Interesujący projekt. Ciekawi mnie rozdzielczość textur oraz siatki modeli. Może zechcesz pokazać ?
Te napisy nie potrzebnie są na każdym screenie. Zabierają dużo miejsca i ich kolor za bardzo odwraca uwagę od twojej pracy. Radze te napisy zrobić bardzo male i normalnym pismem. Już chyba każdy wie o 32xCSAA i 16xAF ....
Nie czytałem tez cały temat (przepraszam). Wiec mam pytanie czy wszystko jest tylko twoja praca albo używasz tez inne mody , modele textury innych osób albo coś w tym stylu ?
Całość robię całkowicie samemu, modele są robione od zera, są jak najbardziej zoptymalizowane jednocześnie przy jak najlepszym wyglądzie.
Tekstury samemu wyszukuję, zawsze je odpowiednio przerabiam, często wycinam jakieś drobne detale ze zdjęć. (Np. roślinka na pierwszym screenie (babka zwyczajna

) powstała z
i
Rozdzielczości tekstur:
512x512 (rzadko), 1024x1024 (często), 2048x2048 (chyba najczęścięj), 4096x4096 (jest jedna lub dwie tekstury)

Napis z modem musie być, w razie czego żeby komuś nie przyszło do głowy przywłaszczyć sobie SSa

Ale na najnowszych screenach nie ma wlasnie tego napisu o 32 i 16 Marku 
Co do screenow - szczegolnie interesujaco wyglada ta trzcina wodna?
Czy co to tam w swiecie Gothica jest.
Ta pierwsza roslinka tez bajerancko wyglada 
Trzcina wodna?

Pierwszy screen to babka zwyczajna, a drugi to widłak

Na pewno nie przypominają realistycznych roślin w 100%, bo silnik gothica tego nie umożliwia ale moim zdaniem troszkę przypominają pierwowzory

Dam jedna dobra rade - nie denerwuj sie na tych ludzi. Memorius pierdoli jak zwykle, na to uwagi nie zwracac, tylko robic swoje. Niedlugo pewnie przyjda tu jacys hejterzy, wiec powiem Ci tylko tyle, ze wiele osob siedzi tutaj na forum wlasnie zeby hejtowac gothica, bo nie maja co innego robic, tak wiec jak przeczytasz komentarze "zostaw to, modding gothica umar" to nie zwracaj uwagi 
A, Memorius:
Wszystkich wygoń najlepiej , którzy mają jakies uwagi.
zaproś rodzinę i znajomych niech ci robią klakę.
O patrz, to samo co Ty chciales zrobic z globalem. Ktoś przychodzil, gral inaczej niz Ty, zglaszal bugi to juz bylo, ze idiota, ze debil, że grać nie powinien. Cóż za paradoks
Dzięki za radę i wsparcie, już zrozumiałem że nie warto się przejmować tymi hejtami, tylko robić swoje.