Wybory parlamentarne 2015 173015 571

Ankieta

Na jaką partię (komitet wyborczy) oddasz swój głos w wyborach parlamentarnych 2015?

Prawo i Sprawiedliwość
6 (12.2%)
Platforma Obywatelska
1 (2%)
Partia Razem
2 (4.1%)
KORWiN
30 (61.2%)
Polskie Stronnictwo Ludowe
0 (0%)
Zjednoczona Lewica
2 (4.1%)
Kukiz’15
3 (6.1%)
Nowoczesna Ryszarda Petru
1 (2%)
inna
4 (8.2%)

Głosów w sumie: 47

Głosowanie skończone: 2015-10-25, 12:39

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 4.10.2015 roku

Wyświetleń 173015

Odpowiedzi 571

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

Wybory parlamentarne 2015
#140 2015-10-21, 17:32(Ostatnia zmiana: 2015-10-21, 17:39)
@Leinnan forsujesz na swoj poglad jako prawicowiec, a glosujesz na osobe, ktora w swoich szeregach ma ludzi od skrajnej lewicy do ruchu narodowego?

Tak, ze względu na program strategię.

Adanos, musiałem znaleźć screen wpisu na FB bo filmik nie oddaje pełni niemocy umysłowej Korwina:

WSPANIAŁY TRENING DLA ORGANIZMU DZIECKA

Kazmir- dwie sprawy. Nie popieram do kurwy nędzy PiSu więc zdobądź się na argumenty nie zawierające słów "PiS" i "Kaczyński".
Druga sprawa- będę głosował na Kukiza. Teraz zastanawiam się na kogo konkretnie.

Przy okazji, z lekkim przymrużeniem oka:

Korwinizm to sekta/relgiia:
-jest Bóg(wolny rynek i jego niewidzialna ręka)
-utracony raj(kapitalizm XIX wieku)
-syndrom oblężonej twierdzy(kto nie z nami, ten lewak[odpowiednik wroga ludu])
-Mesjasz(Korwin)
-proste rozwiązanie wszelkich bolączek świata

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Lainnan, to co JKM napisał w tamtym poście nijak udowadnia jego "niemocy umysłowej". Swoją drogą był kiedyś BARDZO podobny post do tego co teraz wstawiłeś, trzy razy sprawdzałem czy data się zgadza. 

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Czyli podsumowując rybopiotrowi nie podoba się Korwin dlatego bo uważa, że jego zwolennicy traktują go jak mesjasza (bo jako, że bronią go przed fałszywymi oskarżeniami tzn że mesjasz). Czyli powodem do wyzywania Korwina do pajacy jest niewiedza i zawiść. Takie typowe cebulactwo.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Dyskusja tutaj jest bezsensowna. PiS wygra bezkonkurencyjnie te wybory, a PO już się ośmieszyło podczas debaty Andrzeja Dudy i Komorowskiego.

PS. Zobaczymy czy duda polepszy polskę.  :)

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Czyli podsumowując rybopiotrowi nie podoba się Korwin dlatego bo uważa, że jego zwolennicy traktują go jak mesjasza (bo jako, że bronią go przed fałszywymi oskarżeniami tzn że mesjasz). Czyli powodem do wyzywania Korwina do pajacy jest niewiedza i zawiść. Takie typowe cebulactwo.

To jak nazwiesz sprowadzenie wszystkich moich wypowiedzi w tym temacie do fragmentu mojego ostatniego posta i na tej podstawie wysnuwanie wniosków bez brania pod uwagę całej reszty?

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
reszta też była głupia

Wonski

Wonski

Gry (themodders@telegram)
radio engineer
posty256
Propsy91
ProfesjaProgramista
  • Gry (themodders@telegram)
  • radio engineer
Czy tylko mnie szlag trafił jak słuchałem podczas debaty tego rudego neo-komunisty? Cholera jasna, nigdy wcześniej go nie słyszałem, ale wystarczyło kilka zdań i od razu można było wyrobić opinię na jego temat. 
No takiego stężenia głupoty to jeszcze nie widziałem, jakim cudem ten typ uzbierał 100 tys podpisów. Jeszcze widzę, że nawet tutaj na forum ktoś chyba przez przypadek oznaczył jego partię.

Trochę przeglądałem internetu by coś ciekawego się o nim dowiedzieć. Nie byłem zbytnio zaskoczony. Zwykły komunista. Idealista co chce wyrównywać nierówności społeczne, każdemu kawałka odbytu użyczyć... Pasjonat modelu szwedzko-francuskiego.
Nie przypominam sobie by jakikolwiek idiota zdobył takie poparcie by przebić się do mediów głównego nurtu.

W internetach można znaleźć kilka imponujących kwiatków, które nie stawiają jego osoby w na tyle dobrym świetle, móc go delegować do sejmu.
Jestem na prawdę zaskoczony tym, że zdołał uzbierać 100tys podpisów.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
reszta też była głupia
A tobie śmierdzą stopy. Argument na tym samym poziomie.

Swoją drogą propsy dla Korwina za wygranie na debacie z samym sobą(brak korwinizmów), Kukiz się motał, a Petru był najbardziej merytoryczny. Szczególne propsy dla tego ostatniego za chęć zrównania wszystkich stawek VATu do jednej.

Fareus, sondaże internetowe są bezwartościowe. Młodzieżówki partyjne manipulują wynikami.

@Sztywny Lenin wiecznie żywy.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Leinnan których polityków uważasz za skutecznych? zrób listę po nazwisku... 

-utracony raj(kapitalizm XIX wieku)
-syndrom oblężonej twierdzy(kto nie z nami, ten lewak[odpowiednik wroga ludu])
-Mesjasz(Korwin)
-proste rozwiązanie wszelkich bolączek świata
wolę raj utracony niż budżet pustoszony przez kłamców.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
@KolegaZWojska pamiętaj o Rzece, dawno nie widzieliśmy efektów prac. :D

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Fareus, sondaże internetowe są bezwartościowe. Młodzieżówki partyjne manipulują wynikami.

To nie było na serio, chciałem pokazać, że Korwin wygrywa wszystkie sondaże internetowe. Swoją drogą to u mnie w szkole będzie sondaż przedwyborczy. Ozjasz Goldberg ma mój głos.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
A tobie śmierdzą stopy. Argument na tym samym poziomie.

Bo ja nie postawiłem argumentu tylko tezę.

Wrzucasz jakiś post Korwina, który krytykujesz jakoby przechodzenie choroby w młodym wieku było dla dzieci wyrokiem inwalidztwa i mam z tobą prowadzić jakąś poważną polemikę :/

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
To nie było na serio, chciałem pokazać, że Korwin wygrywa wszystkie sondaże internetowe. Swoją drogą to u mnie w szkole będzie sondaż przedwyborczy. Ozjasz Goldberg ma mój głos.
Korwin jednakowo wygrywa wiekszosciowo kazdy sondaz internetowy, oczywiscie te ,,niezalezne" po czym okazuje sie... 2% albo i mniej.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie tym razem! :P i obym się nie mylił. 5% musi być

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
No ja mam nadzieję że w tych 20% które głosowało na Kukiza w prezydenckich przynajmniej połowa to byli ludzie tacy jak ja, którzy w sumie mieli głosować na Korwina ale jako że jest on zbyt nieobliczalny jak na urząd prezydenta to głosowali na Kukiza i teraz powrócą z pełnym impetem i Korwin będzie miał wynik kilkunastoprocentowy.

Post połączony: 2015-10-21, 21:54
Btw. Pochwalę się, że wysłałem nawet swoją dziewczynę do komisji, żeby wszystkiego ładnie przypilnowała ^^

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Przyznam szczerze, ze gdybym mial pewność, że mój glos przyczyni się do wiekszosciowego poparcia Korwina to bym go poparl. Ale niestety, trzeba wybrać miedzy wiekszym złem (PO) a małym (PiS).

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przyznam szczerze, ze gdybym mial pewność, że mój glos przyczyni się do wiekszosciowego poparcia Korwina to bym go poparl. Ale niestety, trzeba wybrać miedzy wiekszym złem (PO) a małym (PiS).
Jak zagłosujesz na Korwina to na pewno przyczynisz się do większego poparcia Korwina. Pomyśl teraz, że milion osób ma dylemat jak ty i pomyśl, co by było, gdyby ten milion jednak zagłosował na Korwina.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

No to zależy na jaki sondaż patrzysz. Według forumowego Korwin będzie miał większość konstytucyjną z grubym hakiem, a pis ledwo przedrze się przez próg XD

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Ale niestety, trzeba wybrać miedzy wiekszym złem (PO) a małym (PiS).
Wybieranie między mniejszym złem a większym nic nie zmienia, tylko się wymieniają stołkami, a dla typowego zjadacza psiego gówna chleba sytuacja pozostaje taka sama. O ile w wyborach prezydenckich można to wybaczyć/zrozumieć, bo się głosuje na jedną osobę, o tyle w parlamentarnych, gdzie de facto wybiera się partię, jest to podejście bez sensu, bo obie te partie oszukują nas od lat i grają na czas. Mój głos chyba znowu powędruje na Cookiesa, nie dość że jest bardziej obliczalny, to jest jakaś niewielka pewność, że przejdzie przez ten zasrany próg.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników
Do góry