadałem.
skoro o jego stanie piszesz to wypadałoby nie podawać błędnych informacji...
To do mnie? Jeśli tak, to podaję nie błędne, a przestarzałe informacje, za co przepraszam.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie wiem o sprawdzanie jakich postów się miałem pokusić, więc raczej na to nie odpoiem

post do ktorego sie odnisoles (ten o nadaniu moderatora) ma 4 miesiace :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Spóźnione, ale dostałeś tego modka :D .

0 użytkowników
Do góry