Gry godne polecenia 44573 122

O temacie

Autor Sawik

Zaczęty 13.03.2015 roku

Wyświetleń 44573

Odpowiedzi 122

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A myślałem ze znajda sie osoby grajace w gry Indie :|

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
W jakieś Indyki się grało, Darkest Dungeon mega gra(trudna jak diabli :D), survivali mmo nie będę wymieniał, Grim Dawn h'n's twórców Titan Questa,  gry minecrafto podobne(terraria, starbound, factorio, space engineers) no i Wolcen: Lords of Mayhem h'n's ciągle w early acces ale piękna gierka :D

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
grał w to ktoś? pomysł i wykonanie fenomenalne
https://www.gog.com/game/scanner_sombre

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Crysis 2  Ło matulu, tak genialnie wykonanego singla fps to już dawno nie widziałem na moje śliczne oczy :D

Grywalność, praktycznie ideał. Wszystko naprawione od crysisa 1, funkcje kombinezonu, przez duże ilości amunicji i ilość oraz wybór broni. Fabuła jest dobra, i tylko tyle, marzy się jakas bardziej lepiej napisana, ale nie ma na co narzekać. Grafika, fizyka animacje, optymalizacja daje tutaj 10/10  Zmiana otwartego świata na liniowe misje w 2 to strzał w dziesiątke, długość gry jest wręcz idealna, na cenę którą zapłaciłem w promocji to chyba najlepszy zakup gry mojego życia od dawna :ok:   No i duży props za pokazanie jak powinna wyglądać wojna przyszłości, i technologia, tutaj crysisy biją cody po całości

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13703

@Aztek, grałeś w Ninja Blade?  Twórców Dark souls   Jestem ciekaw czy warto kupić bo jest w promocji

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13703

@Aztek, grałeś w Ninja Blade?  Twórców Dark souls   Jestem ciekaw czy warto kupić bo jest w promocji

@Mac Dun
Ja grałem w Ninja Blade, mam z gazetki CD-Action. Nie wiedziałem nawet, że to gra twórców Dark Souls. To ponoć coś w stylu DMC i Ninja Gaiden (w oba nie grałem). Walka nie jest tu wymagająca, nawet na trudnym gra jest dosyć prosta, jest też dosyć krótka, bo ma bodajże dziewięć misji i zjebany system checkpointów (trzeba przejść całą misję, żeby się zapisało, nie da się w połowie misji wyłączyć gry i potem jej wznowić). Na plus jest to, że w każdym poziomie są po dwa lub trzy bossy, nie są specjalnie trudne, ale są zróżnicowane. Można zagrać, gra nie jest zła i nawet całkiem fajnie mi się w nią grało.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@Fabiosek

Gra jest jakaś w miarę ciekawie zrobiona, nie jest nudna, rożnorodna? Żeby mnie nie znudziła szybko

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Skyrim Special Edition i pińćset modów xD.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Skyrim Special Edition i pińćset modów xD.

A wchodzą do niej mody z normalnej edycji? Bo wątpię, a to na normalkę jest najwięcej.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Fabiosek

Gra jest jakaś w miarę ciekawie zrobiona, nie jest nudna, rożnorodna? Żeby mnie nie znudziła szybko

Była to chyba pierwsza gra, w którą grałem, w której był jakiś powiew świeżości. Mnie nie znudziła, przeszedłem ją około trzy razy. Jest raczej różnorodna, na nudę bym nie narzekał. No i fabularnie jest w miarę dobrze, a na gryonline jest to opisane zbyt prymitywnie. Końcówka gry jest też dosyć ciekawa. Trzeba mieć jednak na uwadze, że to gra akcji, ciągle się coś dzieje, ale jak napisałem wcześniej - jest dosyć krótka. Jak to kupowałem łącznie z gazetką, to kosztowało chyba coś koło 17 złotych, cena warta gry.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Ale to SSE jest stabilniejsza, co jest potwierdzone przez znaczną większość modderów. Czekać tylko na nowy SKSE, tylko wkurwia mnie fakt, że mało ludzi konwertuje retexy. No bo i po co SKSE do zwykłych retexów? No nieważne, bo odbiegamy od tematu jakim jest "Gry godne polecenia".

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Ale to SSE jest stabilniejsza, co jest potwierdzone przez znaczną większość modderów. Czekać tylko na nowy SKSE, tylko wkurwia mnie fakt, że mało ludzi konwertuje retexy. No bo i po co SKSE do zwykłych retexów? No nieważne, bo odbiegamy od tematu jakim jest "Gry godne polecenia".

Wiesz jak kupie kompa, to jakieś se modziki pierdyknę i lepiej przygotować się na zaś, niż później z ręką w nocniku.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Gry godne polecenia
#112 2017-06-10, 15:24(Ostatnia zmiana: 2017-06-10, 15:36)
@Fabiosek  A trudna jest ta gra ninja blade?

EDIT: No to dzięki za opinie :ok:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Fabiosek  A trudna jest ta gra ninja blade?

Dla mnie nie, masz wybór poziomu trudności zresztą...

Dude

Dude

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Zbanowany

Dude

Gry godne polecenia
#114 2017-12-11, 14:28(Ostatnia zmiana: 2017-12-11, 19:13)
Ja mogę Wam polecić AION, bo bardzo polubiłem tę grę ostatnio. Prosta, ale bardzo ciekawa gierka:)

Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej: ]gamepine.pl

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wczoraj przeszedłem Furi - niesamowita gierka.
Gra polega na walce z bossami, przeplatanymi przez (nudny) nudny symulator chodzenia (gdzie naciskamy A i postać sama idzie...). No ale te walki, ten system walki, oboże.

Filmik z walką - coś w rodzaju bossa ćwiczebnego, bez żadnego związku z (bardzo ciekawą) fabułą:
https://www.youtube.com/watch?v=bqenVjkK-WE

Ten dynamizm, ta muzyka. Bez kitu, idę do tematu z muzyką coś podlinkować.

Dude

Dude

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Zbanowany
Znalazłem jeszcze świetną grę Robomaniac. Gra jest bardzo młoda, bo wyszła 7 grudnia, a już mam mnóstwo fanów. Naprawdę ciekawa pozycja. Raz spróbujesz i od razu się wciągniesz!

Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej: ]gamepine.pl

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Ten banner z profilu to tak na serio?  :lol2:

some things are meant to be

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz jakiś problem z tym?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry