Sprawa ma się tak Halk: od czasu do czasu(rzuciło mi się w oczy wczoraj, jakiś czas temu o ile sie nie mylę też się to powtarzało) wrzucasz nowości ze swojego moda i w pół godziny później piszesz coś w stylu "Mam rozumieć, że lipa? Bo żadnych komentarzy ani nic

". Już po samej ilości wejść możesz wnioskować, że mod, choć w bardzo bardzo wstępnej fazie, cieszy się sporym zainteresowaniem, a jeśli komentarze się nie pojawiają, to pewnie znaczy, że żadnych uwag ludzie nie mają(inaczej napisaliby "chujowe" czy jakieś inne gorsze wyrażenia, od których roi się na tym forum), a jak nie mają do napisania wiele więcej niż "genialne", to zazwyczaj nie piszą.
No, takie moje zdanie odnośnie czegoś, co mi osobiście rzuciło się w oczy i prawdopodobnie niektórym innym też.
Dalej: nigdy, przenigdy nie używaj w swoim temacie nicku najbardziej hejconej osoby z TheModders(aktualnie), bo sam widzisz co się dzieje. Niektórzy w wolnych chwilach od roboty/nauki/emerytury zwyczajnie lubią rozerwać się dając upust swym emocjom na takim temacie, ale jeśli sam nie dasz im do tego powodu, to na Innosa, twój temat ominą, a jesli tylko dorzucasz oliwy do ognia, sam ich wyklinasz itp to musisz się liczyć z konsekwencjami w postaci 5 stron spamu, a jako autor sądzę, że powinieneś dbać(w miarę nie-meratorskich zdolności) o to, by panował tu względny ład.
A teraz bez zbędnego już spamu: na każdym nowym screenie widać kolejne postępy, dodawaj owoce prac tak jak dodawałeś, z tym chyba nikt nie ma problemu, poza tym, że są Polakami i muszą narzekać(modder nie dał nowych info przez pół roku: eee, dysk mu się spalił/modder dodał dziś już trzecią nowość: to za szybko, robi spam czy cośtam innego). Drzewka fajne, nie zapomnij tylko o racjonalnym dawaniu kolizyjności, w DS na ten przykład spotkałem się z tym, że mogłem chodzić po najcieńszym listku palmy w jednym miejscu, a krzaczek wystający z ziemi mógł udaremnić moją ucieczkę przed stadem wściekłych królików >.<