Mam kilka pytań.
1. Zamierzasz wszystkie drzewa, przedmioty, rośliny dać nowe modele i textury?
2. Jarkendar i Górniczą Dolinę masz w planach, czy się nie zdecydowałeś jeszcze?
3. Zamierzasz WSZYSTKIE POTWORY otexturować, oraz nowe modele i dźwięki?
I do jeszcze zamierzasz nowe animacje zrobić :O
Jeśli na 3 pytania odpowiedź jest tak, to szybko nie zobaczymy moda : D
EDIT FAST: Fajnie by było, jakbyś niebo w khorinis dał na szare jak w G1 
Odpowiedź brzmi TAK na wszystkie pytania

Szybko nie zobaczymy wersji finalnej moda ale czasami jakieś wersje międzyczasowe będę wydawał.

EDIT:
Jeśli tylko skończę farmę lobarta (za parę tygodni pewnie) to na pewno udostępnię do pobrania.

Całość piękna ;p Dodam tylko moje subiektywne uwagi które możesz zignorować. Nigdy nie widziałem niebieskiej huby XD myślę że lepiej ją zastąpić żółtą brązową i zieloną chociaż odcień który już użyłeś też może zostać. Chodzi o to by był 1 model i 3 warianty tekstur. Wydaje mi się że da to super efekt bardziej realnego lasu. Co do zwykłych grzybów jeśli ci się chce możesz dodać charakterystyczne rydze i kanie dodane tylko jako voby. Gdzie nie gdzie jasny pomarańcz będzie ładnie kontrastował z zielenią.
Co do huby - jest to taka bardzo niebieskawa zieleń ;D ale spoko, zmienię na bardziej zieloną

Co do kań i rydzów to jasne, w wolnym czasie zrobi się, dzięki za pomysły, możesz podsuwać więcej takich

Chcę stworzyć taką naturę, żeby było czuć ją jak w prawdziwym świecie ;D
Ogólnie to najpierw planuję stworzyć dużo różnych roślin/grzybów/itp. a potem ovobować ten lasek na farmie.
Na pokazanych screenach są to tylko przykłady jak to wygląda, bo ovobowanie jeszcze się zmieni.