Pulpity 610231 1795

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 20.07.2008 roku

Wyświetleń 610231

Odpowiedzi 1795

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Uzywam sevena już ponad rok i nie spotkałem się z grą/programem która by nie działała.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

Pulpity
#361 2011-08-28, 22:15(Ostatnia zmiana: 2011-08-28, 22:16)
@Wowoz: masz na MX-ie jakieś problemy z grami, sterownikami czy czymśtam jeszcze? Bo sam bym zainstalował.

[mod=wowoz]nein[/mod]

fajnie.

makin' bacon

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Bo 7-demka i Vista są wujowe jeśli lubi się grać w starsze gry.

I dlatego dobrze jest posiadać dobrego laptopa z 7-demką i kompa z leciwym windowsem. Wilk syty i owca cała.  :lol2:

Комиссар RBT

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Pulpity
#363 2011-08-28, 22:23(Ostatnia zmiana: 2013-02-17, 00:50)
O ile nie rozumiem ludzi używających xp, o ile nie rozumiem komputerów nie lubiących sevena o tyle nie rozumiem ludzi wrzucających ten skin obejmujący szare paski i pomarańczowy guzik w winXP. Dla mnie to wygląda jak naprawdę gówno ponad gówna. Jest tyyle skórek, całych "paczek modyfikacyjnych" które czynią winxp jakkolwiek znośnym dla oka, a tu takie brzydkie shity : |
Też tego wszystkiego nie rozumiem.

[mod=mea]nawet to jest ładniejsze od tego pomarańczowoczarnego : |[/mod]

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Alternatywa na XP (szybka) http://forum.windowsmx.pl/windows-jg-by-sromotnik.html - obecnie zainstalowany na moim kompie
Oczywiście tez jest MX, który jest naprawdę dobry. Mój sprzęt też nie lubi sevena. :D

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
mi tam nawet pierwszy fallout działał na sevenie. kto uważa że seven to zły system niechaj szczeźnie w piekle

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Pulpity
#366 2011-08-29, 00:09(Ostatnia zmiana: 2011-08-29, 00:17)
Uzywam sevena już ponad rok i nie spotkałem się z grą/programem która by nie działała.

Spróbuj odpalić Star Wars: Knights of the Old Republic na siódemce, jeśli ci się uda to jesteś mistrz.

A poza tym nawet jak się uda odpalić grę, to są jakieś niedociągnięcia np. w Gothic I i II są problemy z muzyką albo jej nie ma albo #msg1005293włącza#msg1005293 się w określonych miejscach. Na XP nie miałem żadnego problemu.

Fix co wyszedł co naprawia muzykę, daje radę, ale dalej muzyka po wczytaniu gry #msg1005293włącza#msg1005293 się w określonym miejscu.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Teenagent nie działa!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
dosbox wita.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Pulpity
#369 2011-09-06, 22:30(Ostatnia zmiana: 2011-09-06, 22:31)

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
le awful

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Takie miało być. Szkoda myślałem, że ktoś się nabierze, że to win98 jak mój brat. :D

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli mam być szczery to zastanawiałem się czy to nie Vista

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Albo XP + ikony z Visty.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Pulpity
#374 2011-09-08, 12:23(Ostatnia zmiana: 2011-09-08, 16:55)
http://s4.ifotos.pl/img/Beztytulu_hawqpxq.jpg

EDIT: ehehehe tylko sobie jaja robiłem z tą tapetą.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wiktor Suworow, Akwarium

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games