Ja pierdole właśnie zobaczyłem, że z tego syfu zrobiło się aż 875 odpowiedzi. Wchodzi tutaj w chuj gości zobaczyć temat o modyfikacji (22k wyświetleń) a tu kurwa co musi czytać? Szambo jakieś z memoriusem. Sekto z guru memoriusem na czele - dajcie sobie już siana.
Przestań się już kompromitować. Jakiś gość napisał ci, ze dodajesz za ciemne filmiki, a ty robisz taką krucjatę, że coś okropnego.
Przypuszczam, że Markowi w głównej mierze nie chodziło o twoje filmiki i zrzuty ekranu tylko o tę część:
Mam rozumieć, że lipa? Bo żadnych komentarzy ani nic 
Co chwila domagasz się jakiś komentarzy, lajków, nie wiadomo czego. Ja naprawdę nie mam nic do ciebie, ani tego, że kilka razy dziennie wrzucasz coś ze swojej modyfikacji. Fajnie, że pracujesz, ale to nie jest jakieś pieprzone GG tylko forum. I ty i twoi dwaj no nie wiem poplecznicy (członkowie twojej sekty? - jak to ty byś ujął) chyba nie rozumiecie różnicy pomiędzy forum, a luźną dyskusją na GG. Na forum posty maja być przemyślane i zawierać jakąś konkretniejszą treść. Mamy cię zalać postami typu:
supeer
pjenky mod
ale duperaaa z tego śwcierwojada :****

??
To nie jest jakiś Facebook. Jak domagasz się jakiś recenzji to może przestań wrzucać WIP'y tylko skończ np jedną lokację i dopiero pokaż kilka zrzutów + filmiki, a nie takie coś.
I przestań tak przeklinać, bo jak wchodzę w ten temat to tak wieje cebulą, że aż mi się płakać chce.
Wkrótce złożę także podanie o warny do azteckich bogów z dolnego forum,a potem przeczyszczę temat.