Gothic 2 Reworked Mod ULTIMATE EDITION 467511 1517

Ankieta

Podoba Ci się nowa koncepcja Gothic 2 Reworked Mod ULTIMATE EDITION?

Tak, może wyjść z tego ciekawy mod graficzny.
67 (76.1%)
Nie, nic dobrego z tego nie wyjdzie.
10 (11.4%)
Nie mam zdania.
11 (12.5%)

Głosów w sumie: 88

O temacie

Autor Halk_Hogan_PL

Zaczęty 25.05.2014 roku

Wyświetleń 467511

Odpowiedzi 1517

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Odnosnie komentarzy do twojego moda, to daje ci propsa bo serio nie mam co komentowac bo wszystko dobrze wyglada :F

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
I przestań tak przeklinać, bo jak wchodzę w ten temat to tak wieje cebulą, że aż mi się płakać chce.
Dobra dobra ale na chuj dalej drążysz temat? Było mówione, że już koniec.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania  :ok:

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
I przestań tak przeklinać, bo jak wchodzę w ten temat to tak wieje cebulą, że aż mi się płakać chce.
Dobra dobra ale na chuj dalej drążysz temat? Było mówione, że już koniec.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania  :ok:
Przeklinam bo się totalnie wkurwiłem już tą sytuacją, jak można wytrzymać takich imbecylów?
:facepalm:

gothic1210
  • Gość
Dziękuję, dobranoc. Koniec. Przestań rozpierdalać temat, bo widzę trzymasz stronę tego nieogarniętego guru memoriusa i jego sekty (inaczej tego nie można nazwać, takie lizanie dupy).
Widać do ciebie nie przemówię. Zasłaniasz sie ciągle tym samym jakbyś miał klapki na oczach.
A drążę temat, tylko dlatego, że ciągle edytujesz posty (zaraz pod tym jak piszesz, że to koniec  :facepalm:) obrażając kogo popadnie. Szczerze to nie widziałem, żeby Memorius cię pierwszy zaatakował w tym temacie. Wykorzystujesz jego osobę i to, że jest nielubiany do bronienia się i odciągania uwagi od swojej osoby. To przykre.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Dziękuję, dobranoc. Koniec. Przestań rozpierdalać temat, bo widzę trzymasz stronę tego nieogarniętego guru memoriusa i jego sekty (inaczej tego nie można nazwać, takie lizanie dupy).
Widać do ciebie nie przemówię. Zasłaniasz sie ciągle tym samym jakbyś miał klapki na oczach.
A drążę temat, tylko dlatego, że ciągle edytujesz posty (zaraz pod tym jak piszesz, że to koniec  :facepalm:) obrażając kogo popadnie. Szczerze to nie widziałem, żeby Memorius cię pierwszy zaatakował w tym temacie. Wykorzystujesz jego osobę i to, że jest nielubiany do bronienia się i odciągania uwagi od swojej osoby. To przykre.
Przeczytaj temat od początku to zrozumiesz. Sam zaczął te swoje dziecinne teksty, wyprowadzając nie z równowagi.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
wychylasz się?
prowokujesz?
wiec nie tylko Narcyz Moddingu Gothic ale i props bitch , fakt a kaczce do ciebie daleko ...
tymczasem irytujesz coraz więcej ludzi i zapewne pobijesz w tym zakresie nawet Mnie.
Pozdro i nie wychylaj się ze swoimi nędznymi prowokami , bo ośmieszyłeś się juz wystarczająco.
Miłego... :)
W sumie moim zdaniem Memoriusem nic złego nie napisał. Szczerze powiedziawszy trochę prawdy w tym było.
A jak Outlander jest pomocnikiem Memo to ja jestem święty.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Posłuchajcie i się wyluzujcie.

https://www.youtube.com/watch?v=qP6DPrpQ-yk

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

Volfer

Volfer

Użytkownicy
Ten ktoś ?
posty78
Propsy10
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Ten ktoś ?
 O_O Co tu się kurwa odpierdalało? Halk dało by się tą całą pojebaną i chuja wartą dyskusję gdzieś wyjebać :angry: ta cała  dyskusja była na poziomie przedszkola  :facepalm:

ps.Halk następnym razem jak debilstwo znowu znacznie się szeżyć na twoim temacie Olej TO
 -_-

****:::*******
***©°©****
        To dla Was ...Weterani

{łał sztuka współczesna :O}
                    /
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿  « Weterani

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Posłuchajcie i się wyluzujcie.

https://www.youtube.com/watch?v=qP6DPrpQ-yk

Próbuję ale z tymi ludźmi się po prostu nie da. :pokerface: :fuckyeah:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3468
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Widzę parę ładnych stron się od wczoraj zrobiło. Halk musisz przyjąć krytykę, chociaż w najmniejszym stopniu. Bądź co bądź to nadal jest TheModders. Faktycznie to wideo czy "czasem" (bo głównie o wideo chodzi) ssy są za ciemne, ja również mam ustawioną jasność poprawną w PC, lapku czy chociażby na telefonie. Mac Dun z tego co widzę stara cię ciągle bronić jakby nie było, może po prostu ustawił sobie jasność taką, że aż jest oczojebna nie wiem jak kto woli. W każdym razie Splash też powiedział ci do dupy. Nie olewaj hejtów czy krytyki. Zachowujesz się w tym momencie jak mała obrażona dziewczynka: "Wyzywają mnie to nie będę robił" brzmi to tak jakbyś robił komuś łaskę. I żeby nie było to nie jest żaden hejt z mojej strony, po prostu ostatnio znowu tak było kłóciliście się o głupią piłkę nożną i Niemców, skończyło się dla ciebie  z banem na SB i od razu był foch, że forum jest popierdolone i nie będziesz nic wrzucać. Potem minęło i teraz zaczyna się znowu, jakby każdy tak do tego podchodził to gier na świecie byłoby o wiele mniej za przykład podam chociażby nwm.. CODA? Wiadomo chyba o co chodzi.

PS. Zaraz pewnie temat skróci się o 2 strony spamu i zostaną wręczone "nagrody"  ^^

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@UP  :facepalm: Jasnosc u mnie byla standartowa, po prostu mi nic nie przeszkadzalo.
A takie teksty ze bronie, sa po prostu smieszne

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Splash też powiedział ci do dupy. Nie olewaj hejtów czy krytyki.
Mnie chodziło o tą obecną krytykę. Posypały się hejty tylko dlatego, że obraz na screenach i filmie jest za ciemny :F Dlatego coś takiego po prostu bym olał :ok: Zrozumiałbym, gdyby jego tekstury i modele, a nawet jego praca byłaby do dupy. Wtedy krytyka byłaby słuszna, ale tak nie jest, bo robi to dobrze.

Najlepiej by było, gdyby ten cały spam poszedł do wywalenia.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Widzę parę ładnych stron się od wczoraj zrobiło. Halk musisz przyjąć krytykę, chociaż w najmniejszym stopniu. Bądź co bądź to nadal jest TheModders. Faktycznie to wideo czy "czasem" (bo głównie o wideo chodzi) ssy są za ciemne, ja również mam ustawioną jasność poprawną w PC, lapku czy chociażby na telefonie. Mac Dun z tego co widzę stara cię ciągle bronić jakby nie było, może po prostu ustawił sobie jasność taką, że aż jest oczojebna nie wiem jak kto woli. W każdym razie Splash też powiedział ci do dupy. Nie olewaj hejtów czy krytyki. Zachowujesz się w tym momencie jak mała obrażona dziewczynka: "Wyzywają mnie to nie będę robił" brzmi to tak jakbyś robił komuś łaskę. I żeby nie było to nie jest żaden hejt z mojej strony, po prostu ostatnio znowu tak było kłóciliście się o głupią piłkę nożną i Niemców, skończyło się dla ciebie  z banem na SB i od razu był foch, że forum jest popierdolone i nie będziesz nic wrzucać. Potem minęło i teraz zaczyna się znowu, jakby każdy tak do tego podchodził to gier na świecie byłoby o wiele mniej za przykład podam chociażby nwm.. CODA? Wiadomo chyba o co chodzi.

PS. Zaraz pewnie temat skróci się o 2 strony spamu i zostaną wręczone "nagrody"  ^^
Rozumiem, chociaż nie do końca się zgadzam.
Ale już proszę skończcie z tym tematem. Było, minęło. :)
Jeszcze dodam, że gdyby nie było takich niekulturalnych, dziecinnych i zaczepnych odzywek typu "props bitch......." to na pewno nie było by żadnych kłótni ani nic. Ludzie prośba - nie musicie udawać, kim wy to nie jesteście, piszcie trochę grzeczniej z kulturą to i ja wtedy nie będę taki zły. :)

No jak, kończymy już całkowicie tamten temat, czy jeszcze ktoś chce coś powiedzieć?
Bo szykuję już nowe screeny. ^^

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Ta, a teraz do roboty, bo jak wrócę po południu to chcę mieć co przeglądać :P

PS Ty jesteś zły :lol:

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Sprawa ma się tak Halk: od czasu do czasu(rzuciło mi się w oczy wczoraj, jakiś czas temu o ile sie nie mylę też się to powtarzało) wrzucasz nowości ze swojego moda i w pół godziny później piszesz coś w stylu "Mam rozumieć, że lipa? Bo żadnych komentarzy ani nic  ". Już po samej ilości wejść możesz wnioskować, że mod, choć w bardzo bardzo wstępnej fazie, cieszy się sporym zainteresowaniem, a jeśli komentarze się nie pojawiają, to pewnie znaczy, że żadnych uwag ludzie nie mają(inaczej napisaliby "chujowe" czy jakieś inne gorsze wyrażenia, od których roi się na tym forum), a jak nie mają do napisania wiele więcej niż "genialne", to zazwyczaj nie piszą. 

No, takie moje zdanie odnośnie czegoś, co mi osobiście rzuciło się w oczy i prawdopodobnie niektórym innym też.

Dalej: nigdy, przenigdy nie używaj w swoim temacie nicku najbardziej hejconej osoby z TheModders(aktualnie), bo sam widzisz co się dzieje. Niektórzy w wolnych chwilach od roboty/nauki/emerytury zwyczajnie lubią rozerwać się dając upust swym emocjom na takim temacie, ale jeśli sam nie dasz im do tego powodu, to na Innosa, twój temat ominą, a jesli tylko dorzucasz oliwy do ognia, sam ich wyklinasz itp to musisz się liczyć z konsekwencjami w postaci 5 stron spamu, a jako autor sądzę, że powinieneś dbać(w miarę nie-meratorskich zdolności) o to, by panował tu względny ład.

A teraz bez zbędnego już spamu:  na każdym nowym screenie widać kolejne postępy, dodawaj owoce prac tak jak dodawałeś, z tym chyba nikt nie ma problemu, poza tym, że są Polakami i muszą narzekać(modder nie dał nowych info przez pół roku: eee, dysk mu się spalił/modder dodał dziś już trzecią nowość: to za szybko, robi spam czy cośtam innego). Drzewka fajne, nie zapomnij tylko o racjonalnym dawaniu kolizyjności, w DS na ten przykład spotkałem się z tym, że mogłem chodzić po najcieńszym listku palmy w jednym miejscu, a krzaczek wystający z ziemi mógł udaremnić moją ucieczkę przed stadem wściekłych królików >.<

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Sprawa ma się tak Halk: od czasu do czasu(rzuciło mi się w oczy wczoraj, jakiś czas temu o ile sie nie mylę też się to powtarzało) wrzucasz nowości ze swojego moda i w pół godziny później piszesz coś w stylu "Mam rozumieć, że lipa? Bo żadnych komentarzy ani nic  ". Już po samej ilości wejść możesz wnioskować, że mod, choć w bardzo bardzo wstępnej fazie, cieszy się sporym zainteresowaniem, a jeśli komentarze się nie pojawiają, to pewnie znaczy, że żadnych uwag ludzie nie mają(inaczej napisaliby "chujowe" czy jakieś inne gorsze wyrażenia, od których roi się na tym forum), a jak nie mają do napisania wiele więcej niż "genialne", to zazwyczaj nie piszą.

No, takie moje zdanie odnośnie czegoś, co mi osobiście rzuciło się w oczy i prawdopodobnie niektórym innym też.

Dalej: nigdy, przenigdy nie używaj w swoim temacie nicku najbardziej hejconej osoby z TheModders(aktualnie), bo sam widzisz co się dzieje. Niektórzy w wolnych chwilach od roboty/nauki/emerytury zwyczajnie lubią rozerwać się dając upust swym emocjom na takim temacie, ale jeśli sam nie dasz im do tego powodu, to na Innosa, twój temat ominą, a jesli tylko dorzucasz oliwy do ognia, sam ich wyklinasz itp to musisz się liczyć z konsekwencjami w postaci 5 stron spamu, a jako autor sądzę, że powinieneś dbać(w miarę nie-meratorskich zdolności) o to, by panował tu względny ład.

A teraz bez zbędnego już spamu:  na każdym nowym screenie widać kolejne postępy, dodawaj owoce prac tak jak dodawałeś, z tym chyba nikt nie ma problemu, poza tym, że są Polakami i muszą narzekać(modder nie dał nowych info przez pół roku: eee, dysk mu się spalił/modder dodał dziś już trzecią nowość: to za szybko, robi spam czy cośtam innego). Drzewka fajne, nie zapomnij tylko o racjonalnym dawaniu kolizyjności, w DS na ten przykład spotkałem się z tym, że mogłem chodzić po najcieńszym listku palmy w jednym miejscu, a krzaczek wystający z ziemi mógł udaremnić moją ucieczkę przed stadem wściekłych królików >.<
Jasne  :)

Co do roślin to sprawa jest taka, że wszystkie krzaki, liście czy tam igły drzew są przenikalne (chyba, że np. jakieś bardzo duże liści lub coś to wtedy nie). Przez pień czy gałęzie jednak już nie przejdziemy. :)

Zaraz wrzucę coś nowego.

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Wants screens. wants gifs and wants videos.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Tak jak zapowiedziałem: :P

Spoiler

Ciąg dalszy za chwilkę nastąpi  :D

EDIT:
Chwilka już się uploaduje  :)

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
O_O życie straciło sens, broken link
Dobra, działa

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Ok jest całość  :D

Spoiler
----->
Spoiler
----->
Spoiler
----->
Spoiler

Jagody jeszcze będą poprawione (wielkość, tekstura, mapowanie)  :)
Mam nadzieję że wszystko widać i nie jest za ciemno :)

Mam w planie jeszcze owoce na drzewach, różne grzyby rosnące i dużo więcej. to chyba ciekawe pomysły?  :P
Jeszcze w przyszłości będę potrzebował pomocy skrypterów, bo będę chciał porobić nowe receptury alchemiczne i gotowanie z nowymi składnikami. :)

Pozdrawiam

0 użytkowników
Do góry